Poetsbureau Academy

Gratis opleiding aan de Poetsbureau Academy

Ben je gemotiveerd om als poetshulp aan de slag te gaan? Bij Het Poetsbureau leer je nog wat bij ook. Voordat je naar een van onze klanten gestuurd wordt om hun privéwoning te poetsen, volg je een opleiding aan de Poetsbureau Academy. Je krijgt er de kneepjes van het vak onder de knie. Precies wat je nodig hebt.

De Poetsbureau Academy: wat leer je er?

Om goed schoon te maken, moet je weten wat je doet. De Poetsbureau Academy helpt jou daarbij. Zo leer je de basisregels van interieuronderhoud, vloeronderhoud, sanitair onderhoud, enzovoort. Daarnaast kom je meer te weten over de poetsproducten. Je ziet hoe je als huishoudhulp een grote berg strijk snel en doeltreffend wegwerkt. En om alle taken vlot uit te voeren, ontdek je ook hoe je een planning opstelt. Want georganiseerd werken leidt tot meer kwaliteit en een goede indeling van je tijd.

Schoonmaken: meer dan poetsen alleen

Natuurlijk draait jouw werk als poetshulp niet om schoonmaken alleen, maar komen er ook tal van andere zaken bij kijken. Bij de Poetsbureau Academy leer je daarom klantgericht werken. Hoe maak je een goede eerste indruk? Hoe ga je discreet om met informatie die je tegenkomt tijdens het werk? En hoe communiceer je helder en assertief? Dat kom je allemaal te weten.

Een stapje verder: veilig aan het werk

Veilig werken is erg belangrijk voor ons. En ook voor jou. Je leert aan de Poetsbureau Academy hoe je de kans op arbeidsongevallen verkleint door veilig te werken en aan preventie te doen. Gebeurt er toch iets? Gebruik dan de basiskennis EHBO bij arbeidsongevallen die wij je leren. En ook je goed voelen is van belang: gezond omgaan met stress op de werkvloer is een vaardigheid die we jou graag meegeven. Dankzij de Poetsbureau Academy kun je er vol vertrouwen tegenaan.

Mijn poetshulp Kathleen is hier deze namiddag geweest. Ik moet jullie feliciteren voor de goede opleiding die u uw personeel geeft. Wij hebben een lang gesprek gehad over poetsproducten dan wel natuurlijke omdat ik ook zo allergisch ben. En ze heeft gelijk. Voor mij zo min mogelijk chemische bazar in mijn huis. Het moet niet altijd slecht zijn wat wij melden. Een schouderklopje doet ook eens genoegen, of niet soms ?

Nelly B.