Nieuws

 • 21 juni, 2019
  Een job als huishoudhulp is een actieve job. Maar wat kan je doen om je job zo aangenaam mogelijk te houden tijdens warm weer?

  Wij geven je enkele nuttige tips!

  Tip 1: Drink voldoende water

  Zorg ervoor dat je regelmatig en voldoende water drinkt. Koffie of thee kunnen ook, maar suikerhoudende dranken laat je best links liggen.

 • 11 april, 2019

  Het Poetsbureau startte recent met een project rond duurzaam loopbaanbeleid. Het ESF en VCF ondersteunen en financieren dit project. De financiële steun bedraagt respectievelijk 32.000 euro en 48.000 euro. Het project loopt tot juli 2020.

  Om het project succesvol uit te rollen, werken we met vier verschillende pijlers:

 • 14 september, 2018

  Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau, dat vandaag ruim 7.000 huishoudhulpen tewerkstelt en 68 kantoren in heel Vlaanderen telt, breidt zijn activiteiten uit.

 • 1 april, 2019

  Het is geen grap, vandaag op 1 april openen we écht een nieuw kantoor in Heusden. Kom zeker eens langs voor een gezellige babbel!

  Vanaf 1 april vind je onze sterren ook terug in Heusden-Zolder en omstreken. Ben jij nog op zoek naar een ster die jouw huis weer doet schitteren? Of op zoek naar een flexibele job in jouw buurt?

  Twijfel niet langer en kom langs in ons kantoor in Meylandtlaan 143. Of contacteer ons vrijblijvend via heusden@poetsbureau.be of telefonisch via 011 73 01 19. Tot snel!

 • 28 maart, 2019

  Het Werkbaarheidsfonds Dienstencheques lanceert een sensibiliseringscampagne met het oog op meer respect voor huishoudhulpen. Want niemand kan zijn of haar beroep goed uitvoeren zonder aangepast materiaal.

  Respect is een van de waarden die Het Poetsbureau hoog in het vaandel draagt. Daarom sluiten wij ons met veel plezier aan bij deze campagne. Ook onze huishoudhulpen willen schitteren in hun job en halen voldoening uit de mooie resultaten, in dit geval een proper huis, die ze afleveren.

 • 18 maart, 2019

  Het Poetsbureau breidt opnieuw verder uit. Dit keer in Kasterlee en omstreken.

  Vanaf vandaag verwelkomen we je graag in ons splinternieuw kantoor in Kasterlee. Kom zeker eens langs in ons kantoor gelegen op Markt 26 in Kasterlee. Of contacteer ons via kasterlee@poetsbureau.be of telefonisch via 014 21 74 12. Tot snel!

 • 13 maart, 2019

  Nooit meer vloeken op vlekken!

  Rode wijn op je beige tapijt. Een broek met grasknieën. Of tekeningen op de keukenmuur? Vlekken zijn onvermijdelijk in het leven. Om je een hoop miserie én gevloek te besparen, brengt Het Poetsbureau ‘De Vlekkengids’ uit. Daarin bundelt ambassadrice Liesbeth tal van tips & tricks, zodat geen enkele vlek nog veilig is. En zeker niet die waar iedereen – écht iedereen – vroeg of laat mee te maken krijgt…

 • 5 maart, 2019

  Nog niets genoteerd in je agenda op zaterdag 6 april?

  Het Poetsbureau is dit jaar trotse partner van Het Schlagerfestival. Daarom geven wij 50 duotickets weg voor de 14e editie op zaterdag 6 april. Ambiance en entertainment verzekert!

  Wil jij gratis mee feesten op de vele schlagers? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en win duotickets voor een avond vol ambiance tijdens Het Schlagerfestival! Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd!

 • 4 maart, 2019

  Het Poetsbureau breidt verder uit.

  Sinds 4 maart kan je binnenwandelen in ons splinternieuw kantoor in de Heuvenstraat in Zonhoven.

  Ben jij op zoek naar een flexibele job in regio Zonhoven? Of heb je nood aan een helpende hand in het huishouden?

  Kom gerust langs in de Heuvenstraat 16 te 3520 Zonhoven, of contacteer ons via zonhoven@poetsbureau.be of telefonisch via 011 82 48 32.

  Wij helpen je met plezier verder.

 • 1 maart, 2019

  Sinds 1 maart is de geldigheidsduur van de dienstencheques opgetrokken naar 12 maanden.

  Je dienstencheques zijn voortaan 12 maanden gelding in plaats van 8 maanden. De dienstencheques die je vanaf nu (1 maart 2019) aankoopt hebben dus een geldigheidsduur van 1 jaar. Als je nog dienstencheques hebt die je voor 1 maart 2019 bestelde, blijven deze 8 maanden geldig.

Pagina's