Onze Sterren bij jou thuis? Dat schenkt rust!

21 oktober, 2019

Wil je jouw kleinkinderen in een proper huis ontvangen, maar kan je daar best wel wat hulp voor gebruiken, raakt de bovenverdieping niet meer gepoetst of is naar de winkel rijden niet meer zo evident? Dan staan onze Sterren paraat om je een handje te helpen in het huishouden.

Dankzij onze Sterren moet je je geen zorgen meer maken over netheid. Of over het bereiden van de maaltijden. Ook naar de winkel of apotheker rijden is voor ons geen enkel probleem. Je kan rekenen op de veelzijdigheid van onze Sterren. Koken, wassen en strijken, boodschappen doen en schoonmaken. We doen het met plezier. En met een glimlach op het gezicht.

Waarom kiezen voor onze Sterren?

1. Wij respecteren jou

Onze Sterren hebben de juiste houding. Ze zijn gemotiveerd én … ze passen zich aan je wensen aan. Hou je liever wat afstand? Geen probleem. Dat respecteren ze. Nood aan een babbel of meer familiaal contact? Graag!

2. Wij doen héél veel

Onze naam zegt het al: we zijn heel goed in poetsen. Maar ook in andere huishoudelijke taken. Hulp nodig met strijkwerk? Vraag het gerust. Koken voor jou of boodschappen doen? Ook daarin staan we jou bij. Jij betaalt gewoon met dienstencheques, wat je ook van ons vraagt.

3. We poetsen ecologisch

Wij gebruiken de materialen die jij voorziet. Maar daarbij opteren we wel voor ecologische en biologische producten. Gezonder voor ons, maar ook voor jou! Ons volledige gamma aan biologische schoonmaakproducten vind je simpelweg in onze webshop. Ze worden thuis geleverd, zodat jij niet naar de winkel moet.

4. We kosten niet veel

Je betaalt met dienstencheques: 1 exemplaar per uur. De prijs? 9 euro! Schoonmaken, wassen en strijken, koken en boodschappen doen. Het zit allemaal inbegrepen in de 9 euro.

5. We helpen graag

En niet alleen met huishoudelijke hulp. Heb je bijstand nodig? Bijvoorbeeld bij de aanvraag van je dienstencheques? Onze consulenten zijn vlot bereikbaar én … uit de buurt. Logisch. Dankzij ons ruime netwerk zitten we altijd dichtbij. Zo voel jij je altijd thuis. Bij ons én bij onze medewerkers.

 

Klik hier om jouw Ster in huis te halen!