Nieuws

 • 26 maart, 2021

  Gisteren 25/03 werd bekend dat niet alleen de lagere en secundaire scholen hun lessen opschorten. Ook in de kleuterscholen kunnen de allerkleinsten vanaf maandag 29/03 niet langer terecht. De scholen zullen naar verluidt in opvang voorzien. Maar zoals in het verleden al bleek, zijn de plaatsen beperkt. Er wordt voorrang gegeven aan - in de eerste plaats - kinderen met ouders die een essentieel beroep hebben en – in de tweede plaats - ouders die niet kunnen telewerken, waaronder onze huishoudhulpen. De opvangcentra zullen in dit kader naar een attest van de werkgever vragen. 

 • 24 maart, 2021

  De viruscirculatie neemt toe en ook de druk op de ziekenhuizen is weer gestegen.

  Bijgevolg kondigde het Overlegcomité zonet een paaspauze aan met opnieuw verstrengde maatregelen.

  De impact is het grootste op scholen, niet-medische contactberoepen(*) en niet-essentiële winkels. Onze dienstverlening kunnen we echter blijven waarborgen. Dit betekent dat het nog steeds is toegestaan aan onze huishoudhulpen om bij jou te komen poetsen mits de hygiëne- en afstandsmaatregelen strikt opgevolgd worden.

  Veilige werkomstandigheden

 • 16 maart, 2021

  Yes we can! Ook onze tweede deelname aan ‘Great Place To Work®’ was een succes.  

 • 13 januari, 2021
  Ben je ook klant bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen? Dan krijg je door ons partnership met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen 1 euro per dienstencheque terugbetaald. Tot 100 euro per jaar (maximaal 25 euro per kwartaal).
   
 • 5 januari, 2021

  Mag je huishoudhulp langskomen als je op vakantie bent geweest?

  Ben je tijdens de kerstvakantie op vakantie geweest? Volg dan steeds de richtlijnen van de overheid.
  De huidige reisregels, die vorige week door het Overlegcomité werden aangescherpt, vind je op de website van de overheid.

 • 24 maart, 2021

  De viruscirculatie neemt toe en ook de druk op de ziekenhuizen is weer gestegen.

  Bijgevolg kondigde het Overlegcomité zonet een paaspauze aan met opnieuw verstrengde maatregelen.

  De impact is het grootste op scholen, niet-medische contactberoepen(*) en niet-essentiële winkels. Onze dienstverlening kunnen we echter blijven waarborgen. Dit betekent dat het nog steeds is toegestaan aan jullie, onze huishoudhulpen, om te gaan poetsen bij klanten mits de hygiëne- en afstandsmaatregelen strikt opgevolgd worden.

 • 24 maart, 2021

  Corona zorgt voor meer afstand en minder sociaal contact. En dit niet alleen in je vrije tijd, maar ook op werkvlak missen we de informele babbel op kantoor. Met andere woorden, het is geen evidente periode om de verbondenheid met jouw collega's en jouw kantoor op peil te houden. Wij vinden het hoog tijd om de verbondenheid binnen onze warme schoonmaakfamilie wat extra te boosten! 

 • 21 maart, 2021

  Stralende zon en bloeiende bloemen, meer is er niet nodig voor een grote portie lentekriebels!
  En bij de start van de lente hoort uiteraard een heuse lenteschoonmaak. 

  Weet jij vaak ook niet waar te beginnen? We helpen je graag op weg! Download hieronder onze Poetsbureau-lenteschoonmaakkalender2021, print hem uit en hang hem op een zichtbare plaats!

  Want vanaf maandag 22 maart pakken we 13 weken lang samen een andere ruimte in huis aan. Zo gaat je huis spik en span de zomer in!

 • 24 februari, 2021

  We zijn fier! Enorm fier!
  Voor het 2e jaar op rij is onze deelname aan ‘Great Place To Work®’ een succes.
  Wij ontvingen het leuke nieuws dat we ook dit jaar opnieuw het certificaat ‘Great Place To Work®’ behaald hebben.
  Wow, dank je wel aan al onze medewerkers!

 • 8 februari, 2021

  Geen online lessen meer, geen verplichte opdrachten, ... De kids mogen eindelijk écht genieten van vakantie. Houden ze zich nog goed bezig, of begint de verveling stilaan toe te slaan? 

  Gelukkig hebben wij daar de ideale oplossing voor! 
  Plezier gegarandeerd. En ze zijn er ook eventjes zoet mee.

   

   

   

   

  1. Kleuren om de dag op te fleuren
  Klik hier om de kleurplaat te downloaden.

Pagina's