Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1760 reviews.

42% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.6

Gebaseerd op 502 reviews.

60% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 10
  Louis Van den Vonder
  Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg 2220
  5 stars - "Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg beoordeling van Louis Van den Vonder" dichtbij en correct
 • 7
  Peeraer Jana
  Het Poetsbureau in Hoogstraten Het Poetsbureau in Hoogstraten 2320
  3 stars - "Het Poetsbureau in Hoogstraten beoordeling van Peeraer Jana" Ik ben tevreden over Het Poetsbureau, de klantvriendelijkheid, efficiëntie, ... Maar de prestaties van de poetsvrouw zelf kunnen echt veel beter. Celine komt wekelijks 4 uur poetsen. De eerste weken verliep dit heel goed maar daarna ging de kwaliteit achteruit. De medewerkers van het bureau hebben naar mij geluisterd en hebben Celine duidelijk aangesproken. Toch merk ik zeker nog ruimte voor verbetering. Het tempo ligt echt te traag (heb zelf ook de proef op de som genomen) en Celine is niet nauwkeurig genoeg. Zo merken we dat ze niet in de hoeken poetst, de plinten en deurlijsten niet afstoft, ... Dit zijn zaken die ze over het hoofd ziet omdat ze het inzicht (nog) niet heeft. Ik denk dat ze wel gebaat is met een extra opleiding.
 • 7
  Nancy Mattheessens
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  3 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Nancy Mattheessens" Mijn ervaring is goed en ook minder goed. Ik moet zeggen dat het sturen van een poetshulp heel efficient was. Maar de kwaliteit van het poetsen was minder. De dame in kwestie poetste niet grondig. Gebruikte bijna geen water. Verzette niets, zelfs de eetbakjes van de kat niet, dweilde er gewoon naast. In de badkamer stak zij geen proper vuilzakje in het vuilnisemmertje, de kranen waren niet afgekuisd, blonken niet. Dat zijn toch details waar je op let? Gebruikte 1 vodje en 1 dweil voor het ganse appartement. Krijgen die geen opleiding? Dus hebben wij er maar een einde aan gemaakt. Misschien gewoon tegenslag gehad?
 • 10
  Petra Peniaskova
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Petra Peniaskova" Vriendelijke bediende in de kantoor altijd positief voorwaarden zoals fietsvergoeding, maaltijdcheques, werkkleren, hospitalisatieverzekering, snell vast contract. Vaak krijgen wij cado's kaars,fles, chocolaad voor pasen.... kortingskaart
 • 9
  Kim Maes
  Het Poetsbureau in Merelbeke Het Poetsbureau in Merelbeke 9820
  4 stars - "Het Poetsbureau in Merelbeke beoordeling van Kim Maes" Het contact met de mensen vh bureau zijn goed en je word op de hoogte gehouden over alles.
 • 10
  Véronique Compiet
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  5 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Véronique Compiet" Snelle reactie van consulentes ook wanneer onze consulente afwezig is, kan een collega ons helpen mt kennis van zaken
 • 9
  Vicky Praet
  Het Poetsbureau in Temse Het Poetsbureau in Temse 9140
  4 stars - "Het Poetsbureau in Temse beoordeling van Vicky Praet" Mijn goede beoordeling heeft voor 90% te maken met de toppoetsdame die wij via jullie in huis hebben gehaald. Julia is een fantastische, hardwerkende en vriendelijke dame die werk ziet liggen. Bedankt daarvoor. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij jullie terecht en heb ik relatief snel antwoord.
 • 7
  Davy Moonen
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  3 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Davy Moonen" Komt afspraken na en houd contact bij evt wijzigingen,klinkt logisch maar mijn vorig buro kon dat niet...
 • 8
  Patrick de Vogelaere
  Het Poetsbureau in Ninove Het Poetsbureau in Ninove 9400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Ninove beoordeling van Patrick de Vogelaere" Snelle en vlotte service.
 • 8
  rudi wuyckens
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van rudi wuyckens" alles hangt af van de persoon die komt poetsen , ik heb geluk een goede poetsvrouw te hebben (met dank aan Sonia)
 • 9
  Karina Van nuffel
  Het Poetsbureau in Lier Het Poetsbureau in Lier 2500
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lier beoordeling van Karina Van nuffel" Nu zijn mijn papieren in orde.altijd vriendelijk op kantoor. Een plezier om voor jullie te werken ook voor mijn klanten die ik heb mee gebracht is alles tiptop inorde
 • 8
  Carine Jacobs
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Carine Jacobs" Volgen de zaken goed op en blijkbaar voldoende personeel om te poetsen. Geen lange wachttijden.
 • 8
  Catharina (Toos) van Meel
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van Catharina (Toos) van Meel" Op de poetshulpen van vorige bedrijven kon ik dikwijls niet rekenen of ze poetsten niet grondig.
 • 9
  eric van loo
  Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg 2220
  4 stars - "Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg beoordeling van eric van loo" denk niet dat het poetsbureau de belangrijkste factor is voor tevredenheid maar wel de poetsvrouw/man. De vrouw die bij mij poetst doet het uitmuntend.
 • 10
  koen hedebouw
  Het Poetsbureau in Oostkamp Het Poetsbureau in Oostkamp 8020
  5 stars - "Het Poetsbureau in Oostkamp beoordeling van koen hedebouw" Vriendelijk, betrouwbaar en zeker een aanrader.
 • 8
  dirk davidts
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van dirk davidts" beter opvolging via bureau
 • 9
  Nadine Coorevits
  Het Poetsbureau in Oostende Het Poetsbureau in Oostende 8400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Oostende beoordeling van Nadine Coorevits" Bij Het Poetsbureau wordt iedere werknemer met respect behandeld en voelt men zich geen nummer. Ze zijn er om problemen op te lossen en doen dit dan ook heel goed en discreet. Ze maken ook tijd om te luisteren.
 • 7
  Christiane Vervaet
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  3 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Christiane Vervaet" Ik heb altijd via T interim dienstencheques medewerkers gehad, omdat zij niemand beschikbaar hadden, overgeschakeld naar Poetsbureau, maar ook weer ziek en moeilijke vervangers dus....
 • 9
  Kristin Lievens
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Kristin Lievens" Goed getrainde mensen die Nederlands spreken en begrijpen en er is een goede communicatie met het bureau en met de poetshulp.
 • 9
  Chris Van Cauteren
  Het Poetsbureau in Gent Het Poetsbureau in Gent 9000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Gent beoordeling van Chris Van Cauteren " Steeds een glimlach, een luisterend oor, geen vraag is teveel ook al stel je ze meerdere keren. Ook zijn ze attend door een klein smsje om ons aan te moedigen, een proficiat te geven en iedereen een pluim te geven op tijd en stond. Administratief is alles goed in orde. Er heerst een goede collegiale sfeer. Je bent steeds welkom en hebt het gevoel omarmd te worden. Hierdoor gaan mensen nog meer hun best doen voor hen. Ze verdienen een gouden medaille en een hoed vol pluimen. Ilenka is echt een TOP. Dank u wel.

Pagina's