Geef je postcode of woonplaats in, klik op zoeken en vind een kantoor in jouw buurt.

Liever werken als professionele schoonmaker?
Bekijk onze vacatures

Een job met de allerbeste voordelen

Het beste loonpakket

De flexibele werkuren

De leukste outfit

De warmste werkgever

De grootste zekerheid

De leukste feestjes

Uitgebreid veiligheidspakket

Pas je bij ons? Onze sterren ...

 • ... hebben een passie voor orde, netheid en poetsen
 • ... werken graag zelfstandig en nemen vlot initiatief
 • ... zijn positief ingesteld, hulpvaardig en stipt.

Onze collega's aan het woord

 • 7
  Sandra Ghys
  Het Poetsbureau in Eeklo Het Poetsbureau in Eeklo 9900
  3 stars - "Het Poetsbureau in Eeklo beoordeling van Sandra Ghys" Omdat klachten worden aangepakt. Als het niet klikt met een klant of te onhygiënisch is dan word er naar ons geluisterd. En word een andere klant aangeboden. Ook worden de mindere punten met de klant besproken door de verantwoordelijken zodat wij niet in discussie kunnen komen met de klant. Wat ik wel nog zou aanbieden zijn meerdere coachen per regio. Graag zou ik daar kandidaat in zijn. Regio Maldegem, Eeklo, Aalter, Ursel, Knesselare. Verder niet regio Gent is voor Gent. Zo kunnen we meer tijd steken in een nog betere samenwerking tussen klant en huishoudhulp en betere afspraken maken. Coach kan klant al voor de huishoudhulp start zeggen wat mag en niet mag. Dat er nadien niet kan gediscussieerd worden over deze zaken.
 • 10
  rachida boulahtari
  Het Poetsbureau in Stad Antwerpen Het Poetsbureau in Stad Antwerpen 2000
  5 stars - "Het Poetsbureau in Stad Antwerpen beoordeling van rachida boulahtari" we worden goed geholpen .en aan de wensen van de medewerker gewerkt.
 • 7
  Daniëlle Hermes
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  3 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Daniëlle Hermes" Daar kan ik niet echt een mening over geven. Aangezien ik nog nooit via een ander dienstencheques bedrijf heb gewerkt. Maar op zich ben ik te vrezen. Hier en daar zijn er naar mij mening soms nog wat verbeter puntjes. Maar daar kan altijd over gesproken worden.

Pagina's

Werken als huishoudhulp? Ontdek onze huishoudhulp vacatures

Wil je ook graag werken als huishoudhulp, ben je gedreven en heb je oog voor kwaliteit? Hecht je veel belang aan duidelijke arbeidsvoorwaarden en een goede verloning? Dan ben je bij Het Poetsbureau aan het juiste adres. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp!

Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen

Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirma’s als met “in het zwart” werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen.

Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in?

Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren. Daarnaast kan er ook hulp gevraagd worden bij andere huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen of het bereiden van maaltijden bij mensen thuis. Wie wil werken als huishoudhulp, moet zelfstandig en discreet kunnen werken. Netheid en orde zijn vanzelfsprekend voor onze huishoudhulp vacatures. Daarnaast is het belangrijk dat je Nederlands spreekt. Wil je solliciteren op een van onze thuishulp vacatures? Klik dan op het kantoor waar je zou willen solliciteren en vul het formulier in. Een consulente neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bij ons ben je een huishoudhulp en geen kuisvrouw

Omdat het werk dat je bij Het Poetsbureau uitvoert meer is dan alleen kuisen spreken wij niet over een kuisvrouw maar over een huishoudhulp. Wij zijn van mening dat het woord ‘kuisvrouw’ teveel een woord uit de volksmond is en daardoor vaak ook als minder prettig wordt ervaren. Daarnaast vinden we dat een huishoudhulp niet alleen een job is voor vrouwen maar ook voor mannen. Daarom wordt er in sommige van onze teksten over zowel poetsvrouw als poetsman gesproken!