Waar wil je werken als huishoudhulp? Vul hieronder je postcode in en wij zoeken het dichtstbijzijnde kantoor

Liever werken als professionele schoonmaker?
Bekijk onze vacatures

Een job met de allerbeste voorwaarden

Een job met de allerbeste voorwaarden

Competitief uurloon

Bedrijfswagen*

Elektrische fiets*

Gsm

Werkoutfit styled by JBC

Toon meer

 • Werk dichtbij huis
 • Mogelijkheid tot contract van onbepaalde duur
 • Werkrooster op jouw maat
 • Deeltijdse of voltijdse arbeidsduur (vanaf 13 uur per week)
 • Maaltijdcheques vanaf de eerste werkdag
 • Uitgebreide hospitalisatieverzekering
 • Onkostenvergoeding
 • Eindejaarspremie
 • Transportvergoeding

 

* Beschikbaar bij contract van onbepaalde duur en tewerkstelling van minstens 20 uur per week. Inclusief omniumverzekering en pechbijstand (voor de wagen), taksen en onderhoud. Meer info in ons kantoor!

Pas jij bij ons?

 • Je hebt een passie voor orde, netheid en poetsen
 • Je houdt ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen
 • Je bent positief ingesteld, discreet en betrouwbaar

Onze collega's aan het woord

 • 7
  Mariska Schreuder
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  3 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Mariska Schreuder" Of ze anders en beter zijn daar heb ik geen idee van. Ik heb nooit kennid gemaakt met een ander bureau.
 • 8
  mia lammens
  Het Poetsbureau in Wetteren Het Poetsbureau in Wetteren 9230
  4 stars - "Het Poetsbureau in Wetteren beoordeling van mia lammens" het is juist spijtig dat niet allemaal onderneming het zelfde werken en dat de kantoren ook niet alles weten voor de rest is prima
 • 9
  Cindy Ambroos
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Cindy Ambroos" Je word niet als nummer behandeld, vind ik heel belangrijk! Altijd super vriendelijk en behulpzaam en begripvol!!

Pagina's

Werken als huishoudhulp? Ontdek onze huishoudhulp vacatures

Wil je ook graag werken als huishoudhulp, ben je gedreven en heb je oog voor kwaliteit? Hecht je veel belang aan duidelijke arbeidsvoorwaarden en een goede verloning? Dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp!

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen

Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirma’s als met “in het zwart” werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen.

Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in?

Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. Wil je solliciteren op een van onze thuishulp vacatures? Klik dan op het kantoor waar je zou willen solliciteren en vul het formulier in. Een consulente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij ons ben je een huishoudhulp en geen kuisvrouw

Omdat het werk dat je bij Het Poetsbureau uitvoert meer is dan alleen kuisen spreken wij niet over een kuisvrouw maar over een huishoudhulp. Wij zijn van mening dat het woord ‘kuisvrouw’ teveel een woord uit de volksmond is en daardoor vaak ook als minder prettig wordt ervaren. Daarnaast vinden we dat een huishoudhulp niet alleen een job is voor vrouwen maar ook voor mannen. Daarom wordt er in sommige van onze teksten over zowel poetsvrouw als poetsman gesproken!