Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.8

Gebaseerd op 1021 reviews.

86% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.8

Gebaseerd op 398 reviews.

96% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 10
  Stijn Van Achter
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Stijn Van Achter " Zeer persoonlijke behandeling, altijd klaar om vragen te beantwoorden. Wij hebben een zeer goede poetshulp dankzij de prima consulenten in Aalst! Zeer tevreden klanten! Werk is ook tot in de puntjes verzorgd. Nog geen seconde spijt gehad!
 • 8
  Jorn Van Nuffelen
  Het Poetsbureau in Wijnegem Het Poetsbureau in Wijnegem 2110
  4 stars - "Het Poetsbureau in Wijnegem beoordeling van Jorn Van Nuffelen " Snelle en vlotte regeling van de huishoudhulp.
 • 8
  Annick Putzeis
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Annick Putzeis" Ik ben zeer tevreden van mijn hulp en ik voel aan haar dat zij graag werkt voor jullie , ik kom als klant van Trixxo en daar waren ze niet mensvriendelijk en de hulpen konden nooit iets goed doen en dat voel je aan die meisjes
 • 8
  Gerda Houben
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Gerda Houben" Kan ik eigenlijk niet zeggen want dit is de eerst keer dat ik een poetsbureau heb ingeschakeld. Toch had ik meer verwacht van de Hulp die hier komt, sorry hiervoor!
 • 10
  Leslie Kindermans
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Leslie Kindermans " Hier word je behandeld zoals het moet en niet als een nummer zoals het bij vele wel het geval is.
 • 8
  Janaina Almeida
  Het Poetsbureau in Groot-Bijgaarden Het Poetsbureau in Groot-Bijgaarden 1702
  4 stars - "Het Poetsbureau in Groot-Bijgaarden beoordeling van Janaina Almeida" Het poetsbureau heeft mij mijn eerste werk gegeven.
 • 9
  Nathasja Segers
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Nathasja Segers" Goede communicatie, kort op de bal, uitstekende huishoudhulp, vraag voor vervanging.
 • 8
  nikki Verheyen
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van nikki Verheyen " Thuis gevoel, spontaan, klaar om te helpen , luisterend oor, een kadootje af en toe dat ik enorm apprecieer . Gewoonweg een heel goed Poetsbureau.
 • 8
  Danielle Blindeman
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Danielle Blindeman" Je kan er altijd op rekenen. Het personeel is steeds correct aanwezig en er hoeft weinig vervanging. Je mag ook steeds de poetsdienst aanspreken of een nota achterlaten.
 • 7
  Greet Jorissen
  Het Poetsbureau in Tessenderlo Het Poetsbureau in Tessenderlo 3980
  3 stars - "Het Poetsbureau in Tessenderlo beoordeling van Greet Jorissen" Goed contact
 • 8
  chris Dierickx
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van chris Dierickx" ik ben tevreden van mijn poetsvrouw Katoen : ik weet dat ze komt en anders verwittigt ze me. Toen ze met vakantie was kwamen er anderen en toen ben ik Katoen nog meer gaan waarderen.
 • 10
  Max Lousberg
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  5 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Max Lousberg" De kwaliteit van het de interieurverzorging staat door degene die het bij ons verzorgt op een uitmuntend niveau. De communicatie met het kantoor te Bilzen van het Poetsbureau is goed gedocumenteerd en correct verzorgt
 • 8
  Evelyn Rombaut
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Evelyn Rombaut" Ze leven afspraken na en bellen indien gevraagd. Ze reageren ook op vragen. Bedankt
 • 7
  Kristel Baelus
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  3 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Kristel Baelus" Goede opvolging bij vervangingen. Beperkte wachtlijst. Heel vriendelijk personeel.
 • 10
  Patrick Deweerd
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  5 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Patrick Deweerd" Super leuk bureau in Herentals. De beste als ik vervanging nodig heb altijd vervanging dat is super leuk, en bedankt voor het Poetsbureau
 • 8
  Rudy Gailliaert
  Het Poetsbureau in Eeklo Het Poetsbureau in Eeklo 9900
  4 stars - "Het Poetsbureau in Eeklo beoordeling van Rudy Gailliaert" Kan geen vergelijking maken , is mijn eerste job als poetshulp.
 • 7
  Diane Moonen
  Het Poetsbureau in Tienen Het Poetsbureau in Tienen 3300
  3 stars - "Het Poetsbureau in Tienen beoordeling van Diane Moonen" ik ben zeer tevreden van mijn poetshulp maar heb weinig contact met he tpoetsbureau
 • 10
  Kristel Verboven
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  5 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Kristel Verboven" Vriendelijke ontvangst op het bureau en een gedreven poetsvrouw
 • 10
  Diane VAN DYCK
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Diane VAN DYCK" Het beste dat mij ooit overkomen is een ervaren poetsman , beleefd, heel netjes dus bedankt poetsbureau een ster in huis een pluim voor Bart
 • 9
  Naomi Kaempfer
  Het Poetsbureau in Antwerpen Het Poetsbureau in Antwerpen 2000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Antwerpen beoordeling van Naomi Kaempfer" ik ken er geen ander, het is de eerste ervaring voor mij, en het gaat heel goed. ik ben tevreden!!

Pagina's