Een vakantie plannen? Dat vergt een beetje voorbereiding. Via dit formulier kan je ons alvast snel en makkelijk van jouw (vakantie)planning op de hoogte brengen.

  • Als je huishoudhulp zijn/haar werkschema mag aanhouden tijdens jouw vakantie, dien je geen aanpassing door te geven.
  • Wens je dat hij/zij niet komt tijdens deze periode, dan weten we het uiteraard wel graag. Meld je verlof/afwezigheid minstens 10 dagen op voorhand (*) via dit formulier. Zo kunnen wij steeds de nodige oplossingen voorzien voor je huishoudhulp.
  • We vernemen via dit formulier alvast ook graag of je vervanging wenst als jouw huishoudhulp met vakantie gaat.

(*) Bij het niet naleven van de deadline, zal de prestatie aangerekend worden. Dit komt overeen met de effectieve terugbetalingswaarde van een dienstencheque x het aantal niet gepresteerde uren.

Vakantieplanning/afwezigheid klanten

Dien je vakantieplanning of afwezigheid in via dit formulier. Zo kunnen wij de planning van je huishoudhulp tijdig aanpassen.

Duid hieronder jouw periode van afwezigheid aan.

Wens je een vervanging tijdens het verlof van jouw huishoudhulp? Dan doen we hiervoor ons uiterste best om deze te vinden. We kunnen dit helaas niet op voorhand garanderen, gezien we hier afhankelijk zijn van de planning van andere huishoudhulpen.

Als je dringend verder geholpen wil worden, neem je best even telefonisch contact op met je kantoor.

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 4 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png bmp eps tif.

Voor het ingeven van aaneensluitende afwezigheid dien je alle dagen van je afwezigheid aan te duiden op de kalender. Niet enkel de eerste en de laatste dag.

Ook jouw huishoudhulp neemt al eens verlof.
Laat ons via deze weg weten of je dan graag beroep doet op vervanging of niet.