Naar poetsbureau.be Naar de webshop

Uw keuze:

  1. Ruimtes in een huis
  2. Hal

Hal

Plas van huisdier verwijderen

Heb je nog een puppy rondlopen? Of is je huisdier nog niet helemaal zindelijk? Dan gebeurt het wel eens dat je een plasje terugvindt in huis. Je huisdier kan hier weinig aan doen, maar je kan het wel schoonmaken en vermijden dat je viervoeter opnieuw op die plek gaat plassen!

Urine van huisdier verwijderen

Leg keukenpapier op de urine en laat dit zoveel mogelijk vocht opnemen. Leg het keukenpapier achteraf buiten op een plekje waar ze wel mogen plassen. Zo krijgt de urinelucht daar zijn eigen ‘plekje’.

Je huisdier ruikt zijn urine namelijk veel beter dan wij en wanneer je de plasplek te lang laat liggen, zal de geur hier sterker aanwezig blijven. Daardoor gaat je huisdier steeds op diezelfde plek plassen.

Snel de plas schoonmaken en de geur neutraliseren is dus de boodschap!

Urinegeur neutraliseren

Nadat je de plasplek hebt schoongemaakt met keukenpapier en water, spuit je er ‘Urine-Off’-spray op. Deze spray zorgt ervoor dat de geur van de urine geneutraliseerd wordt, en dat je huisdier niet steeds op die plek gaat plassen. Twijfel je? Dan herhaal je het een paar keer.

Deze spray is verkrijgbaar in iedere dierenspeciaalzaak.

 

Vond je deze tip nuttig? Liesbeth testte en bundelde heel wat vlekkentips in De Vlekkengids! Je kan De Vlekkengids kopen in onze webshop:

De Vlekkengids

Tip van Liesbeth