Maaltijden bereiden bij u thuis

Maaltijden bereiden bij u thuis

Warme maaltijden bij u thuis bereid

Geen tijd om te koken? Of is een maaltijd bereiden voor u fysiek moeilijk? De huishoudhulp van Het Poetsbureau poetst, strijkt, doet boodschappen … én maakt ook uw maaltijd bij u thuis klaar. Vers, lekker, gezond en helemaal volgens uw wensen.

Uw gerechten thuis klaargemaakt door onze huishoudhulp

Onze medewerkers zijn ervaren en betrouwbaar. Een warme maaltijd koken in uw keuken? Dat doen ze met hart en ziel. Bij Het Poetsbureau bepaalt u zelf de gewenste weekdag en het tijdstip. Een van onze gemotiveerde medewerkers komt bij u thuis en duikt de keuken in met de ingrediënten die u voorzien heeft. Een tip: laat ook uw boodschappen door de huishoudhulp van Het Poetsbureau doen. Terwijl uw potjes staan te pruttelen op het vuur, werkt de poetshulp naarstig verder aan de overige taken in uw huishouden.

Zeker van een betrouwbare huishoudhulp

Wie bij u thuis als huishoudhulp over de vloer komt, moet honderd percent te vertrouwen zijn. Daarom screenen we onze medewerkers altijd grondig. En we bespreken met u wie er bij u aan de slag gaat. Hoe snel dat kan? Dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren huishoudhulpen is de wachttijd kort.

Voordelig: maaltijden bij u huis met dienstencheques

Wat dat kost, vraagt u? Onze medewerker bereidt een lekkere maaltijd voor u. Betalen doet u via het legale systeem van dienstencheques – voor maar 6,30 euro per uur, na fiscale aftrek. Dat is voordelig. Schakel de poetshulpen van Het Poetsbureau daarom ook in voor uw boodschappen, strijk en schoonmaak – kortom als uw echte huishoudhulp.

Hoe een huishoudhulp aanvragen?

Bel ons nú. Of stuur via onze website een aanvraag naar het dichtstbijzijnde kantoor van Het Poetsbureau. Wij zoeken voor u dé geschikte huishoudhulp die kan schoonmaken, strijken, boodschappen doen en maaltijden bereiden. Bovendien helpen we u ook bij het aanvragen van de dienstencheques als u dat wilt.

Onze andere diensten