Anders en beter

Het Poetsbureau is een van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 60 kantoren en meer dan 5.000 werknemers leggen we elke dag opnieuw al onze klanten in de watten. Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets: ‘Anders en beter!’

Het Poetsbureau heeft de afgelopen tien jaar een sterke reputatie opgebouwd. We zijn een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. Door het vertrouwen van steeds meer klanten en werknemers blijven wij groeien.

Om nieuwe klanten onze hoge kwaliteit te blijven garanderen zoeken we nog meer enthousiaste mensen om het team van Het Poetsbureau te versterken.

Ervaren personeel voor huishoudhulp

Bij Het Poetsbureau staat niet alleen de klant, maar ook de thuishulp zelf centraal. Onze huishoudhulpen hebben een hoger loon vergeleken met de meeste andere dienstenchequebedrijven. Daardoor trekken we beter en ervaren personeel aan en hebben we een ruime keuze huishoudhulpen. Voordeel voor onze klanten: geen of erg korte wachttijd.

Het Poetsbureau staat ook op respect voor onze medewerkers, een correcte personeelsadministratie, flexibiliteit van uren en een stipte loonbetaling.

Hulp aan huis nodig? Ontdek onze diensten

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar om u te helpen bij uw huishoudelijke taken. Ze zijn een échte hulp in huis. Schakel ze in voor het poetsen van uw woning: stofzuigen, dweilen, de badkamer onder handen nemen, de ramen lappen … Het Poetsbureau doet het. Naast schoonmaken helpen onze huishoudhulpen u ook met andere diensten zoals maaltijden bij u thuis bereiden, uw boodschappen doen en uw wasgoed bij u thuis strijken.

Hoe vraagt u huishoudhulp aan bij Het Poetsbureau?

Het is heel eenvoudig om thuishulp met dienstencheques te vinden via Het Poetsbureau. U belt ons of doet via de website een aanvraag bij een van onze kantoren. Wij helpen u met de aanvraag van dienstencheques en zoeken een geschikte huishoudhulp voor u. Daar hebt u natuurlijk het laatste woord over: we stellen u enkele huishoudhulpen voor en ú bepaalt de keuze.

Het Poetsbureau is …

  • een keten van zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequekantoren
  • waar u geen nummer bent, en
  • toch van de voordelen van een grote organisatie geniet.