Strijken - strijkhulp bij u in huis met dienstencheques

Strijk je niet graag? Is het een klus die je altijd op de lange baan schuift? Onze medewerkers zijn er gek op! Laat dit vervelende karwei dus gerust in de wasmand liggen voor de huishoudhulp van Het Poetsbureau die bij je thuis langskomt. Zo bespaar je heel wat uren werk en maak je jezelf het leven makkelijker. 

Strijken met dienstencheques

Schakel je een huishoudhulp in met dienstencheques, dan smelt je berg wasgoed als sneeuw voor de zon tot een mooi gestreken en opgeplooid stapeltje. Helemaal fris en klaar om in de kast te leggen. Bovendien kan de strijkhulp van Het Poetsbureau ook nog een handje toesteken bij het schoonmaken van je woning, het bereiden van maaltijden of het afwerken van je boodschappenlijstje. Handig, makkelijk én goed gedaan.

Zoek een huishoudhulp

 

Hoeveel kost een huishoudhulp met dienstencheques?

Het Poetsbureau werkt enkel met dienstencheques. Na fiscale aftrek betaal je voor onze uitmuntende service slechts 7,20 euro per uur. Gebeurt alles correct? Ja, want het systeem van dienstencheques werd ingevoerd door de Belgische overheid en is volkomen wettelijk. Niets dan voordelen dus!

BESTEL DIENSTENCHEQUES

Waarom is Het Poetsbureau anders en beter?

Wij werken glashelder, zonder bijkomende kosten of onaangename verrassingen. Onze wachttijden zijn kort en je bent altijd zeker van een uitstekende service. Onze huishoudhulpen worden zorgvuldig gescreend en zijn uitermate betrouwbaar en gemotiveerd. Je kan dus gerust zijn: je schoonmaak, strijk, boodschappen of maaltijden zijn in vaardige handen.

LEES MEER