Nieuws

 • 27 maart, 2020
  • Mag mijn huishoudhulp nog langskomen?

  Neen. Voorlopig laten we onze huishoudhulpen schitteren in hun eigen huis.
  Om de veiligheid van jou en je gezin, en onze huishoudhulpen te garanderen, schort Het Poetsbureau de dienstverlening op.
  De Nationale Veiligheidsraad heeft de lockdown verlengd met 2 weken. Dit betekent dat we onze dienstverlening helaas niet opnieuw opstarten t.e.m. 19 april. 
  We kunnen je bijgevolg nog even niet ontzorgen in het huishouden.

 • 27 maart, 2020

  Dear Poetsbureauke

  The National Security Council just announced that the lockdown will be extended by 2 weeks. The existing government measures will remain in force. So we cannot restart until the 19th of April.

  This means you can still stay at home safely and cannot go to work until you have received a counter-report from us.

 • 27 maart, 2020

  Chère Poetsbureauke

  Le Conseil de sécurité nationale vient d'annoncer que le lockdown sera prolongé de 2 semaines. Les mesures gouvernementales existantes restent en vigueur. Nous ne pouvons donc pas redémarrer avant le 19 avril.

  Cela signifie que vous pouvez toujours rester chez vous en toute sécurité et ne pas aller travailler jusqu'à ce que nous vous disions le contraire.

 • 20 maart, 2020

  Structuur, planning, beweging én hygiëne. Het is allemaal zo belangrijk nu iedereen in z’n kot moet blijven. Dit is de uitgelezen kans om alles eens grondig aan te pakken. Ook de schoonmaak! En daar helpen we graag een handje bij. 

 • 6 februari, 2020

  De overheid verlaagde het fiscaal voordeel van dienstencheques. De verlaging is sinds 1 januari 2020 geldig. Voor elke dienstencheque aangekocht vanaf 1 januari 2020 geldt een belastingvermindering van € 1,80 i.p.v. € 2,70. Na fiscale aftrek betaal je per cheque € 7,20.

  Ben je woonachtig in het Vlaamse Gewest en maak je gebruik van dienstencheques? Dan heb je recht op een belastingvermindering. Iedere gebruiker kan hiervan genieten.

 • 6 januari, 2020

  Na 16 jaar in de verkoop te werken, koos Vanessa 4 jaar geleden voor de job van huishoudhulp. Sinds maart 2019 maakt ze deel uit van onze Sterrenfamilie. Een van haar klanten is Cris. Een jongeman die in een woonzorgcentrum verblijft en de hulp van Vanessa ten volle apprecieert.

 • 23 december, 2019

  VDAB, OCMW en Het Poetsbureau werken intens samen aan de Mobiele Opleiding ‘Schoonmaken bij mensen thuis’. Acht cursisten uit Diest rondden deze opleiding succesvol af en kunnen onmiddellijk aan de slag bij Het Poetsbureau.Met de mobiele opleiding ‘Schoonmaken bij mensen thuis’ wil VDAB in samenwerking met lokale besturen, bedrijven en andere partners een antwoord bieden op het grote tekort aan huishoudhulpen.

 • 17 december, 2019

  Ieder jaar belonen we onze Sterren met een eindejaarsgeschenk. De kers op de taart voor hun harde werk, enthousiasme en inzet het afgelopen jaar. Dit jaar was niet anders. Want we kozen voor een zeer speciaal cadeau. Een bijdrage aan een betere wereld.

 • 6 december, 2019

  Vzw OpenHart Paal zet zich in om mensen die het financieel moeilijk hebben een duwtje in de rug te geven. Hiervoor zamelen ze kledij, meubelstukken en andere bruikbare voorwerpen in die het leven van deze mensen makkelijker en aangenamer maakt. En daar draagt Het Poetsbureau graag haar steentje aan bij. Op de vooravond van Sinterkaas schenken wij 75 snoepzakjes aan de vzw. Zodat ook kansarme kinderen een fijn cadeautje ontvangen van de Sint.

Pagina's