Het Poetsbureau Banner

Het Poetsbureau is een van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 60 kantoren en meer dan 5.000 werknemers leggen we elke dag opnieuw al onze klanten in de watten. Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets: ‘Anders en beter!’ Het Poetsbureau heeft de afgelopen tien jaar een sterke reputatie opgebouwd. We zijn een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. Door het vertrouwen van steeds meer klanten en werknemers blijven wij groeien.

Loon en extralegale voordelen

Liesbeth van Het PoetsbureauOok niet onbelangrijk is de financiële kant van de zaak. Onze huishoudhulpen hebben een hoger loon vergeleken met de meeste andere dienstenchequebedrijven. Daardoor trekken we beter en ervaren personeel aan en hebben we een ruime keuze huishoudhulpen. Daarbovenop bieden we je ook tal van extralegale voordelen zoals:

  • Maaltijdcheques 
  • GSM met belwaarde
  • Onkostenvergoeding
  • Eindejaarspremie
  • Fleece, broek, t-shirts, ...
  • Hospitalisatieverzekering
  • Tot driedubbel transport vergoeding
  • Contract van onbepaalde duur mogelijk na 3 maanden

Het Poetsbureau staat ook op respect voor onze medewerkers, een correcte personeelsadministratie, flexibiliteit van uren en een stipte loonbetaling.

Poetsbureau Academy. Jouw groei, onze investering.

Ben je gemotiveerd om als poetshulp aan de slag te gaan? Bij Het Poetsbureau leer je nog wat bij ook. Voordat je naar een van onze klanten gestuurd wordt om hun privéwoning te poetsen, volg je een gratis opleiding aan de Poetsbureau Academy. Je krijgt er de kneepjes van het vak onder de knie. Precies wat je nodig hebt.

Interesse?

Onze huishoudhulpen hebben een hoger loon vergeleken met de meeste andere dienstenchequebedrijven. Daardoor trekken we beter en ervaren personeel aan en hebben we een ruime keuze huishoudhulpen. Interesse om zelf de stap te wagen als huishoudhulp bij Het Poetsbureau?

Ik wil solliciteren als huishoudhulp

Werken bij Het Poetsbureau als kantoormedewerker? Heb je zin in een nieuwe uitdaging binnen een sterk groeiend bedrijf? Ben je zelf planmatig ingesteld, voel je je comfortabel in een administratieve job en komt je organisatietalent spontaan naar boven? Neem dan contact met ons op via job@poetsbureau.be!

Solliciteer als kantoormedewerker