Regio Manager

Functieomschrijving

Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf en wij breiden nog verder uit! Momenteel zoeken wij een Regio Manager voor de provincie Vlaams-Brabant. Kan jij jezelf beschrijven als een natuurlijke en enthousiasmerende leider? Zijn coachen, motiveren en aansturen – zelfs vanop afstand -  voor jou een evidentie? Ben jij in staat om de uitstraling en kwaliteit van Het Poetsbureau als werkgever en als dienstverlener door te geven aan je ganse team en in je ganse regio? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Takenpakket

Binnen jouw regio vallen een aantal kantoren met ongeveer 25 medewerkers en een 6-tal kantoorverantwoordelijken. Je weet deze kantoorverantwoordelijken te coachen, te motiveren en aan te sturen op organisatorisch en commercieel vlak. Samen met je hele team realiseer je een zo hoog mogelijke rentabiliteit voor de organisatie overeenkomstig de missie, visie en waarden van Het Poetsbureau.

Je hebt uitstekende people management skills, je bent analytisch sterk onderlegd, je weet een juiste uitstraling te geven en beleving te creëren in onze kantoren in je regio. Je moedigt je medewerkers aan om hun competenties verder te ontwikkelen. Correcte en duidelijke communicatie draag je hoog in het vaandel.

Je fungeert als schakel tussen ons kantorennetwerk en ons hoofdkantoor. Je bent dan ook veel onderweg om jouw kantoren te bezoeken en je managers op locatie aan te sturen. Daarnaast ben je enkele dagen per maand aanwezig op ons hoofdkantoor in Beringen om je interne relaties en contacten met alle support afdelingen te onderhouden.

Samen met je team en je management werk je aan analyses en actieplannen om onze commerciële en operationele doelstellingen te bereiken zodat jouw regio er bovenuit steekt. Hierbij observeer je de markt in je regio (concurrentie, markttendensen, business-mogelijkheden) en gebruik je deze kennis bij de verdere uitbouw van je regio.

Profiel

 • Je bent een betrouwbare, integere en toegankelijke leider: op een natuurlijke manier kan je je team enthousiasmeren en motiveren
 • Je houdt van pionierswerk en zet graag je stempel op nieuwe projecten
 • Je hebt een analytische ingesteldheid: je speelt met cijfers en grafieken en koppelt daaraan de nodige actieplannen
 • Je motiveert mensen om in oplossingen te denken: “if you are part of the problem, you are part of the solution”
 • Je bent een commercieel persoon met persoonlijke aandacht voor de klanten in je regio
 • Je werkt resultaatgericht en je bent in staat gefundeerde beslissingen te nemen
 • Initiatief nemen is geen probleem – je toont eigenaarschap en daadkracht
 • Je bent positief ingesteld en enorm communicatief (zowel schriftelijk als mondeling)
 • Je hebt minimum een bachelor diploma of gelijkgesteld door ervaring
 • Je kan 3 à 5 jaar werkervaring voorleggen in een soortgelijke commerciële managementfunctie, bij voorkeur in de wereld van de dienstencheques of een aanverwante sector
 • Je kunt vlot overweg met MS office toepassingen en IT systemen

Plaats van tewerkstelling

Regio Vlaams-Brabant (Scheldeland): Asse, Ninove, Halle, Merchtem, Groot-Bijgaarden en Londerzeel

Ons aanbod

Je komt terecht in een jong, dynamisch en financieel gezond bedrijf met een hart voor mensen. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig en ondernemend te functioneren binnen een sterke en stabiele structuur. Er wordt gezorgd voor een goede begeleiding en de mogelijkheid mee te groeien met de organisatie. Je hebt toffe en dynamische collega’s en je werkt vanuit fris ingerichte kantoren. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, in overeenstemming met je werkervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, een bonus en firmawagen.

Interesse?

Kan je je vinden in dit profiel? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij komen spoedig bij je terug. Vergeet je cv niet toe te voegen. Je kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk en professioneel behandeld!

Solliciteer nu

Toegelaten bestanden zijn: .pdf, .doc of .docx

Deel deze vacature

Is deze job niets voor jou? Maak een vriend, kennis of collega gelukkig door deze vacature met hen te delen.