“Bij Het Poetsbureau ben ik gewoon véél gelukkiger.”

Nancy (41) uit regio Brugge werkte jarenlang als huishoudhulp bij een andere poetsdienst, maar maakte de overstap naar Het Poetsbureau. En haar klanten? Die nam ze simpelweg mee.

“Na bijna vier jaar bij een andere poetsdienst besefte ik dat ik altijd aan het kortste eind trok. De bestaande voorwaarden die ik kreeg, waren niet aantrekkelijk genoeg om te blijven. Ik ging op onderzoek uit. Welke werkgever biedt de beste voorwaarden aan? Alles en iedereen wees in dezelfde richting: Het Poetsbureau!”

Beste voorwaarden

“Dat bleek terecht. Sinds ik bij Het Poetsbureau werk, krijg ik een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een gsm met belwaarde. Ik heb ook een leuke transportvergoeding die mijn verplaatsing driedubbel dekt: van thuis naar de eerste klant, dan naar de tweede klant en terug naar huis.”

Sympathieke collega’s

“Alle collega’s zijn bovendien heel sympathiek. En de communicatie verloopt vlot. Iedereen bij Het Poetsbureau werkt er met hart en ziel. Het strafst van al vind ik dat mijn klanten bij Het Poetsbureau geen dossierkosten meer moeten betalen. Bij mijn vorige werkgever was dat wél het geval.”

Moeilijke keuze

“Toen ik nog met het idee speelde om van werkgever te veranderen, zat ik fel in met mijn klanten. Ik had als huishoudhulp een vast klantenbestand opgebouwd. Maar hoe zouden zij reageren op mijn beslissing? Ik wilde hen niet zomaar ‘achterlaten’. Ik heb hen laten kiezen: mee overstappen of allemaal onze eigen weg gaan.”

Juiste keuze!

“Hun respons was hartverwarmend. Met volle goesting volgden ze mij. Ze wilden onze plezante samenwerking niet stopzetten. En wilden me zelfs steunen in mijn keuze voor de beste werkgever. Ik ben heel blij dat ik samen met mijn trouwste klanten bij Het Poetsbureau heb aangeklopt. Ook zij merken het verschil: bij Het Poetsbureau ben ik gewoon véél gelukkiger.”

Solliciteer nu!