Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1737 reviews.

76% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.6

Gebaseerd op 492 reviews.

78% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 10
  Shauni Horemans
  Het Poetsbureau in Temse Het Poetsbureau in Temse 9140
  5 stars - "Het Poetsbureau in Temse beoordeling van Shauni Horemans" Het is mijn eerste jobje met dienstencheques. Dus kan persoonlijk niet oordelen, maar hoor wel meer positiviteit over Het Poetsbureau tegenover andere poetsbureaus via de volksmond.
 • 9
  Sanne Rigo
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Sanne Rigo" Wij zijn zeer tevreden over onze poetsvrouw en de opvolging vanuit het bureau.
 • 9
  Nancy Akpah
  Het Poetsbureau in Beveren Het Poetsbureau in Beveren 9120
  4 stars - "Het Poetsbureau in Beveren beoordeling van Nancy Akpah" Beste, ik werk nu reeds langer dan 1 jaar bij HET Poetsbureau en tot op heden heb ik nog geen enkele maal werkloosheids uitkering moeten ontvangen.Ook een dikke proficiat voor de mensen op het kantoor te Beveren Waas die alles perfect regelen,dank aan allen. Nancy
 • 10
  Pascale Ysewijn
  Het Poetsbureau in Zele Het Poetsbureau in Zele 9240
  5 stars - "Het Poetsbureau in Zele beoordeling van Pascale Ysewijn " Goede begeleiding van de consulenten. Extra voordelen zoals bv de elektrische fiets waar ik zeer graag gebruik van maak. Persoonlijker dan mijn vorige werkgever.
 • 10
  Liesbeth Cloet
  Het Poetsbureau in Merchtem Het Poetsbureau in Merchtem 1785
  5 stars - "Het Poetsbureau in Merchtem beoordeling van Liesbeth Cloet" Kwaliteit poetspersoneel en communicatie bureau
 • 9
  Patricia Boonen
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Patricia Boonen" Vlotte samenwerking, makkelijke communicatie
 • 9
  Kelly Engelen
  Het Poetsbureau in Beringen Het Poetsbureau in Beringen 3583
  4 stars - "Het Poetsbureau in Beringen beoordeling van Kelly Engelen" Aangename consulenten in het kantoor van Paal. Kan er altijd terecht. Een paar keer gevraagd om van klant te veranderen en was geen probleem. Ze willen dat je je goed voelt in je job en ze graag blijft doen.
 • 10
  Viviane Van goethem
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  5 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Viviane Van goethem" Alles tip top in orde vb loon op tijd en altijd en luisterend oor en altijd met de glimlach ben zeer tevreden dat ik voor het poetsburau mag werken
 • 9
  Barbara Bogemans
  Het Poetsbureau in Dendermonde Het Poetsbureau in Dendermonde 9200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Dendermonde beoordeling van Barbara Bogemans " Consulenten zijn begrijpend, nemen je als persoon. Enige nadeel is dat ze iets re snel toegeven aan klant voor andere poetsdame ipv overleg tussen klant en poetsdame.
 • 7
  Annie Robijsn
  Het Poetsbureau in Hasselt Het Poetsbureau in Hasselt 3500
  3 stars - "Het Poetsbureau in Hasselt beoordeling van Annie Robijsn" Heel snelle reactie en op korte termijn een goede poetsvrouw gekregen.
 • 9
  charles Hibon
  Het Poetsbureau in Halle Het Poetsbureau in Halle 1500
  4 stars - "Het Poetsbureau in Halle beoordeling van charles Hibon" goede afspraken, uitstekend personeel ik ben tevreden dank u
 • 8
  Ann Goubin
  Het Poetsbureau in Bornem Het Poetsbureau in Bornem 2880
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bornem beoordeling van Ann Goubin" Goede opvolging, snel antwoord op e-mails. Worden goed geïnformeerd.
 • 7
  Gina D hondt
  Het Poetsbureau in Aalst Het Poetsbureau in Aalst 9300
  3 stars - "Het Poetsbureau in Aalst beoordeling van Gina D hondt" Ze hebben en luisterd oor en helpen waar ze mee kunen is ook veel mogelijkheid met de heuren
 • 9
  Ruth Cornil
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Ruth Cornil" Efficiënt, goede communicatie. We zijn ook erg tevreden over onze poetshulp: ze doet haar werk goed en is altijd vriendelijk.
 • 10
  Minire Sallahi
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  5 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Minire Sallahi" Omdat werknemer is de baas. Wordt behandeld met volle respect, enz...
 • 8
  Gerda Houben
  Het Poetsbureau in Lommel Het Poetsbureau in Lommel 3920
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lommel beoordeling van Gerda Houben" Kan ik eigenlijk niet zeggen want dit is de eerst keer dat ik een poetsbureau heb ingeschakeld. Toch had ik meer verwacht van de Hulp die hier komt, sorry hiervoor!
 • 9
  kurt wolput
  Het Poetsbureau in Lier Het Poetsbureau in Lier 2500
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lier beoordeling van kurt wolput" Prima poetshulp
 • 8
  Stefanie Waldraet
  Het Poetsbureau in Ninove Het Poetsbureau in Ninove 9400
  4 stars - "Het Poetsbureau in Ninove beoordeling van Stefanie Waldraet" Snel geholpen, geen wachtlijst. Bij ziekte poetsvrouw direct vervanging. Heel tevreden van huidige poetsvrouw Ann.
 • 7
  Christel Vanhoof
  Het Poetsbureau in Mol Het Poetsbureau in Mol 2400
  3 stars - "Het Poetsbureau in Mol beoordeling van Christel Vanhoof" Correct Snel poetshulp geregeld (binnen de 3 maanden) Vervanging mogelijk indien poetshulp ziek of vakantie. Vervanging indien ontevreden van poetshulp
 • 9
  Lucie Smet
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  4 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van Lucie Smet" Men is zeer begripvol bij onvoorziene omstandigheden. Zeer menselijk ook. Wij zijn ook zeer tevreden van onze poetshulp Nele De Wilde. Ze werkt nauwkeurig. Misschien nog een beetje traag maar dat is niet zo erg. Ze doet het tenslotte nog maar een half jaar.

Pagina's