Nieuws

 • 14 september, 2018

  Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau, dat vandaag ruim 7.000 huishoudhulpen tewerkstelt en 68 kantoren in heel Vlaanderen telt, breidt zijn activiteiten uit.

 • 30 augustus, 2018

  De vraag naar huishoudhulpen blijft stijgen, dat ervaart marktleider Het Poetsbureau als geen ander. Met een nieuw hoofdkantoor en nieuwe én uitgebreide vestigingen in Limburg, versterkt Het Poetsbureau fors zijn marktpositie. Voor de kantoren in Limburg zoekt het dienstenchequebedrijf vandaag een 300-tal huishoudhulpen en medewerkers. Dit najaar krijgt ook Zonhoven zijn eerste Poetsbureau.

 • 24 mei, 2018

  Op 22 mei 2018 berichtte de media over het risicogehalte van het poetsberoep. Want volgens een onderzoek aan de Vrije Universiteit in Brussel lopen Belgen die met hun handen werken tot dubbel zo veel risico om vroegtijdig te overlijden dan degene met een kantoorjob. Opvallend is dat het schoonmaakberoep voor mannen op 1 staat in het lijstje van meest risicovolle beroepen. Voor vrouwen komt het op de 4e plaats, na bestuurders van treinen, trucks en bussen, managers van kleine ondernemingen en bouwvakkers.

 • 16 mei, 2018

  Petra Robert was haar hele leven lang huishoudhulp, maar moest om medische redenen stoppen met werken. Sinds kort krijgt ze begeleiding van GTB, een gespecialiseerde dienst voor trajectbepaling. Zij stelden haar voor om deel te nemen aan een ‘DuoDay’ bij Het Poetsbureau in Paal. Zo kon ze aan den lijve ondervinden of een nieuwe carrière als consulent iets voor haar is.

   

 • 24 april, 2018

  Het Poetsbureau en VDAB sloegen opnieuw de handen in elkaar. Na Maasmechelen en Antwerpen, rolden beide partijen ook in Houthalen een tewerkstellingsproject uit. Vijf lokale werklozen met een passie voor poetsen rondden het traject succesvol af. Vandaag tekenen ze tijdens hun afstudeermoment meteen een contract van onbepaalde duur voor 16 uur per week bij Het Poetsbureau.

 • 2 maart, 2018

  Vorig jaar deden we het in Antwerpen, nu in Maasmechelen. In samenwerking met OCMW en VDAB Maasmechelen stoomden we 5 werklozen uit de regio klaar voor de arbeidsmarkt. Woensdag 28 februari sloten we het tewerkstellingsproject feestelijk af en tekende iedere deelnemer een contract van onbepaalde duur van 16 uur per week bij Het Poetsbureau. Proficiat allemaal en welkom bij familie!

 • 6 februari, 2018

  Vanmiddag stelden we publiekelijk de plannen van het nieuwe hoofdkantoor voor. Een grotere accommodatie en meer faciliteiten zijn namelijk nodig om onze groeiambities waar te maken.

 • 19 januari, 2018

  Vanaf januari stijgt het nettoloon van de meeste huishoudhulpen naar aanleiding van de taxshift die de regering invoerde.

 • 21 december, 2017

  Onze sterren zamelden geld in voor Music For Life

  Verschillende kantoren van Het Poetsbureau verkochten in samenwerking met hun huishoudhulpen Steunkaarten For Life. Onze huishoudhulpen, klanten en bedienden kochten massaal steunkaarten ter waarde van €1 die we integraal doorstorten naar verschillende goede doelen. Benieuwd naar het resultaat? Kom vanavond samen met Het Poetsbureau naar De Warmste Week waar we de cheque overhandigen op het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

 • 14 december, 2017

  Dit najaar lanceerde Het Poetsbureau een grootschalige campagne om nog meer huishoudhulpen aan te trekken. Met succes, want sinds oktober hebben we er al 450 collega’s bij! Intussen hebben we ook 250 elektrische fietsen officieel overhandigd én rijden de eerste 50 werknemers in hun nieuwe bedrijfswagen rond.  

Pagina's