Nieuws

 • 8 augustus, 2019

  We voorzien voor al onze medewerkers kwaliteitsvolle opleidingen. Toch verschillen de verwachtingen van klant tot klant. 

  Om je verwachtingen duidelijk aan je huishoudhulp te communiceren, kan je onze wekelijkse of periodieke schoonmaakplanning gebruiken. Hiermee kan je jouw wensen duidelijk kenbaar maken aan je huishoudhulp (over wat je wil dat er wekelijks/tweewekelijks/maandelijks dient gedaan te worden). Je kan de schoonmaakplanning hier downloaden!

 • 31 juli, 2019

  Onze sterren in hun serviceflat? Dat schenkt rust! 

  Willen je ouders ten volle genieten van hun pensioen? Kozen ze daarom voor een serviceflat?  
  Ook dan kan het huishouden nog steeds een zware of tijdrovende taak zijn. 

  Gelukkig zijn onze sterren er om jouw ouders een handje toe te steken in het huishouden!  
  Ja, ook in serviceflats. Met dienstencheques. 

  Want wat verkies jij, een gezellige babbel met je ouders of deze kostbare tijd besteden aan het schoonmaken van de assistentiewoning? 

   

 • 21 juni, 2019
  Een job als huishoudhulp is een actieve job. Maar wat kan je doen om je job zo aangenaam mogelijk te houden tijdens warm weer?

  Wij geven je enkele nuttige tips!

  Tip 1: Drink voldoende water

  Zorg ervoor dat je regelmatig en voldoende water drinkt. Koffie of thee kunnen ook, maar suikerhoudende dranken laat je best links liggen.

 • 3 juni, 2019

  Wilt u dienstencheques bestellen? Dat kan heel eenvoudig met de app KBC Mobile op uw smartphone.

  Via KBC Mobile betaalt u de cheques rechtstreeks met uw KBC-rekening. Ze zijn meteen beschikbaar, het saldo van uw cheques verschijnt in de app en u kunt bijbestellen waar en wanneer u wilt. In KBC Mobile ziet u zelfs hoeveel cheques u hebt besteld en of u daarmee uw fiscale maximum hebt bereikt (dus het maximale aantal cheques dat per jaar fiscaal aftrekbaar is).

  Hoe werkt het?

 • 1 juni, 2019

  Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur hoog oplopen. Dit kan het normale werkritme wel eens verstoren. Onze huishoudhulpen blijven zich ook tijdens warme dagen honderd procent inzetten om jouw huis te doen schitteren.
  Hoe kan je jouw huishoudhulp ondersteunen om tijdens zeer warme zomerdagen nog steeds kwalitatief werk te leveren?

 • 11 april, 2019

  Het Poetsbureau startte recent met een project rond duurzaam loopbaanbeleid. Het ESF en VCF ondersteunen en financieren dit project. De financiële steun bedraagt respectievelijk 32.000 euro en 48.000 euro. Het project loopt tot juli 2020.

  Om het project succesvol uit te rollen, werken we met vier verschillende pijlers:

 • 25 september, 2018

  Huishoudhulpen gratis naar de psycholoog
  Het Poetsbureau doorbreekt taboe bij psychische problemen

 • 14 september, 2018

  Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau, dat vandaag ruim 7.000 huishoudhulpen tewerkstelt en 68 kantoren in heel Vlaanderen telt, breidt zijn activiteiten uit.

 • 30 augustus, 2018

  De vraag naar huishoudhulpen blijft stijgen, dat ervaart marktleider Het Poetsbureau als geen ander. Met een nieuw hoofdkantoor en nieuwe én uitgebreide vestigingen in Limburg, versterkt Het Poetsbureau fors zijn marktpositie. Voor de kantoren in Limburg zoekt het dienstenchequebedrijf vandaag een 300-tal huishoudhulpen en medewerkers. Dit najaar krijgt ook Zonhoven zijn eerste Poetsbureau.

 • 24 mei, 2018

  Op 22 mei 2018 berichtte de media over het risicogehalte van het poetsberoep. Want volgens een onderzoek aan de Vrije Universiteit in Brussel lopen Belgen die met hun handen werken tot dubbel zo veel risico om vroegtijdig te overlijden dan degene met een kantoorjob. Opvallend is dat het schoonmaakberoep voor mannen op 1 staat in het lijstje van meest risicovolle beroepen. Voor vrouwen komt het op de 4e plaats, na bestuurders van treinen, trucks en bussen, managers van kleine ondernemingen en bouwvakkers.

Pagina's