Complimentendag

27 februari, 2019

Een dag die bij Het Poetsbureau niet zomaar voorbij gaat

Een complimentje wordt door iedereen gewaardeerd. En laat ‘waardering’ nu net één van de waarden van Het Poetsbureau zijn. Daarom wordt Complimentendag bij Het Poetsbureau extra in de verf gezet.

Een oprecht compliment geven aan iemand is nooit verkeerd. Complimenten zijn een manier om je appreciatie en waardering te uiten. Het is een heel eenvoudige manier om iets positief op een leuke en hartverwarmende manier over te brengen.

Heb jij al eens een complimentje ontvangen? Dan kan je waarschijnlijk beamen dat je hier instant gelukkig van wordt. Complimenten motiveren zelfs meer dan cadeaus. Wanneer je een compliment krijgt, krijg je een goed gevoel dankzij de dopamine die in je hersenen vrij komt.

Wil jij graag je collega’s, je huishoudhulp of iemand van je vriendenkring op een eenvoudige manier gelukkig maken? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing. Vanaf 1 maart vind je op onze Facebookpagina een album met digitale complimentenkaartjes. Stuur een van deze afbeeldingen door of tag de persoon die het complimentje verdient onder de afbeelding! Dit album blijft bestaan, zo kan je een heel jaar lang complimentjes geven.

Wedden dat ook jij blij zal zijn als jij anderen een complimentje geeft?