Nieuws

 • 19 januari, 2018

  Vanaf januari stijgt het nettoloon van de meeste huishoudhulpen naar aanleiding van de taxshift die de regering invoerde.

 • 21 december, 2017

  Onze sterren zamelden geld in voor Music For Life

  Verschillende kantoren van Het Poetsbureau verkochten in samenwerking met hun huishoudhulpen Steunkaarten For Life. Onze huishoudhulpen, klanten en bedienden kochten massaal steunkaarten ter waarde van €1 die we integraal doorstorten naar verschillende goede doelen. Benieuwd naar het resultaat? Kom vanavond samen met Het Poetsbureau naar De Warmste Week waar we de cheque overhandigen op het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

 • 14 december, 2017

  Dit najaar lanceerde Het Poetsbureau een grootschalige campagne om nog meer huishoudhulpen aan te trekken. Met succes, want sinds oktober hebben we er al 450 collega’s bij! Intussen hebben we ook 250 elektrische fietsen officieel overhandigd én rijden de eerste 50 werknemers in hun nieuwe bedrijfswagen rond.  

 • 20 november, 2017

  Bijna 1 op de 5 gezinnen maakt vandaag gebruik van dienstencheques en de vraag blijft stijgen. Om voldoende huishoudhulpen - een knelpuntberoep in Vlaanderen - te vinden en te houden, bieden wij onze medewerkers voortaan een elektrische fiets of bedrijfswagen aan. Zo kunnen ze als echte sterren schitteren in elk huis én op de weg.

 • 8 september, 2017

  Sinds mei stoomde Het Poetsbureau 5 erkende vluchtelingen klaar voor de arbeidsmarkt. Vandaag ontvingen ze hun welverdiende diploma en tekenden ze meteen nadien een arbeidscontract voor onbepaalde duur. Je kan al wel raden hoe fier wij op hen zijn. Samen met onder andere het sectoraal Vormingsfonds Dienstencheques en VDAB, konden we hen de nodige schoonmaakopleiding geven en een vaktechnisch taalbad. Vanaf maandag starten zij hun eerste werkdag bij een klant.

 • 25 augustus, 2017

  Vandaag, 25 augustus 2017, stuurde de media verontrustend nieuws de wereld in over de gezondheid van schoonmakers. Volgens onderzoekers aan de Vrije Universiteit in Brussel kampen schoonmaakhulpen opvallend vaker met longziekten dan bedienden en kamerleden. Voor Het Poetsbureau is dat geen onbekende problematiek. Het is dé belangrijkste reden waarom we lang geleden al chemische poetsmiddelen uit de schoonmaakkar banden.

 • 22 augustus, 2017

  Vanaf maandag 11 september kan je je 2 maanden laten klaarstomen om aan de slag te gaan als huishoudhulp. Een poetshulp is sociaal en maakt anderen graag blij. Ben je behulpzaam en houd je je graag bezig met huishoudelijke taken? Kan je goed plannen, zelfstandig werken en organiseren? Dan is deze opleiding ideaal om je hierin nog verder te ontwikkelen.

 • 1 augustus, 2017

  Kom jij ook langs onze stand van Het Poetsbureau op de Feestmarkt in Bornem? Op 5 augustus vanaf 14u00 tot 20u00 ontvangen onze consulenten Jolien en Leen jullie graag voor een hapje en een drankje ten voordelen van Music For Life. Bovendien kan je via hen De Grote Schoonmaakbijbel aanschaffen of één van onze kwalitatieve schoonmaakproducten kopen!

  Uiteraard staan zij ook klaar om al je vragen te beantwoorden in verband met onze diensten. 

 • 20 juni, 2017

  Huishoudhulp is een knelpuntberoep over heel Vlaanderen. Het Poetsbureau alleen al, met 5000 huishoudhulpen in dienst, heeft 450 openstaande vacatures. Daarom is het helemaal niet meer ongewoon dat de sector beroep doet op mannelijke poetshulpen. Luc Put uit Heusden-Zolder, bijvoorbeeld. Hij poetst al 10 jaar en vandaag werd hij, op de Dag van de Huishoudhulp, in de bloemetjes gezet. Dat zie je hier in de reportage van TVL.

 • 20 juni, 2017

  Op woensdag 21 juni verhuist ons kantoor van Aalst. Onze medewerkers nemen hun intrek in de Pontstraat 8. Dankzij de grotere kantoorruimten werken onze consulenten vanaf nu in een aangenamere omgeving en kunnen we onze klanten nog beter ontvangen. Hiermee spelen we natuurlijk in op onze immense groei en we proberen op deze manier onze werknemers zo goed mogelijk te ondersteunen.

Pagina's