Boodschappen aan huis met dienstencheques

De juiste producten uit de rekken halen, aanschuiven aan de kassa, zware tassen tillen, alles inladen in de auto, … Boodschappen doen kost tijd en is best inspannend. Geef je dit vervelende klusje liever uit handen? Vertrouw met een gerust hart op de dienstverlening van Het Poetsbureau.

Onze huishoudhulp werkt jouw boodschappenlijstje af

Wij sturen een grondig gescreende huishoudhulp bij je langs. Om je boodschappen te doen én om alle aankopen ook nog eens netjes in de kast op te bergen. Zo zit je nooit meer zonder eten in huis en bespaar je lekker veel tijd. En het allerbelangrijkste: onze huishoudhulp kan je woning ook komen poetsen, je strijk doen en zelfs koken. Zo geniet je na een drukke dag van een warme bereide maaltijd om duimen en vingers af te likken.

Zoek een huishoudhulp

Hoeveel kost een huishoudhulp met dienstencheques?

Het Poetsbureau werkt enkel met dienstencheques. Na fiscale aftrek betaal je voor onze uitmuntende service slechts 7,20 euro per uur. Gebeurt alles correct? Ja, want het systeem van dienstencheques werd ingevoerd door de Belgische overheid en is volkomen wettelijk. Niets dan voordelen dus!

Bestel dienstencheques

Waarom is Het Poetsbureau anders en beter?

Wie bij je thuis als huishoudhulp over de vloer komt, moet 100% te vertrouwen zijn. Daarom screenen we onze medewerkers altijd grondig. Bovendien heb jij het laatste woord over wie er precies bij jou aan de slag gaat. Hoe snel dat kan? Dankzij ons uitgebreide netwerk van ervaren huishoudhulpen is de wachttijd kort.

lees meer