Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.7

Gebaseerd op 1667 reviews.

85% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.8

Gebaseerd op 463 reviews.

97% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 8
  Dirk-Jan Kempenaers
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Dirk-Jan Kempenaers" Zeer goed opgeleide poetsvrouwen!
 • 8
  Geert Wouters
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Geert Wouters" Ik heb geen ervaring met andere huishoudhulp-bureaus. Wat ik apprecieer is het minimum aan administratie en het pro-actief karakter van de poetshulpen. Echter, een nog betere begeleiding van beginnende poetshulpen (onder leiding van ervaren poetshulpen) lijkt me wenselijk.
 • 8
  Luc cools
  Het Poetsbureau in Londerzeel Het Poetsbureau in Londerzeel 1840
  4 stars - "Het Poetsbureau in Londerzeel beoordeling van Luc cools" Omdat ik een beetje spraakgebrek heeft, en mijn kuisvrouw JOYCE geen goed Nederlands - vlaams spreek zitten we soms op een verkeerde golflente - spoor. Maar ze doet haar werk nog altijd goed hoor.
 • 9
  Sarah Van de casteele
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van Sarah Van de casteele " Nog geen andere ervaring, maar wel zeer tevreden van de werking!
 • 10
  Tinne Mertens
  Het Poetsbureau in Hoogstraten Het Poetsbureau in Hoogstraten 2320
  5 stars - "Het Poetsbureau in Hoogstraten beoordeling van Tinne Mertens" Supervriendelijke consulente Ingrid die steeds klaarstaat
 • 8
  Magda Couder
  Het Poetsbureau in Tervuren Het Poetsbureau in Tervuren 3080
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tervuren beoordeling van Magda Couder" Ze doen hun werk goed,en je mag iets vragen nooit teveel.
 • 9
  eric lips
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  4 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van eric lips" omdat het een bijzondere kuisvrouw in dienst heeft die voor ons kuist !
 • 9
  VanBalberghe Therese
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van VanBalberghe Therese" Poetsbureau is zeer goed Doe zo verder
 • 9
  Linda Van Rooy
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Linda Van Rooy" Vriendelijk personeel waar je alles tegen kan zeggen, maakt niet uit over wat het gaat.. Luisteren doen ze :-)
 • 10
  Ludo Loots
  Het Poetsbureau in Antwerpen Het Poetsbureau in Antwerpen 2000
  5 stars - "Het Poetsbureau in Antwerpen beoordeling van Ludo Loots" Zéér tevreden van onze poetshulp. Goede werkster.
 • 9
  Christiane Matheussen
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Christiane Matheussen" Er wordt veel moeite gedaan om vervanging te zoeken als je even zonder vaste poetshulp zit.
 • 7
  Helena Lejeune
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  3 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Helena Lejeune" Anders en beter zo zou ik het niet omschrijven!! Elk poetsbureau werkt anders!! En elke poetshulp werkt anders!! Er ontbreekt bij sommige dames opleiding!! En coatching is daarom dringend nodig!! Heb nu een een poetshulp waar ik zeer tevreden over ben , na enkele weken goed te communiceren over hoe en wat!! vervanging gehad die dringend coatching nodig had!! Het was spijtig van de centjes!! Ook wat meer communicatie nodig tussen consulente en klant!! Persoonlijk contact!! Mail contact is er genoeg!!
 • 9
  simonne van straeten
  Het Poetsbureau in Bornem Het Poetsbureau in Bornem 2880
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bornem beoordeling van simonne van straeten" Het poetsbureau heeft geen lange wachtrijen t.o.v. andere poetsdiensten , en je wordt er niet afgesnauwd zoals bij o.a.Familiehulp .De mensen zijn vriendelijk en zeker hulpzaam ! Doe zo voort zou ik zeggen !
 • 6
  philip van de vijver
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  3 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van philip van de vijver" te lange wachttijd voor nieuwe poetshulp
 • 8
  Kimberly Degryse
  Het Poetsbureau in Roeselare Het Poetsbureau in Roeselare 8800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Roeselare beoordeling van Kimberly Degryse" Heel vriendelijk gelijk wanneer en elk tijdstip van de dag.
 • 8
  Ann Mertens
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  4 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Ann Mertens" Geen ervaring met andere poetsbureau’s dus kan niet vergelijken.
 • 9
  Bart Dejourné
  Het Poetsbureau in Gent Het Poetsbureau in Gent 9000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Gent beoordeling van Bart Dejourné" De aanpak is anders, organisatorisch zit het goed net zoals communicatief.
 • 10
  Sara Mariën
  Het Poetsbureau in Bornem Het Poetsbureau in Bornem 2880
  5 stars - "Het Poetsbureau in Bornem beoordeling van Sara Mariën" Ze staan altijd voor de werknemers klaar en tegenover andere bureaus is dit het beste bureau waar ik al voor gewerkt hebt. Zou niet meet willen veranderen. Ook allemaal super klantjes !!
 • 8
  Mia Vandebeeck-Gilissen
  Het Poetsbureau in Houthalen Het Poetsbureau in Houthalen 3530
  4 stars - "Het Poetsbureau in Houthalen beoordeling van Mia Vandebeeck-Gilissen" Heb geen ervaring met ander poetsbureau. Binnen eigen poetsbureau wel al een aantal mensen aan de telefoon gehad. Het tevreden zijn over de werking van het bureau is sterk afhankelijk van de mensen die op het bureau werken. (= verwittigen bij afwezigheid van poetsvrouw, zoeken naar een vervanging,....)
 • 7
  Satya Roosens
  Het Poetsbureau in Tervuren Het Poetsbureau in Tervuren 3080
  3 stars - "Het Poetsbureau in Tervuren beoordeling van Satya Roosens" Er wordt beter gecommuniceerd dan bij een ander bureau waar ik vroeger bij was. Toch zou een opleiding vanaf het begin niet slecht zijn voor de poetsers.

Pagina's