Poetshulp - schoonmaken bij je thuis met dienstencheques

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoonmaker of schoonmaakster? Vraag het eerst aan ons. Het Poetsbureau zoekt én vindt snel een geschikte poetsman of poetsvrouw met dienstencheques voor jou. Resultaat? Je woning ligt er schitterend proper bij en dat tegen een voordelig tarief waarvoor je het zeker niet hoeft te laten.

Reken op onze poetsmannen en poetsvrouwen

Dweilen, ramen lappen, stofzuigen, de oven poetsen of stof afdoen: heb je er genoeg van? Neemt al dat schoonmaken te veel tijd in beslag? En steek je liever meer energie in je gezin, je werk of je hobby’s? Schakel nú over op een huishoudhulp van Het Poetsbureau en kom voortaan zorgeloos thuis in een kraaknet huis. 

Zoek een POETSVROUW

Hoeveel kost een poetsman of poetsvrouw dienstencheques inbegrepen?

Het Poetsbureau werkt enkel met dienstencheques. Na fiscale aftrek betaal je voor onze uitmuntende service slechts 7,20 euro per uur. Gebeurt alles correct? Ja, want het systeem van schoonmaakhulp met dienstencheques werd ingevoerd door de Belgische overheid en is volkomen wettelijk. Niets dan voordelen dus!

Bestel dienstencheques

Waarom is Het Poetsbureau anders en beter?

Wij werken glashelder, zonder bijkomende kosten of onaangename verrassingen. Onze wachttijden zijn kort en je bent altijd zeker van een uitstekende service. Onze kuismannen en kuisvrouwen worden zorgvuldig gescreend en zijn uitermate betrouwbaar en gemotiveerd. Je kan dus gerust zijn: je schoonmaak, strijk, boodschappen of maaltijden zijn in vaardige handen.

lees meer