Nieuws

 • 19 oktober, 2020

  Richtlijnen voor onze klanten

  De nieuwe verstrengde richtlijnen hebben voornamelijk betrekking op de privésfeer. Met andere woorden, ze hebben geen impact op onze huidige manier van werken. Jouw huishoudhulp kan nog steeds veilig bij jou thuis aan de slag gaan, mits het blijvend respecteren van de veiligheidsrichtlijnen. Met het veiligheidspakket en de richtlijnen in de aanslag laten onze Sterren jouw woning nog steeds op een veilige manier schitteren.

 • 19 oktober, 2020

  Richtlijnen voor onze Sterren

  De nieuwe verstrengde richtlijnen die ingaan op maandag 19 oktober hebben voornamelijk betrekking op de privésfeer. Met andere woorden, ze hebben geen impact op onze huidige manier van werken. Veilig werken kan dus nog steeds, mits het respecteren van de veiligheidsrichtlijnen. Wel vragen we zowel aan klanten als aan onze Sterren om extra aandacht te hebben voor de volgende richtlijnen:

 • 25 september, 2020

   

  We zien onze Sterren graag blinken. Van tevredenheid én gezondheid.
  Net daarom zetten we in op veiligheid en lanceren we een heuse veiligheidscampagne.

 • 13 augustus, 2020

  Sodexo lanceerde enkele weken geleden een nieuwe Job Tracker app om je prestaties en klanten nog makkelijker te beheren. We stellen de nieuwe app hier graag aan je voor.

 • 11 augustus, 2020

  Om het coronavirus een halt toe te roepen, zijn er verschillende regels.
  Deze regels zijn belangrijk voor de gezondheid van iedereen. Pas ze daarom steeds zorgvuldig toe.

 • 3 augustus, 2020

  Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur hoog oplopen. Dit kan het normale werkritme wel eens verstoren. Onze huishoudhulpen blijven zich ook tijdens warme dagen honderd procent inzetten om jouw huis te doen schitteren.
  Hoe kan je jouw huishoudhulp ondersteunen om tijdens zeer warme zomerdagen nog steeds kwalitatief werk te leveren?

   

   

   

   

 • 28 juli, 2020

  Zorg dragen voor elkaar
  Goed zorg dragen voor elkaar, blijft de volgende weken en maanden enorm belangrijk. Volg de richtlijnen nauwkeurig op voor je eigen veiligheid en die van je huishoudhulp!

  Update 28/7: Contacteer je kantoor bij voorkeur telefonisch of via het kantoormailadres. Wens je toch langs te komen? Vergeet dan zeker je mondmasker niet. Het dragen van een mondmasker is momenteel verplicht in al onze kantoren.

 • 15 juli, 2020

  Geen online lessen meer, geen verplichte opdrachten, ... De kids mogen eindelijk écht genieten van vakantie. Houden ze zich nog goed bezig, of begint de verveling stilaan toe te slaan? 

  Gelukkig hebben wij daar de ideale oplossing voor! Iedere donderdag posten we een superleuk spelletje, knutselwerkje, ... voor je kinderen. Of voor jezelf!
  Plezier gegarandeerd. En ze zijn er ook eventjes zoet mee.

 • 14 juli, 2020

  Wat allemaal als een mooi samenwerkingsproject tussen Welzijnsregio Noord-Limburg, Het Poetsbureau en VDAB begon, werd op 10 maart abrupt stopgezet door de Corona crisis. Alle cursisten “schoonmaken” in Pelt moesten om veiligheidsredenen de opleiding stopzetten.

 • 1 juli, 2020
  Ons strijkatelier in Beringen zal tijdens de zomermaanden helaas nog niet opnieuw opstarten.
  Dit betekent dat we je in juli en augustus niet via deze weg kunnen verderhelpen.

  Wat je misschien nog niet wist: onze huishoudhulpen mogen ook strijken bij klanten thuis.
  Heb je al een huishoudhulp? Dan kan je hem/haar dus ook vragen om te strijken. De strijkuren kan je gewoon met dienstencheques betalen.

  Onze excuses voor het eventuele ongemak en dank je wel voor je begrip.

Pagina's