Strijkhulp bij u in huis

Strijkhulp bij u in huis

Een huishoudhulp van Het Poetsbureau strijkt bij u thuis

Strijkt u niet graag? Is strijken voor u iets dat u op de lange baan schuift? Onze medewerkers zijn er gek op. Dankzij een enthousiaste huishoudhulp van Het Poetsbureau bent u van dit vervelende klusje verlost. Zolang u maar wenst. Bovendien kan de strijkhulp ook nog een handje toesteken bij het schoonmaken van uw woning.

Schoonmaken en strijken in één keer

Uw strijk uitbesteden bespaart u heel wat uren werk. Toch kost het bij een traditionele strijkdienst nog tijd om de strijk te brengen en op te halen. Bij Het Poetsbureau is zelfs dat verleden tijd. U laat uw strijk gewoon thuis in de wasmand liggen. Onze huishoudhulp komt naar u toe om schoon te maken, strijkt uw was mooi in de plooi en legt alles ook nog eens kastklaar op een stapeltje, terwijl ook het andere huishoudelijke werk gedaan wordt.

Strijken met dienstencheques

Voor al onze activiteiten – schoonmaken, boodschappen doen, strijken, maaltijden bereiden – werkt Het Poetsbureau altijd met dienstencheques. Met dit systeem betaalt u – na fiscale aftrek – maar 6,30 euro per uur. Natuurlijk moet het klikken met uw huishoudhulp. Daarom screenen we onze poets- en strijkhulpen grondig. Samen met u kiezen we wie het schoonmaak- en strijkwerk bij u thuis zal uitvoeren. We kunnen gerust meerdere kandidaten bespreken voor u beslist. En het tijdstip? Dat bepaalt u zelf. Zo past onze dienstverlening steeds in uw planning.

Uw strijkhulp aan huis inhuren

Wilt u meer tijd voor leuke dingen? En horen schoonmaken en strijken daar niet toe? Bel ons vandaag nog. Of stuur via onze website een aanvraag naar ons kantoor bij u in de buurt. Wij zoeken een geschikte huishoudhulp en helpen u zelfs bij het aanvragen van dienstencheques.

Strijkatelier in Beringen

Het Poetsbureau biedt nog een extra strijkservice aan in Beringen. We hebben een eigen strijkatelier dat snel grote volumes textiel onder handen kan nemen. Wilt u een beroep doen op de diensten van ons strijkatelier? Neem dan contact op.

Onze andere diensten