Nieuws

 • 31 oktober, 2018

  Deze week siert niemand minder dan Jo Mellemans, CEO van Het Poetsbureau de cover van het magazine Made in Limburg. Met meer dan 7.000 werknemers is het bedrijf één van de grootste uit de provincie. Onze CEO vertelt zijn verhaal over verleden, heden en toekomst. Benieuwd? Lees dan snel de rubriek CEO Binnenstebuiten in dit magazine.

 • 29 oktober, 2018

  Johan Cappelle wil dienstenchequebedrijf uit kmo-papieren halen

  Het Poetsbureau heeft een nieuwe financieel directeur. Johan Cappelle (45) — ex-Cegeka en ex-Elex Group, de holding van Roland Duchâtelet — volgt als CFO Alex Van Vlierberghe op. De rol van financieel directeur is cruciaal, omdat Het Poetsbureau in slechts 10 jaar tijd exponentieel gegroeid is naar 7.000 personeelsleden. Het dienstenchequebedrijf op alle fronten laten groeien en structuren transformeren zijn dan ook de topprioriteiten van Johan Cappelle.

 • 26 oktober, 2018

  Weeral 10 nieuwe collega’s dankzij ons opleidingsproject
  Werkzoekenden worden huishoudhulpen, dankzij samenwerking VDAB, OCMW en Het Poetsbureau

 • 11 oktober, 2018

  Nog maar 1 minuut afgestudeerd zijn én meteen al een arbeidscontract van onbepaalde duur in handen hebben. Het overkwam vanmorgen zes cursisten in Beringen die voortaan als huishoudhulp bij marktleider Het Poetsbureau aan de slag gaan. Daarmee schrijft het dienstenchequebedrijf een succesvol vervolg op zijn tewerkstellingsproject om werkzoekenden op te leiden. Deze keer gebeurde dat in samenwerking met OCMW Beringen, VDAB Mobiele Opleidingen Limburg en Stad Beringen als oplossing voor de krapte aan personeel in de dienstenchequesector én als tewerkstellingsoplossing.

 • 25 september, 2018

  Huishoudhulpen gratis naar de psycholoog
  Het Poetsbureau doorbreekt taboe bij psychische problemen

 • 14 september, 2018

  Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau, dat vandaag ruim 7.000 huishoudhulpen tewerkstelt en 68 kantoren in heel Vlaanderen telt, breidt zijn activiteiten uit.

 • 30 augustus, 2018

  De vraag naar huishoudhulpen blijft stijgen, dat ervaart marktleider Het Poetsbureau als geen ander. Met een nieuw hoofdkantoor en nieuwe én uitgebreide vestigingen in Limburg, versterkt Het Poetsbureau fors zijn marktpositie. Voor de kantoren in Limburg zoekt het dienstenchequebedrijf vandaag een 300-tal huishoudhulpen en medewerkers. Dit najaar krijgt ook Zonhoven zijn eerste Poetsbureau.

 • 24 mei, 2018

  Op 22 mei 2018 berichtte de media over het risicogehalte van het poetsberoep. Want volgens een onderzoek aan de Vrije Universiteit in Brussel lopen Belgen die met hun handen werken tot dubbel zo veel risico om vroegtijdig te overlijden dan degene met een kantoorjob. Opvallend is dat het schoonmaakberoep voor mannen op 1 staat in het lijstje van meest risicovolle beroepen. Voor vrouwen komt het op de 4e plaats, na bestuurders van treinen, trucks en bussen, managers van kleine ondernemingen en bouwvakkers.

 • 16 mei, 2018

  Petra Robert was haar hele leven lang huishoudhulp, maar moest om medische redenen stoppen met werken. Sinds kort krijgt ze begeleiding van GTB, een gespecialiseerde dienst voor trajectbepaling. Zij stelden haar voor om deel te nemen aan een ‘DuoDay’ bij Het Poetsbureau in Paal. Zo kon ze aan den lijve ondervinden of een nieuwe carrière als consulent iets voor haar is.

   

 • 24 april, 2018

  Het Poetsbureau en VDAB sloegen opnieuw de handen in elkaar. Na Maasmechelen en Antwerpen, rolden beide partijen ook in Houthalen een tewerkstellingsproject uit. Vijf lokale werklozen met een passie voor poetsen rondden het traject succesvol af. Vandaag tekenen ze tijdens hun afstudeermoment meteen een contract van onbepaalde duur voor 16 uur per week bij Het Poetsbureau.

Pagina's