Nieuws

 • 15 mei, 2020

  Update 7/5: Woensdag 06/05 kondigde De Nationale Veiligheidsraad aan dat we, gezien de dalende trend van overlijdens en ziekenhuisopnames, op 11 mei een volgende stap nemen uit de lockdown. Stap voor stap, beetje bij beetje, gaat het de goede richting uit. Het is echter van belang om de basisregels te blijven respecteren!

 • 6 mei, 2020

  Wanneer komt mijn huishoudhulp opnieuw langs?
  Vanaf maandag 4 mei starten we onze dienstverlening opnieuw op. Het gaat hier om een gefaseerde opstart. D.w.z. dat we niet meteen elke klant vanaf 4 mei al kunnen ontzorgen. Een heropstart bij jou thuis is mogelijk als je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften kan voldoen. Deze vind je hieronder terug. De opstart bij je thuis is bovendien pas gegarandeerd als je kantoor hierover persoonlijk contact met je heeft opgenomen.

 • 29 april, 2020

  Het zijn uitdagende tijden, waarin we goed zorg moeten dragen voor elkaar.
  Om een veilige heropstart van onze dienstverlening te garanderen voor onze huishoudhulpen en klanten hebben we een instructievideo en veiligheidsgids opgesteld.
  Volg de veiligheidsinstructies nauwgezet op, zodat je veilig en gezond blijft.

 • 20 maart, 2020

  Structuur, planning, beweging én hygiëne. Het is allemaal zo belangrijk nu iedereen in z’n kot moet blijven. Dit is de uitgelezen kans om alles eens grondig aan te pakken. Ook de schoonmaak! En daar helpen we graag een handje bij. 

 • 6 februari, 2020

  De overheid verlaagde het fiscaal voordeel van dienstencheques. De verlaging is sinds 1 januari 2020 geldig. Voor elke dienstencheque aangekocht vanaf 1 januari 2020 geldt een belastingvermindering van € 1,80 i.p.v. € 2,70. Na fiscale aftrek betaal je per cheque € 7,20.

  Ben je woonachtig in het Vlaamse Gewest en maak je gebruik van dienstencheques? Dan heb je recht op een belastingvermindering. Iedere gebruiker kan hiervan genieten.

 • 6 januari, 2020

  Na 16 jaar in de verkoop te werken, koos Vanessa 4 jaar geleden voor de job van huishoudhulp. Sinds maart 2019 maakt ze deel uit van onze Sterrenfamilie. Een van haar klanten is Cris. Een jongeman die in een woonzorgcentrum verblijft en de hulp van Vanessa ten volle apprecieert.

 • 23 december, 2019

  VDAB, OCMW en Het Poetsbureau werken intens samen aan de Mobiele Opleiding ‘Schoonmaken bij mensen thuis’. Acht cursisten uit Diest rondden deze opleiding succesvol af en kunnen onmiddellijk aan de slag bij Het Poetsbureau.Met de mobiele opleiding ‘Schoonmaken bij mensen thuis’ wil VDAB in samenwerking met lokale besturen, bedrijven en andere partners een antwoord bieden op het grote tekort aan huishoudhulpen.

 • 17 december, 2019

  Ieder jaar belonen we onze Sterren met een eindejaarsgeschenk. De kers op de taart voor hun harde werk, enthousiasme en inzet het afgelopen jaar. Dit jaar was niet anders. Want we kozen voor een zeer speciaal cadeau. Een bijdrage aan een betere wereld.

 • 6 december, 2019

  Vzw OpenHart Paal zet zich in om mensen die het financieel moeilijk hebben een duwtje in de rug te geven. Hiervoor zamelen ze kledij, meubelstukken en andere bruikbare voorwerpen in die het leven van deze mensen makkelijker en aangenamer maakt. En daar draagt Het Poetsbureau graag haar steentje aan bij. Op de vooravond van Sinterkaas schenken wij 75 snoepzakjes aan de vzw. Zodat ook kansarme kinderen een fijn cadeautje ontvangen van de Sint.

 • 2 december, 2019

  Sofie Elsen is werknemer bij Het Poetsbureau. Maar ook een tevreden klant bij zowel Het Poetsbureau als het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Sofie deelde haar ervaring met ons.

Pagina's