Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

De tandarts. Het ziekenhuis. Een nieuwe bril. De dokter … Ze kosten veel geld.
Daarom is het zo belangrijk dat je aangesloten bent bij een goed ziekenfonds.

Het Poetsbureau helpt haar medewerkers graag. Want onze medewerkers gelukkig maken, gaat bij ons verder dan de werkvloer. Daarom sloten we een partnership met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. En dit levert heel wat voordelen op voor de Poetsbureaukes. Van opvang van zieke kinderen tot baby- en jeugdvoordelen of een tussenkomst voor je bril of tandartskosten.

5 redenen om over te stappen naar het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

Gratis opvang voor zieke kinderen … en meer

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen biedt heel wat terugbetalingen aan:

  • Gratis kinderopvang voor je zieke kinderen: 8 dagen per kind per jaar (tot 12 jaar).
  • Babyvoordelen: tot 1.000 euro bij de geboorte van je kind, inclusief een tegemoetkoming op luiers tot 300 euro.
  • Jeugdvoordelen: tot 190 euro per jaar per kind (50 euro voor schoolreizen – 50 euro voor kampen – 50 euro voor speelpleinwerking – 10 euro voor jeugdbeweging en 30 euro voor sport).
  • Orthodontie: tussenkomst tot 750 euro.
  • Tandzorgen: tot 500 euro (zonder extra verzekering).
  • Optiek: tussenkomst tot 50 euro.
  • Sport: tegemoetkoming tot 30 euro.

En dat is nog maar een kleine greep uit de vele voordelen. Je vindt ze allemaal terug op de website van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

Een ziekenfonds op mensenmaat

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen is een ziekenfonds op mensenmaat. Het stelt de mens centraal. Daarom werken ze met ons samen. Ze zijn er – net als wij – van overtuigd dat huishoudhulp via dienstencheques de life-work balans verhoogt én mensen helpt om langer thuis te blijven wonen.

Je krijgt alle mogelijke hulp

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen helpt je graag met je aanvraag, zodat de overstap vlot en probleemloos verloopt.

Overstappen is gratis en zonder nadelen

Overstappen? Dat kan simpel en snel. Het kost niets én je krijgt er extra diensten bovenop. Zonder wachttijd en zonder je huidige tegemoetkomingen (goedkeuringen van medicatie, logopedie,  orthodontie, verhoogde tegemoetkoming, ….) te verliezen.

Jo en Elly stapten al over

Jo en Elly maakten ook al de overstap naar het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. En dat wil natuurlijk ook al iets zeggen ;-)

Overtuigd? Simpel en snel overstappen doe je zo!

Het kost niets, je behoudt alle verworven rechten van je huidige ziekenfonds én krijgt er extra diensten bovenop. Zonder wachttijd én zonder je huidige terugbetalingen te verliezen.

Vul de infofiche in en bezorg die per post (Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen, Klantendienst, Statieplein 12, 9300 Aalst) of digitaal (nzvlpartners@nzvl.be) aan het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Of spring binnen in een van hun kantoren bij jou in de buurt

Een medewerker van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen maakt een afspraak en brengt samen met jou de overstap in orde. Vermeld zeker dat je werkt voor Het Poetsbureau of Work Wizards.

Meer weten?

Ontdek alle voorwaarden, voordelen … in onze FAQ’s!