Schoonmaken met probiotica, een revolutionaire technologie

5 juni, 2019

Het Poetsbureau for business pakt uit met een innovatieve techniek in het schoonmaken. Poetsen met beestjes oftewel schoonmaken met poetsmiddelen op basis van micro-organismen. Wij zijn het eerste schoonmaakbedrijf dat uitsluitend gebruik maakt van probiotica. Zo willen wij bijdragen tot een schonere wereld, niet alleen bij jou op kantoor, maar ook daarbuiten.

Poetsen met beestjes, hoe werkt dat?

Deze beestjes, de probiotica, produceren enzymes die tijdens en zelfs na het schoonmaken het vuil afbreken. Zo kan de probiotica de kleine stukjes vuil opnemen en verteren als voeding. Dit proces heeft een langere levenscyclus, waardoor het de kans op slechte bacteriën en schimmels opmerkelijk verkleint.

Het resultaat van het gebruik van probiotica? Een microscopische diepe reiniging, een langdurige opname van onaangename geurtjes én een actieve bijdrage aan een schonere wereld.

De pro’s van probiotica

Die schonere wereld beperkt zich niet enkel tot jouw bedrijf, maar gaat veel verder dan dat. Probiotisch schoonmaken is ook gunstig voor het milieu en de gezondheid van onze medewerkers én jouw collega’s.

Daar waar vele (chemische) poetsmiddelen slecht zijn voor de gezondheid, bieden probiotica de ideale oplossing. Problemen met luchtwegen, een jeukende of trekkende huid zijn uitgesloten.

Ook het milieu haalt voordeel uit het gebruik van probiotica. Probiotica komen uit de bodem en het water, ze zijn 100% natuurlijk en vormen geen enkele bedreiging voor het milieu.

In tegendeel, want wanneer de producten na gebruik opnieuw in het milieu terechtkomen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijke microflora.

Jouw kantoorruimte blijft dagenlang proper én je draagt bij tot een schoner leefmilieu voor mens en dier.

 

Meer weten? Of ben je al helemaal overtuigd? Neem dan contact op met Het Poetsbureau for business en wij bezorgen je een offerte op maat.