Nieuws

 • 13 januari, 2021
  Ben je ook klant bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen? Dan krijg je door ons partnership met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen 1 euro per dienstencheque terugbetaald. Tot 100 euro per jaar (maximaal 25 euro per kwartaal).
   
 • 5 januari, 2021

  Mag je huishoudhulp langskomen als je op vakantie bent geweest?

  Ben je tijdens de kerstvakantie op vakantie geweest? Volg dan steeds de richtlijnen van de overheid.
  De huidige reisregels, die vorige week door het Overlegcomité werden aangescherpt, vind je op de website van de overheid.

 • 8 december, 2020

  Bij Het Poetsbureau doen we het graag 'Anders & Beter' en zijn we altijd op zoek naar manieren om onze medewerkers iets extra te geven. Daarom zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Benefits at Work.

 • 1 december, 2020

   

  We zien onze Sterren graag blinken. Van tevredenheid én gezondheid.
  Net daarom zetten we in op veiligheid en lanceren we een heuse veiligheidscampagne.

 • 30 november, 2020

  Afgelopen vrijdag was er opnieuw een veiligheidsraad. Niet-essentiële winkels mogen vanaf morgen weer open. Contactberoepen en grotere bubbels blijven on hold t.e.m. 15 januari 2021.

  Via onze website heb je jouw huishoudhulp geannuleerd t.e.m. 13 december. Graag vernemen wij voor vrijdag 04/12 of je jouw huishoudhulp opnieuw wenst op te starten of de annulatie wenst te verlengen.(*)

  Gelieve jouw keuze door te geven via dit online formulier.

 • 3 november, 2020

  Zoals afgelopen vrijdag gecommuniceerd, wil de overheid het economische leven tijdens de verstrengde maatregelen zoveel mogelijk waarborgen.
  Dit betekent dat het nog steeds is toegestaan om te poetsen bij klanten, mits de hygiëne- en afstandsmaatregelen (1,5 meter) strikt opgevolgd worden.

 • 30 oktober, 2020

   

  De huidige situatie geeft jammer genoeg een déjà-vugevoel richting maart. De besmettingen nemen exponentieel toe, de ziekenhuizen staan onder druk en de overheid heeft strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De overheid wil het economische leven binnen deze maatregelen zoveel mogelijk waarborgen. Dit betekent dat het nog steeds is toegestaan aan onze huishoudhulpen om bij jou te komen poetsen mits de hygiëne- en afstandsmaatregelen strikt opgevolgd worden.

 • 26 oktober, 2020

  Richtlijnen voor onze klanten

  De nieuwe verstrengde richtlijnen hebben voornamelijk betrekking op de privésfeer. Met andere woorden, ze hebben geen impact op onze huidige manier van werken. Jouw huishoudhulp kan nog steeds veilig bij jou thuis aan de slag gaan, mits het blijvend respecteren van de veiligheidsrichtlijnen. Met het veiligheidspakket en de richtlijnen in de aanslag laten onze Sterren jouw woning nog steeds op een veilige manier schitteren.

 • 19 oktober, 2020

  Richtlijnen voor onze Sterren

  De nieuwe verstrengde richtlijnen die ingaan op maandag 19 oktober hebben voornamelijk betrekking op de privésfeer. Met andere woorden, ze hebben geen impact op onze huidige manier van werken. Veilig werken kan dus nog steeds, mits het respecteren van de veiligheidsrichtlijnen. Wel vragen we zowel aan klanten als aan onze Sterren om extra aandacht te hebben voor de volgende richtlijnen:

 • 13 augustus, 2020

  Sodexo lanceerde enkele weken geleden een nieuwe Job Tracker app om je prestaties en klanten nog makkelijker te beheren. We stellen de nieuwe app hier graag aan je voor.

Pagina's