Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.7

Gebaseerd op 1698 reviews.

85% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.7

Gebaseerd op 476 reviews.

96% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 10
  Marc Laenen
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  5 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Marc Laenen" Heb enkel ervaring met het Poetsbureau. Poetshulp zeer goed en stipt. Geen enkele negatieve opmerking hierover. Bureau zelf ook zeer goed. Bij afwezigheid van poetshulp contact via telefoon en zeer vriendelijk.
 • 9
  Elke Appermont
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Elke Appermont" Eerste ervaring met een dienstenchequebedrijf. Correcte, duidelijke en snelle communicatie.
 • 10
  Rieta Schouteden
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  5 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Rieta Schouteden" Levert zeer betrouwbare hulp en goede communicatie
 • 8
  Frans Everaert
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Frans Everaert" Ben uiterst tevreden over Sandra ter vervanging van Nathalie. Achter Nathalie haar opgewekt en joviaal voorkomen, gaat algehele geniepigheid schuil en angst moe te werken. gebundeld aan eigenzinnigheid. Ze doet enkel wat ze wel wilt doen.
 • 10
  Ferdinand Geubbelmans
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  5 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Ferdinand Geubbelmans " Geleverde kwaliteit van de persoon die bij ons poetst, Ilse Delvaux, is niet te evenaren. Haar poetswerk is onberispelijk zowel in kwaliteit als kwantiteit, daarenboven levert zij uitstekende bijstand, bij mijn afwezigheid, aan mijn echtgenote die lijdt aan een ernstige neurologische ziekte, waardoor zij zich niet meer zelfstandig kan verplaatsen in de woning. Ik voel mij een gelukkig mens en hoop dat jullie daar ook van overtuigd zijn.
 • 9
  Elke Marin
  Het Poetsbureau in Mechelen Het Poetsbureau in Mechelen 2800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mechelen beoordeling van Elke Marin" Vriendelijke mensen, helpen je graag verder en wijzelf hebben een FANTASTISCHE poetsvrouw: Els De Ceuster!
 • 9
  Guy Falleyn
  Het Poetsbureau in Turnhout Het Poetsbureau in Turnhout 2300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Turnhout beoordeling van Guy Falleyn" Uiteraard is de ervaring voor 95% afhankelijk van de persoon die je helpt. Inge (in mijn geval) is erg flexibel, communiceert zeer goed, en.. maakt ook mijn huis goed schoon. Ik vind persoonlijk dat met name ook communicatie erg belangrijk is. Ze neemt op tijd contact op met een vraag, en er is flexibiliteit in 2 richtingen.
 • 10
  huijgh armand
  Het Poetsbureau in Halle Het Poetsbureau in Halle 1500
  5 stars - "Het Poetsbureau in Halle beoordeling van huijgh armand" In het begin ging het moeilijk om dat de verplaatsing moest gebeuren met eigen wagen, met het openbaar vervoer is het niet te doen.Veel tijdverlies, bijgevolg geen vaste poetshulp. Wij danken vooral de verantwoordelijke van Halle ,dat zij ons nu een vaste poetsvrouw met voertuig heeft kunnen bezorgen. Wij hebben veel respect en zijn zeer tevreden over de huidige poetshulp en hopen dat deze mag blijven.
 • 6
  Jihan Revets
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  3 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Jihan Revets" We zijn heel tevreden over onze poetsvrouw maar niet over de communicatie met het kantoor.
 • 8
  Gert Van der Wilt
  Het Poetsbureau in Londerzeel Het Poetsbureau in Londerzeel 1840
  4 stars - "Het Poetsbureau in Londerzeel beoordeling van Gert Van der Wilt" - Tijdige verwittiging wanneer mijn huishoudhulp ziek is/vakantie neemt - Vriendelijk personeel - Proberen om huishoudhulp uit eigen gemeente te zoeken - Luisteren heel goed naar wat belangrijk is voor de klant en stemmen de hulp daarop af
 • 10
  Sandra Petrusson
  Het Poetsbureau in Hoogstraten Het Poetsbureau in Hoogstraten 2320
  5 stars - "Het Poetsbureau in Hoogstraten beoordeling van Sandra Petrusson" Samenwerking tussen buro, poetshulpen en klanten vind ik super Ik verander zeker niet van buro Proficiat voor jullie harde samenwerking Mvg sandra petrusson. ;) ;)
 • 10
  Xavier Lamoral
  Het Poetsbureau in Hoogstraten Het Poetsbureau in Hoogstraten 2320
  5 stars - "Het Poetsbureau in Hoogstraten beoordeling van Xavier Lamoral" Perfecte dienstverlening en steeds duidelijke afspraken, top!
 • 7
  Inge Berkhout-Somers
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  3 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Inge Berkhout-Somers" Het Poetsbureau helpt je sneller aan een poetsvrouw dan een een ander bureau waar ik ooit mee werkte. Aan de andere kant is het verloop heel erg groot! De poetsvrouwen die bij mij kwamen poetsen beschouwden deze baan als een tussenfase naar wat anders. Enkelen van hen poetsen ook raar en niet efficiënt, een beetje opleiding zou dat kunnen verhelpen. Bv. het goed leren poetsen van ramen zou een meerwaarde zijn... De dienstverlening van de mensen op kantoor is snel en effectief.
 • 7
  Satya Roosens
  Het Poetsbureau in Tervuren Het Poetsbureau in Tervuren 3080
  3 stars - "Het Poetsbureau in Tervuren beoordeling van Satya Roosens" Er wordt beter gecommuniceerd dan bij een ander bureau waar ik vroeger bij was. Toch zou een opleiding vanaf het begin niet slecht zijn voor de poetsers.
 • 8
  Andrena Paterson
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Andrena Paterson" Er wordt rekening gehouden met de feit dat ik co ouderschap heb en dus 2 roosters kan krijgen om te werken. Dit is een pluspunt tegenover andere bedrijven.
 • 9
  Annelies Vandepaer
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  4 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Annelies Vandepaer " Goede en snelle communicatie. Ook vervanging wordt vlot geregeld indien nodig!
 • 8
  Jozef Wouters
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van Jozef Wouters" Goede combinatie! Problemen worden snel en correct aangepakt tot er een oplossing gevonden wordt.
 • 9
  Anne Vanpeperstraete
  Het Poetsbureau in Veurne Het Poetsbureau in Veurne 8630
  4 stars - "Het Poetsbureau in Veurne beoordeling van Anne Vanpeperstraete" Je bent geen nummer , maar behandeld als mens . Top .
 • 7
  Goele Ceunen
  Het Poetsbureau in Beringen Het Poetsbureau in Beringen 3583
  3 stars - "Het Poetsbureau in Beringen beoordeling van Goele Ceunen" Heb alleen nog maar voor het poetsbureau gewerkt, kan vergelijking geven.
 • 9
  Sharina Faes
  Het Poetsbureau in Temse Het Poetsbureau in Temse 9140
  4 stars - "Het Poetsbureau in Temse beoordeling van Sharina Faes" De job is gewoon een droomjob je doet je werk zelfstandig ze regelen altijd dat er werk is ook al zegt een klant af deze week bv omdat ze gaan reizen of ziek zijn toch is het bureau ervoor voor direct een nieuwe klant te regelen voor vervanging je loon zal altijd hetzelfde blijven ze zijn gewoon hellemaal correct ze zorgen voor jou en de warmte dat je krijgt van het bureau zorgt ervoor dat je met een leuk gevoel gaat werken :) je kan altijd bij ze terrecht en ze nemen je nooit op een onbeleefde manier iets kwalijk zo werken wij zeer graag voor het bedrijf en vormen wij een goed team !waardoor alle poetsbureaus verder uit bloeien een dikke proficiat aan de oprichters en onze bazinen Karen en Sofie! Groetjes

Pagina's