Eén van onze werknemers aan het woord over Faresa

22 juni, 2023

Kelly Weytjens – Kantoorverantwoordelijke Het Poetsbureau Bree, aan het woord.
 

Begin 2023 had ik besloten om contact op te nemen met Faresa. De reden hiervoor was simpel, ik had nood aan een gesprek met een extern persoon. Gelijk iedereen, had ik een aantal punten waarin ik graag wat sterker wou worden en dan heb je soms even het inzicht van iemand anders nodig.
Ik kwam in contact met Lien van Faresa, een hele toffe, vlotte jongedame! De eerste sessie luisterde ze  vooral, even mijn verhaal doen deed deugd!  De 2de sessie zette ze me aan het werk. Vooral nadenken over datgene wat ik echt wou veranderen. Ik heb in totaal 4 sessies gehad. Iedere sessie was anders, maar ik haalde er veel tips en tricks uit. Het leuke eraan was ook dat je online je gesprek kon doen. Wanneer het voor jou het beste past, dus ook wanneer de kinderen in bed lagen.
Een gesprek met Faresa raad ik iedereen aan, zeker wanneer je voelt dat je eigen momentje in je hoofd overuren aan het maken is. Je geeft zelf het tempo aan, je gespreksonderwerp en of je nog verdere hulp wenst. Een extra luisterend oor kan nooit kwaad, toch?


Dit artikel werd geschreven door Kelly Weytjens – Kantoorverantwoordelijke bij Het Poetsbureau - part of Glowi Bree

 

Ook hulp nodig? Meer info vind je op www.poetsbureau.be/gratis-psychologische-hulp