Liesbeth van Het Poetsbureau wordt de huishoudexperte voor Libelle TV

19 augustus, 2013

Op 15 augustus is Libelle TV gestart als nieuwe Vlaamse televisiezender. Libelle heeft Het Poetsbureau gecontacteerd om de vaste huishoudexperte te leveren voor het nieuwe programma "The Finishing Touch".

Elke van Mello presenteert samen met vier expertes in verschillende domeinen dit nieuwe programma. Ze zal elke week een Libelle-lezeres helpen met een bepaald probleem. We zijn heel trots dat onze huishoudhulp Liesbeth Verboven op regelmatige basis mee inhoud aan het programma zal leveren als schoonmaakexperte.

Verder werd er naar aanleiding van deze eerste positieve contacten een structurele samenwerking tussen Libelle en Het Poetsbureau vastgelegd waarbij Libelle onze naam en reputatie (anders en beter) mee zal verder uitbouwen in Vlaanderen.

De Finishing Touch is elke woensdag te bekijken om 11.15u, 14.15u en 17.45u en tijdens de compilaties in het weekend. Je kan afstemmen op Libelle TV op kanaal 18 van Telenet (voorlopig nog niet beschikbaar op Belgacom TV).

Onderaan kan je het korte promo-filmpje van Het Poetsbureau bekijken dat telkens voor en na De Finishing Touch zal worden uitgezonden."