Onze diensten

Taken

Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om een handje te helpen bij uw huishoudelijke taken. Wij onderscheiden volgende belangrijke taken die uiteraard te combineren zijn:

Voor wie?

Elke particulier kan beroep doen op onze diensten voor zijn privéwoning

Werking

Het Poetsbureau verleent deze diensten op momenten die u kiest, met een minimum van 4 uur per 14 dagen. U kiest zelf zowel de weekdag als het begin- en eindtijdstip. Wij doen dan ons uiterste best om de meest geschikte medewerker bij u langs te laten komen. Uiteraard zal ook steeds dezelfde medewerker uw huishoudelijke taken vervullen op dit gekozen tijdstip! Bij ziekte of verlof van onze medewerker, brengen wij u tijdig op de hoogte en vragen we u of u al dan niet een tijdelijke vervanging wenst.

Na een grondige screening van mogelijke kandidaten, selecteren wij een gemotiveerde en betrouwbare medewerker voor u. Wij brengen u tijdig op de hoogte wie bij u zal langs komen op het afgesproken tijdstip. Indien u zelf meerdere kandidaten wenst te evalueren, kunnen wij ook hiervoor zorgen. Van zodra uw keuze gemaakt is, vragen wij u om thuis te zijn wanneer onze medewerker effectief bij u start.

Het Poetsbureau handelt de volledige administratie van inschrijving voor u af of u kunt dit zelf doen: klik hier