Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1777 reviews.

50% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.6

Gebaseerd op 511 reviews.

57% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 10
  Pascal Vanderschaeghe
  Het Poetsbureau in Oostkamp Het Poetsbureau in Oostkamp 8020
  5 stars - "Het Poetsbureau in Oostkamp beoordeling van Pascal Vanderschaeghe" Altijd stipt en goede communicatie
 • 10
  peggy saveniers
  Het Poetsbureau in Wijnegem Het Poetsbureau in Wijnegem 2110
  5 stars - "Het Poetsbureau in Wijnegem beoordeling van peggy saveniers" extra voordelen tegenover een ander poetsbureau luisterend oor van de consulente zeer tevreden
 • 9
  pascal di martinelli
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van pascal di martinelli" mensen zoeken altijd naar de beste oplossing...ook een pluim naar de twee poetsvrouwen Greta en Elke!!!!
 • 9
  Sharina Faes
  Het Poetsbureau in Temse Het Poetsbureau in Temse 9140
  4 stars - "Het Poetsbureau in Temse beoordeling van Sharina Faes" De job is gewoon een droomjob je doet je werk zelfstandig ze regelen altijd dat er werk is ook al zegt een klant af deze week bv omdat ze gaan reizen of ziek zijn toch is het bureau ervoor voor direct een nieuwe klant te regelen voor vervanging je loon zal altijd hetzelfde blijven ze zijn gewoon hellemaal correct ze zorgen voor jou en de warmte dat je krijgt van het bureau zorgt ervoor dat je met een leuk gevoel gaat werken :) je kan altijd bij ze terrecht en ze nemen je nooit op een onbeleefde manier iets kwalijk zo werken wij zeer graag voor het bedrijf en vormen wij een goed team !waardoor alle poetsbureaus verder uit bloeien een dikke proficiat aan de oprichters en onze bazinen Karen en Sofie! Groetjes
 • 10
  Peggie Meysman
  Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg 2220
  5 stars - "Het Poetsbureau in Heist-op-den-berg beoordeling van Peggie Meysman" Onze poetshulp is echt een schat van een mens! Ze luistert naar onze noden en is zeer flexibel!
 • 9
  Inge Cristiaens
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Inge Cristiaens" Omdat ze echt naar de huishoudhulp zoeken die bij je gezin hoort.
 • 9
  PETRA De Wint
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  4 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van PETRA De Wint" wij hebben een zeer goede poetsvrouw. Plichtsbewust, poetst goed,
 • 8
  Linda Rooseleers
  Het Poetsbureau in Ninove Het Poetsbureau in Ninove 9400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Ninove beoordeling van Linda Rooseleers" Ik heb geen ervaring met een andere poetsdienst. Ik ben tevreden met mijn poetshulp Laura.
 • 9
  Ann Adriaenssens
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Ann Adriaenssens" Wij zijn zeer tevreden van onze poetsvrouw, maar wetende dat we bij problemen steeds terecht kunnen bij het poetsbureau is toch een pluspunt.
 • 8
  Sylvia De keyser
  Het Poetsbureau in Torhout Het Poetsbureau in Torhout 8820
  4 stars - "Het Poetsbureau in Torhout beoordeling van Sylvia De keyser " Een echte team work
 • 10
  Pam Houtmeyers
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  5 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Pam Houtmeyers" We hebben snel over een super poetsman kunnen beschikken. Kantoor is vriendelijk en van Jef ben ik erg tevreden!
 • 9
  Monique De Potter
  Het Poetsbureau in Lokeren Het Poetsbureau in Lokeren 9160
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lokeren beoordeling van Monique De Potter" Enig minpunt : de gebruikers moeten verwittigd worden wanneer een personeelslid afwezig is.
 • 7
  Sandra Van de Velde
  Het Poetsbureau in Lier Het Poetsbureau in Lier 2500
  3 stars - "Het Poetsbureau in Lier beoordeling van Sandra Van de Velde" Telkens goede krachten ter vervanging van vaste hulp
 • 8
  Rudy Gailliaert
  Het Poetsbureau in Eeklo Het Poetsbureau in Eeklo 9900
  4 stars - "Het Poetsbureau in Eeklo beoordeling van Rudy Gailliaert" Kan geen vergelijking maken , is mijn eerste job als poetshulp.
 • 10
  Jan Van Humbeeck
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  5 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Jan Van Humbeeck" Vriendelijk, behulpzaam, bij een probleem gaan ze voor een oplossing.
 • 10
  Linda Rooman
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  5 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Linda Rooman" Ik heb gewoon een hele goede lieve, behulpzame poetsvrouw. Niets is haar teveel. Gewoon de max
 • 9
  Ines Galle
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Ines Galle" Snel en vriendelijk contact, goede poetsvrouw
 • 9
  Nelly De Coster
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  4 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Nelly De Coster" De dames poetsen zoals het hoort, zijn stipt op tijd, zijn vriendelijk en behulpzaam,zijn flexibel(vb: willen ruiten poetsen ipv kamers dweilen, enz. Ik ben er heel tevreden over.
 • 8
  Anna Deleenher
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Anna Deleenher" Heb wel al een paar keer een poetshulp gehad waarvan ik niet tevreden was ... nu had ik een goede poetshulp maar die kon niet blijven aangezien zij kwam poetsen in afwachting van een vaste poetshulp voor mij. Vanaf volgende week heb ik een poetsman ..ben benieuwd afwachten ?? hoop dat het deze keer een zeer goede is want ik kan wegens zware rugpijn en CLL niets mer doen dan stof afdoen en eventueel een swifferen.
 • 10
  Otgontuya Batjargal
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  5 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Otgontuya Batjargal" Zeer vriendelijk ,behulpzaam , sommige dingen situatie goed begrepen

Pagina's