Opening Het Poetsbureau Antwerpen en Torhout

16 september, 2016

September is naar goede gewoonte een groeimaand bij Het Poetsbureau. Ook in 2016 is dit zeker niet anders. De bestaande kantoren van Het Poetsbureau blijven gestaag ervaren huishoudhulpen aanwerven. Om aan de toenemende vraag naar goede, betrouwbare huishoudhulpen te voldoen, opent Het Poetsbureau deze maand 2 gloednieuwe kantoren op top locaties.
 
Het Poetsbureau Antwerpen opent zijn deuren op 19 september. Het Poetsbureau heeft gekozen voor een leuke locatie op de Waalse Kaai in Antwerpen: gemakkelijk bereikbaar en ruime parking. Iedereen die nog op zoek is naar een ervaren en betrouwbare huishoudhulp, kan zeker langskomen. Mensen uit de regio Antwerpen met een passie voor poetsen zijn uiteraard steeds welkom. Samen met de kantoren van Wilrijk en Wijnegem zorgen de collega’s van Het Poetsbureau voor tevreden klanten in de regio Antwerpen.
 
Het Poetsbureau Torhout opent zijn deuren op 24 september. In Torhout heeft Het Poetsbureau gekozen voor een centrale locatie dichtbij het centrum: op de Burg. Op 24 september is onmiddellijk iedereen welkom tussen 10u en 17u, voor de nodige uitleg van een enthousiast team, samen met een hapje en een drankje.