Geef je postcode of woonplaats in, klik op zoeken en vind een kantoor in jouw buurt.

Liever werken als professionele schoonmaker?
Bekijk onze vacatures

Een job met de allerbeste voorwaarden

Een job met de allerbeste voorwaarden

Een job met de allerbeste voordelen

Het beste loonpakket

De flexibele werkuren

De leukste outfit

De warmste werkgever

De grootste zekerheid

De leukste feestjes

Uitgebreid veiligheidspakket

Pas je bij ons? Onze sterren ...

 • ... hebben een passie voor orde, netheid en poetsen
 • ... werken graag zelfstandig en nemen vlot initiatief
 • ... zijn positief ingesteld, hulpvaardig en stipt.

Onze collega's aan het woord

 • 9
  Barbara Bogemans
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Barbara Bogemans " Consulenten zijn begrijpend, nemen je als persoon. Enige nadeel is dat ze iets re snel toegeven aan klant voor andere poetsdame ipv overleg tussen klant en poetsdame.
 • 9
  Karin Lenseclaes
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Karin Lenseclaes " Dit was /is mijn eerste en hopelijk ook het laatste Even aan het nieuwe werk wennen. ..ook de dames vh kantoor Maar alles is en wordt altijd goed beantwoord en verder ingelicht! Heb # klanten zelf aangebracht En nu ook een sterrewagen Dus zeker tevreden
 • 8
  Claes Jirka
  Het Poetsbureau in Mechelen Het Poetsbureau in Mechelen 2800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mechelen beoordeling van Claes Jirka" Eva is een zeer goede consulente !

Pagina's

Werken als huishoudhulp? Ontdek onze huishoudhulp vacatures

Wil je ook graag werken als huishoudhulp, ben je gedreven en heb je oog voor kwaliteit? Hecht je veel belang aan duidelijke arbeidsvoorwaarden en een goede verloning? Dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp!

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen

Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirma’s als met “in het zwart” werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen.

Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in?

Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. Wil je solliciteren op een van onze thuishulp vacatures? Klik dan op het kantoor waar je zou willen solliciteren en vul het formulier in. Een consulente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij ons ben je een huishoudhulp en geen kuisvrouw

Omdat het werk dat je bij Het Poetsbureau uitvoert meer is dan alleen kuisen spreken wij niet over een kuisvrouw maar over een huishoudhulp. Wij zijn van mening dat het woord ‘kuisvrouw’ teveel een woord uit de volksmond is en daardoor vaak ook als minder prettig wordt ervaren. Daarnaast vinden we dat een huishoudhulp niet alleen een job is voor vrouwen maar ook voor mannen. Daarom wordt er in sommige van onze teksten over zowel poetsvrouw als poetsman gesproken!