Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1735 reviews.

77% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.7

Gebaseerd op 487 reviews.

91% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 8
  Christa Timmermans
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Christa Timmermans" Goed werknemersbeleid; er wordt geluisterd en gehandeld naar de wensen en behoeften van huishoudhulp en klant; degelijke verloning en opleiding; vriendelijke en correcte consulente. Goede PR, naambekendheid blijft groeien.
 • 10
  Shauni Horemans
  Het Poetsbureau in Temse Het Poetsbureau in Temse 9140
  5 stars - "Het Poetsbureau in Temse beoordeling van Shauni Horemans" Het is mijn eerste jobje met dienstencheques. Dus kan persoonlijk niet oordelen, maar hoor wel meer positiviteit over Het Poetsbureau tegenover andere poetsbureaus via de volksmond.
 • 9
  Sabine Dauwe
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  4 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Sabine Dauwe" Goede communicatie.
 • 9
  Anja Van Herrewegen
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  4 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Anja Van Herrewegen" Ben tevreden van mijn poetshulp, zij is steeds stipt, flexibel en van goede wil.
 • 10
  Ria Vanden Kieboom
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  5 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Ria Vanden Kieboom" Zeer tevreden, wij hebben een fantastische hulp. Dankuwel
 • 8
  Nancy Van camp
  Het Poetsbureau in Wijnegem Het Poetsbureau in Wijnegem 2110
  4 stars - "Het Poetsbureau in Wijnegem beoordeling van Nancy Van camp" Omdat ik content ben met myn job en als je iets vraagt kryg je duidelijk antwoord
 • 10
  Maria Hanegreefs
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  5 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Maria Hanegreefs" Vriendelijke ontvangst zit in en leeft mee met eventuele problemen en welbevinden van hun personeel houdt rekening met haar klanten
 • 7
  Andrea De Schryder
  Het Poetsbureau in Hasselt Het Poetsbureau in Hasselt 3500
  3 stars - "Het Poetsbureau in Hasselt beoordeling van Andrea De Schryder" Betere opleiding van de poetshulp is soms wel nodig. De ene doet mij allerlei producten kopen via "Het Poetsbureau". De volgende weet niet waarvoor ze dienen. Dat men, in geval men een hond heeft zeker, eerst stofzuigt alvorens te dweilen. Dweilen hangen vol hondenhaar en zijn nog amper te gebruiken. Van de bediende van Het Poetsbureau ben ik heel tevreden. Verwittigd tijdig en is heel behulpzaam.
 • 9
  Kim Maes
  Het Poetsbureau in Merelbeke Het Poetsbureau in Merelbeke 9820
  4 stars - "Het Poetsbureau in Merelbeke beoordeling van Kim Maes" Het contact met de mensen vh bureau zijn goed en je word op de hoogte gehouden over alles.
 • 7
  Charlotte Cardinaels
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  3 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van Charlotte Cardinaels" We zijn erg tevreden van Peggy. Een kleine opmerking: vooraleer we Peggy als vaste poetshulp hadden, was de communicatie vanuit het bureau niet altijd even goed. Zo werden we (per vergissing) niet op de hoogte gebracht bij ziekte van de vervangende poetshulp waardoor we onnodig thuis bleven.
 • 7
  Melissa Oury
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  3 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Melissa Oury" De poetsvrouw die ik heb is zeer goed. Enkel vervanging regelen als ze ziek is loopt heel moeilijk. Dit zou toch echt beter moeten heb 6 weken zonder gezeten. Dit vindt ik niet correct. Een mail of contact opnemen is snel gebeurd.
 • 6
  Joyce Van damme
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  3 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van Joyce Van damme" Ik was steeds enorm tevreden van het poetsbureau. De consulenten waren altijd heel erg vriendelijk ik gene vraag was te veel. Tot er in kantoor sint-Niklaas een aantal nieuwe consulenten gekomen zijn. Heb al een enorm slechte telefonische ervaring gehad die nog steeds flink op de maag ligt. Een poetsbureau wordt gemaakt door goede poetshulpen. Als consulentes neerbuigend en uit de hoogte doen is de werksfeer meteen eens stuk omlaag.. zeer jammer..
 • 9
  Jean De Grande
  Het Poetsbureau in Genk Het Poetsbureau in Genk 3600
  4 stars - "Het Poetsbureau in Genk beoordeling van Jean De Grande" Ik heb geen ervaring met andere poetsbureau's maar ben heel tevreden over de vlotte werking en uitstekende communicatie.
 • 10
  Max Lousberg
  Het Poetsbureau in Bilzen Het Poetsbureau in Bilzen 3740
  5 stars - "Het Poetsbureau in Bilzen beoordeling van Max Lousberg" De kwaliteit van het de interieurverzorging staat door degene die het bij ons verzorgt op een uitmuntend niveau. De communicatie met het kantoor te Bilzen van het Poetsbureau is goed gedocumenteerd en correct verzorgt
 • 8
  Hilde Meersseman
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Hilde Meersseman " correct . goede afspraken . Doorgaans goede communicatie. En ik ben tevreden van mijn poetsvrouw
 • 9
  Ria Vanderwegen
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van Ria Vanderwegen " Omdat ik nu iemand (Romana) heb die heel goed poetst en die heel vriendelijk is. En jullie doen ook wel moeite om iemand te zoeken, als toen de poetsvrouw die bij mij kwam ziek was. En dan heb ik eens Soja gehad en dat was ook een heel goeie en vriendelijke poetsvrouw.
 • 9
  Domien Cuyvers
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  4 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Domien Cuyvers" Communicatie loopt zeer goed!
 • 10
  Stijn Van Achter
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Stijn Van Achter " Zeer persoonlijke behandeling, altijd klaar om vragen te beantwoorden. Wij hebben een zeer goede poetshulp dankzij de prima consulenten in Aalst! Zeer tevreden klanten! Werk is ook tot in de puntjes verzorgd. Nog geen seconde spijt gehad!
 • 9
  Denise De Gendt
  Het Poetsbureau in Beveren Het Poetsbureau in Beveren 9120
  4 stars - "Het Poetsbureau in Beveren beoordeling van Denise De Gendt" Ik ben tevreden. Volgens mij goed geselecteerd personeel. Dank U !
 • 8
  Marijke Wallens
  Het Poetsbureau in Tienen Het Poetsbureau in Tienen 3300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tienen beoordeling van Marijke Wallens" er werd een goed opgeleide poetshulp gestuurd; goede algemene opvolging;

Pagina's