Maaltijden bereiden bij u thuis met dienstencheques

Geen tijd om te koken? Of is een maaltijd bereiden fysiek moeilijk voor jou? De huishoudhulp van Het Poetsbureau poetst, strijkt, doet boodschappen én kookt ook je potje bij je thuis. Vers, lekker, gezond en helemaal volgens jouw wensen.

Jouw gerechten klaargemaakt door onze huishoudhulp

Onze medewerkers zijn ervaren en betrouwbaar. Een warme maaltijd koken in jouw keuken? Dat doen ze met hart en ziel. Bij Het Poetsbureau bepaal je zelf de gewenste weekdag en het tijdstip. Een van onze gemotiveerde medewerkers komt bij je thuis en duikt de keuken in met de ingrediënten die jij voorzien hebt. Een tip: laat ook je boodschappen door de huishoudhulp van Het Poetsbureau doen. Terwijl je eten staat te pruttelen op het vuur, werkt de poetshulp naarstig verder aan de overige taken in je huishouden.

Zoek een huishoudhulp

 

Hoeveel kost een huishoudhulp met dienstencheques?

Het Poetsbureau werkt enkel met dienstencheques. Na fiscale aftrek betaal je voor onze uitmuntende service slechts 7,20 euro per uur. Gebeurt alles correct? Ja, want het systeem van dienstencheques werd ingevoerd door de Belgische overheid en is volkomen wettelijk. Niets dan voordelen dus!

BESTEL DIENSTENCHEQUES

Waarom is Het Poetsbureau anders en beter?

Wie bij je thuis als huishoudhulp over de vloer komt, moet 100% te vertrouwen zijn. Daarom screenen we onze medewerkers altijd grondig. Bovendien heb jij het laatste woord over wie er precies bij jou aan de slag gaat. Hoe snel dat kan? Dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren huishoudhulpen is de wachttijd kort. 

LEES MEER