Boodschappen doen

Uw boodschappen voor u gedaan

Boodschappen doen via dienstencheques

Geen boodschappen meer doen, dat is pas een idee! Dankzij Het Poetsbureau rijdt een ervaren huishoudhulp naar de winkel of supermarkt met uw boodschappenlijstje. En onze medewerker zet uw boodschappen zelfs bij u thuis in de kast.

Boodschappen aan huis dankzij onze huishoudhulp

Boodschappen doen kost tijd. Het vergt een inspanning. En misschien bent u er fysiek niet toe in staat. Doe dan een beroep op Het Poetsbureau. Een van onze grondig gescreende medewerkers komt bij u thuis langs en u geeft uw boodschappenlijstje mee. Onze huishoudhulp rijdt naar de supermarkt om alles te halen en bergt alle aankopen netjes in de kasten op. Aanschuiven aan de kassa en zware boodschappentassen tillen? Nooit meer … En het allerbelangrijkste: onze huishoudhulp komt bij u ook poetsen, uw strijk doen en zelfs koken, zodat u na een drukke dag lekker kunt genieten van wat onze medewerker voor u heeft bereid.

Boodschappen thuis laten bezorgen

Samen met u kiezen wij de perfecte huishoudhulp voor al uw taken. U kunt zelf een aantal medewerkers evalueren voordat u beslist wie uw huishoudhulp wordt. Is onze huishoudhulp ziek of met vakantie? Dan bent u bij Het Poetsbureau zeker van een geschikte vervangster of vervanger. En de kostprijs? Die valt reuze mee. Voor maar 6,30 euro per uur worden uw boodschappen gedaan en zelfs thuis in de kast gezet.

Waarom kiezen voor Het Poetsbureau?

Het Poetsbureau staat garant voor betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp. Dankzij ons grote netwerk gemotiveerde huishoudhulpen kunnen we rekenen op duizenden medewerkers. Bij Het Poetsbureau hebt u uiterst snel een huishoudhulp, dat garanderen we.

Laat onze huishoudhulp uw boodschappen doen

Wilt u niet langer met zware boodschappen sleuren? Bel ons of doe uw aanvraag online. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte huishoudhulp. En we geven graag uitleg over het systeem van de dienstencheques.

Andere diensten