Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.7

Gebaseerd op 1718 reviews.

84% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.7

Gebaseerd op 480 reviews.

96% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 9
  kelly de boel
  Het Poetsbureau in Beringen Het Poetsbureau in Beringen 3583
  4 stars - "Het Poetsbureau in Beringen beoordeling van kelly de boel" Er heerst een ontspannen en vooral persoonlijke sfeer !goed werk poetsbureau Paal!
 • 8
  Marianne Knockaert
  Het Poetsbureau in Diksmuide Het Poetsbureau in Diksmuide 8600
  4 stars - "Het Poetsbureau in Diksmuide beoordeling van Marianne Knockaert" Omdat ze alleen al super vriendelijk zijn en ze hebben steeds een luisterend oor
 • 8
  Sofie Schoenmaekers
  Het Poetsbureau in Turnhout Het Poetsbureau in Turnhout 2300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Turnhout beoordeling van Sofie Schoenmaekers" Alleen maar positieve dingen te zeggen over het Poetsbureau. Al goede poetsvrouwen gehad en de beste is nu nog steeds bij ons bezig Snelle communicatie. Alleen voor de poetsvrouw zelf, zou het fijn zijn moest de hersteldienst voor de fietsen wat vlotter kunnen gaan.
 • 8
  Anna Deleenher
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Anna Deleenher" Heb wel al een paar keer een poetshulp gehad waarvan ik niet tevreden was ... nu had ik een goede poetshulp maar die kon niet blijven aangezien zij kwam poetsen in afwachting van een vaste poetshulp voor mij. Vanaf volgende week heb ik een poetsman ..ben benieuwd afwachten ?? hoop dat het deze keer een zeer goede is want ik kan wegens zware rugpijn en CLL niets mer doen dan stof afdoen en eventueel een swifferen.
 • 9
  Liesbet Lauwens
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Liesbet Lauwens" Goede servic. Wij worden altijd tijdig verwittigd bij afwezigheden. Onze huishoudhulp Jessy is een enorme hulp.
 • 6
  Paul D'olieslager
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  3 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Paul D'olieslager" Zeer vriendelijk zijn ze er niet
 • 9
  Irene Lievens
  Het Poetsbureau in Tessenderlo Het Poetsbureau in Tessenderlo 3980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tessenderlo beoordeling van Irene Lievens " De vriendelijkheid van het bureau. En de aangename kĺanten die ik heb allemaal top.
 • 7
  Inge Berkhout-Somers
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  3 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Inge Berkhout-Somers" Het Poetsbureau helpt je sneller aan een poetsvrouw dan een een ander bureau waar ik ooit mee werkte. Aan de andere kant is het verloop heel erg groot! De poetsvrouwen die bij mij kwamen poetsen beschouwden deze baan als een tussenfase naar wat anders. Enkelen van hen poetsen ook raar en niet efficiënt, een beetje opleiding zou dat kunnen verhelpen. Bv. het goed leren poetsen van ramen zou een meerwaarde zijn... De dienstverlening van de mensen op kantoor is snel en effectief.
 • 9
  Stefan Fouquaet
  Het Poetsbureau in Zoersel Het Poetsbureau in Zoersel 2980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Zoersel beoordeling van Stefan Fouquaet" Wat afgesproken wordt, wordt nagekomen. Goede poetshulp bovendien.
 • 8
  Stefanie Waldraet
  Het Poetsbureau in Ninove Het Poetsbureau in Ninove 9400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Ninove beoordeling van Stefanie Waldraet" Snel geholpen, geen wachtlijst. Bij ziekte poetsvrouw direct vervanging. Heel tevreden van huidige poetsvrouw Ann.
 • 9
  Marina Brasseur
  Het Poetsbureau in Wevelgem Het Poetsbureau in Wevelgem 8560
  4 stars - "Het Poetsbureau in Wevelgem beoordeling van Marina Brasseur" Er wordt meer besproken en bij problemen zo vlug als het kan een oplossing gezocht
 • 9
  Sanne Cuypers
  Het Poetsbureau in Antwerpen Het Poetsbureau in Antwerpen 2000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Antwerpen beoordeling van Sanne Cuypers" Staat klaar voor het personeel en bied een luisterend oor + op kantoor zijn ze heeel vriendelijk en heel begripvol.
 • 8
  Linda Rooseleers
  Het Poetsbureau in Ninove Het Poetsbureau in Ninove 9400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Ninove beoordeling van Linda Rooseleers" Ik heb geen ervaring met een andere poetsdienst. Ik ben tevreden met mijn poetshulp Laura.
 • 6
  Inge Verdonck
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  3 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Inge Verdonck " Beter? Heb er toch geen goede ervaring mee gehad Lang moeten wachten voor een poetshulp , poesthulp was dan ziek, andere gestuurd ... Die voldeed niet aan poetsdame , hebben dit gemeld We moesten ze nog een tweede kans geven, als er iemand voor de eerste keer komt poetsen dan moet je al een goede indruk maken en niet haf zijn werk doen Haar in de douche laten liggen Stof boven half afgedaan, matten niet gestofzuigd Enz .... Dan zeggen dat de persoon geen pauze heeft genomen terwijl ze wel een sigaret heeft gerookt op terras en een cola heeft gedronken Daar heb ik zeker niks op tegen We zijn nu enkele maanden verder Sindsdien niks meer van jullie gehoord Er is ook geen nieuwe van jullie poestbureau gekomen Had toch eerder een telefoon of mail verwacht van jullie Mvg
 • 9
  René De Vlieger
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van René De Vlieger" Goede communicatie. Degelijk personeel.
 • 8
  Frans Betty Van lent De Wachter
  Het Poetsbureau in Bornem Het Poetsbureau in Bornem 2880
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bornem beoordeling van Frans Betty Van lent De Wachter" handig is het dat we in Bornem nu zelf een kantoor hebben waar we zo nodig kunnen binnenstappen en onze wensen kenbaar maken,uit ondervinding weet ik dat de geboden hulp er professioneel en zeer vriendelijk is; dank daar voor en groeten Betty en Frans.
 • 8
  Nina Marien
  Het Poetsbureau in Meerhout Het Poetsbureau in Meerhout 2450
  4 stars - "Het Poetsbureau in Meerhout beoordeling van Nina Marien " Ik ben super tevreden van mijn huishoudhulp! En de communicatie met het poetsburo verloopt vlot, via mail, telefoon en ook via mijn hulp.
 • 9
  vander elst marie louise
  Het Poetsbureau in Tervuren Het Poetsbureau in Tervuren 3080
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tervuren beoordeling van vander elst marie louise" Correcte en snelle behandeling van onze aanvraag. Nele is een behulpzame en goede werkkracht.
 • 9
  Patricia Boonen
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Patricia Boonen" Vlotte samenwerking, makkelijke communicatie
 • 8
  Lize Lorent
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van Lize Lorent" De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam

Pagina's