Het Poetsbureau, Huishoudhulp via dienstencheques

Anders en beter

Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 71 kantoren en +7.500 enthousiaste poetshulpen leggen we elke dag opnieuw +60.000 klanten in de watten. Met een kraaknet huis, gestreken was, een lekkere maaltijd of een kast vol boodschappen.

Groeiend vertrouwen

Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’. De afgelopen 10 jaar heeft onze stabiele organisatie een sterke reputatie opgebouwd die garant staat voor ervaring en kwaliteit. Door het vertrouwen van steeds meer klanten en werknemers blijven wij groeien. Zo breidt ons team elke maand uit met gemiddeld 175 nieuwe collega’s die blinkend van trots aan de slag gaan in Vlaamse huishoudens en een schitterende service leveren.

Mensen staan centraal

Toegegeven, onze organisatie is groot. Toch ben je bij ons zeker geen nummer. Als klant en medewerker voel je meteen het verschil. Het Poetsbureau is één grote familie waar open communicatie, eerlijkheid en respect uiterst belangrijk zijn. Wij zijn erg menselijk en tegelijk zeer correct in ons doen en laten.

Verantwoord handelen is vanzelfsprekend

Het Poetsbureau wil bewust ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij. Vanuit ons groeiende ecologische bewustzijn stimuleren we het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Tegelijk zien we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid veel breder en zijn we sociaal betrokken. En ook voor onze eigen medewerkers investeren we in een veilige en gezonde werkplek waar welzijn vooropstaat. 

Passie voor de job

Het Poetsbureau werft uitsluitend poetshulpen aan die minstens even gedreven en gemotiveerd zijn als wijzelf. We doen talrijke inspanningen om hen te laten schitteren in hun werk. Daar worden ze zelf gelukkiger van én tegelijk zijn ze de ster in huis bij onze tevreden klanten. Van een win-win gesproken!

Hoe vraag je huishoudhulp aan bij Het Poetsbureau?

Heel eenvoudig. Contacteer het dichtstbijzijnde kantoor van Het Poetsbureau en onze medewerkers zoeken voor jou dé geschikte huishoudhulp die kan schoonmaken, strijken, boodschappen doen of maaltijden bereiden. Wij werken uitsluitend met dienstencheques. Geen idee hoe je die moet aanvragen? Wij helpen je graag verder.

Zoek een huishoudhulp Bestel dienstencheques

 

Wil jij werken bij Het Poetsbureau?

Om onze klanten een vijfsterrenservice te blijven garanderen, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste mensen om ons team te versterken. Zie jij het zitten om als huishoudhulp bij mensen thuis of als bediende op kantoor aan de slag te gaan? Check zeker onze vacatures, zoek de job die bij je past en aarzel niet om te solliciteren.