Geef je postcode of woonplaats in, klik op zoeken en vind een kantoor in jouw buurt.

Liever werken als professionele schoonmaker?
Bekijk onze vacatures

Een job met de allerbeste voorwaarden

Een job met de allerbeste voordelen

Het beste loonpakket

De flexibele werkuren

De leukste outfit

De warmste werkgever

De grootste zekerheid

De leukste feestjes

Pas je bij ons? Onze sterren ...

 • ... hebben een passie voor orde, netheid en poetsen
 • ... werken graag zelfstandig en nemen vlot initiatief
 • ... zijn positief ingesteld, hulpvaardig en stipt.

Onze collega's aan het woord

 • 9
  Maritta Van Bogaert
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  4 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van Maritta Van Bogaert" Dat de collega's op kantoor me KENNEN. Dat ik geen nummer ben en me behandelen als een collega en niet op me neerkijken. Dat ik steeds terecht kan met vragen of twijfels. Ook de verloning verloopt perfect en steeds op tijd. Ik vertrek elke morgen met plezier naar mijn klantjes.
 • 9
  Nadia Vervecken
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van Nadia Vervecken" Goede communicatie en goede verloning. Er word geluisterd naar de noden en eventuele problemen van de werknemer.
 • 10
  Anneke Brusselmans
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  5 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Anneke Brusselmans " Ik werk nu al een hele tijd voor poetsbureau en ben er heel tevreden .we kunnen steeds terecht bij onze verantwoordelijke en bij eventuele vragen of problemen zijn ze steeds bereid om te helpen en zoeken we samen naar oplossingen ik zou zeggen aarzel niet om het poetsbureau te contacteren zowel voor klant te worden als voor huishoudhulp te worden .thx voor de fijne samenwerking

Pagina's

Werken als huishoudhulp? Ontdek onze huishoudhulp vacatures

Wil je ook graag werken als huishoudhulp, ben je gedreven en heb je oog voor kwaliteit? Hecht je veel belang aan duidelijke arbeidsvoorwaarden en een goede verloning? Dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp!

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen

Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirma’s als met “in het zwart” werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen.

Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in?

Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. Wil je solliciteren op een van onze thuishulp vacatures? Klik dan op het kantoor waar je zou willen solliciteren en vul het formulier in. Een consulente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij ons ben je een huishoudhulp en geen kuisvrouw

Omdat het werk dat je bij Het Poetsbureau uitvoert meer is dan alleen kuisen spreken wij niet over een kuisvrouw maar over een huishoudhulp. Wij zijn van mening dat het woord ‘kuisvrouw’ teveel een woord uit de volksmond is en daardoor vaak ook als minder prettig wordt ervaren. Daarnaast vinden we dat een huishoudhulp niet alleen een job is voor vrouwen maar ook voor mannen. Daarom wordt er in sommige van onze teksten over zowel poetsvrouw als poetsman gesproken!