Geef je postcode of woonplaats in, klik op zoeken en vind een kantoor in jouw buurt.

Liever werken als professionele schoonmaker?
Bekijk onze vacatures

Een job met de allerbeste voorwaarden

Een job met de allerbeste voordelen

Het beste loonpakket

De flexibele werkuren

De leukste outfit

De warmste werkgever

De grootste zekerheid

De leukste feestjes

Pas je bij ons? Onze sterren ...

 • ... hebben een passie voor orde, netheid en poetsen
 • ... werken graag zelfstandig en nemen vlot initiatief
 • ... zijn positief ingesteld, hulpvaardig en stipt.

Onze collega's aan het woord

 • 9
  Petra Meeus
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  4 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Petra Meeus" Bij het poetsbureau ben je geen nummer.
 • 8
  Barbera Van der Jeugt
  Het Poetsbureau in Oostkamp Het Poetsbureau in Oostkamp 8020
  4 stars - "Het Poetsbureau in Oostkamp beoordeling van Barbera Van der Jeugt " Ik ben onlangs lang thuis moeten blijven na een operatie aan mijn schouder. Ann was zo begripvol en heeft mij daar geen slecht gevoel over gegeven. Ikzelf zat er echt mee in maar Ann heeft gezegd dat het echt nodig is om volledig te herstellen. Ik werk graag voor jullie. Ik heb mijn klantjes kunnen meenemen en op zich veranderde er niks maar mijn plezier in werken had ik wel terug gekregen door de bezoekjes aan de bureau. Ann is echt een top consulente! Soms jammer dat de communicatie niet goed verloopt ivm de vakantie regeling maar dat is ondertussen opgelost.
 • 8
  Marjory Olde kalter
  Het Poetsbureau in Diest Het Poetsbureau in Diest 3290
  4 stars - "Het Poetsbureau in Diest beoordeling van Marjory Olde kalter" Leuke mensen erg behulpzaam flexibel

Pagina's

Werken als huishoudhulp? Ontdek onze huishoudhulp vacatures

Wil je ook graag werken als huishoudhulp, ben je gedreven en heb je oog voor kwaliteit? Hecht je veel belang aan duidelijke arbeidsvoorwaarden en een goede verloning? Dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp!

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen

Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirma’s als met “in het zwart” werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen.

Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in?

Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. Wil je solliciteren op een van onze thuishulp vacatures? Klik dan op het kantoor waar je zou willen solliciteren en vul het formulier in. Een consulente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij ons ben je een huishoudhulp en geen kuisvrouw

Omdat het werk dat je bij Het Poetsbureau uitvoert meer is dan alleen kuisen spreken wij niet over een kuisvrouw maar over een huishoudhulp. Wij zijn van mening dat het woord ‘kuisvrouw’ teveel een woord uit de volksmond is en daardoor vaak ook als minder prettig wordt ervaren. Daarnaast vinden we dat een huishoudhulp niet alleen een job is voor vrouwen maar ook voor mannen. Daarom wordt er in sommige van onze teksten over zowel poetsvrouw als poetsman gesproken!