Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1800 reviews.

60% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.6

Gebaseerd op 516 reviews.

64% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 7
  Annelies Schraepen
  Het Poetsbureau in Diest Het Poetsbureau in Diest 3290
  3 stars - "Het Poetsbureau in Diest beoordeling van Annelies Schraepen" Dit is mijn eerste ervaring met poetshulp, dus kan nog niet vergelijken
 • 9
  Sarah Goovaerts
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Sarah Goovaerts" Zeer tevreden.
 • 10
  Cynthia Huybrechts
  Het Poetsbureau in Westerlo Het Poetsbureau in Westerlo 2260
  5 stars - "Het Poetsbureau in Westerlo beoordeling van Cynthia Huybrechts" toffe collega's, goede opleiding, ik kan met vragen of problemen altijd terecht op het kantoor, perfecte combinatie werk/privé kortom, ik ben trots om werknemer te zijn van het poetsbureau
 • 6
  Stella Verlinden
  Het Poetsbureau in Herentals Het Poetsbureau in Herentals 2200
  3 stars - "Het Poetsbureau in Herentals beoordeling van Stella Verlinden" Het Poetsbureau is flexibel en tracht snel een oplossing te vinden. De opvolging van het poetspersoneel en de vraag naar de tevredenheid van de klanten kan beter.
 • 9
  NICOLE ARNAUTS
  Het Poetsbureau in Tienen Het Poetsbureau in Tienen 3300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tienen beoordeling van NICOLE ARNAUTS" Het Poetsbureau geeft mij een oplossing wanneer ik een probleempje heb.
 • 7
  greet roelandts
  Het Poetsbureau in Wijnegem Het Poetsbureau in Wijnegem 2110
  3 stars - "Het Poetsbureau in Wijnegem beoordeling van greet roelandts" Na vele heel slechte ervaringen,nu met Samira hopelijk een iemand die wil poetsen,de job waar ze eigenlijk voor komen.Wat ik al over mijn vloer gekregen heb is niet gewoon!!Worden die eigenlijk niet getest of is het gewoon alleen maar een job geven?
 • 9
  Marleen Palinckx
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  4 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van Marleen Palinckx" Zeer tevreden over de poetshulp!
 • 8
  Laurens Bervoets
  Het Poetsbureau in Tessenderlo Het Poetsbureau in Tessenderlo 3980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tessenderlo beoordeling van Laurens Bervoets" Zeer snelle plaatsing van een huishoudhulp, rekening houdend met de voorwaarden van de klant. Leuke en vlotte samenwerking!
 • 8
  Ilse De vliegher
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  4 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van Ilse De vliegher" Poetshulpen die bij mij langs kwamen waren steeds zeer beleefd en werkten nauwkeurig. Het enige vervelende is dat ik enkel op woensdag voormiddag hulp wil zodat we samen kunnen kuizen maar dat is blijkbaar nauwelijks te vinden zodat ik nu met zwangerschap Lisa ( eind mei in verlof gegaan) nog geen nieuwe hulp heb. Maar als alles blijft zoals het nu is zou ik begin september weer een nieuwe krijgen. Ik hoop het echt want met zijn 2 kuizen is zo veel leuker en het geeft zo’n voldoening omdat we altijd echt veel doen
 • 8
  goedel sohl
  Het Poetsbureau in Houthalen Het Poetsbureau in Houthalen 3530
  4 stars - "Het Poetsbureau in Houthalen beoordeling van goedel sohl" vriendelijk
 • 9
  Viviane . De Vreeze .
  Het Poetsbureau in Lokeren Het Poetsbureau in Lokeren 9160
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lokeren beoordeling van Viviane . De Vreeze ." Heel vriendelijke mensen op kantoor . Zij luisteren goed naar jou .Maaltijdcheque
 • 8
  constant boghe
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  4 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van constant boghe" Wij zijn begonnen met het Poetsbureau en er gebleven.
 • 8
  Martine Materne
  Het Poetsbureau in Tienen Het Poetsbureau in Tienen 3300
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tienen beoordeling van Martine Materne" De mensen zijn vriendelijk en luisteren nog naar onze problemen en proberen ze goed op te lossen naar behoren! Het enige voor mij is ik wou een stapje hoger geraken maar dat zie er denk ik precies niet in! Ben nogal gedreven!
 • 9
  Valerie Maes
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Valerie Maes" We kregen meteen de perfecte poetshulp. Alles is altijd netjes geregeld.
 • 9
  bart meyvis
  Het Poetsbureau in Tessenderlo Het Poetsbureau in Tessenderlo 3980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tessenderlo beoordeling van bart meyvis" ik voel me echt thuis bij het poetsbureau goede klanten en afwisselend werk de coordinatoren op het bureau zijn top ze doen echt hun best
 • 10
  Monique Van Acker
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  5 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Monique Van Acker" Correcte en vriendelijke dienstverlening
 • 10
  Lea Pauwels
  Het Poetsbureau in Hasselt Het Poetsbureau in Hasselt 3500
  5 stars - "Het Poetsbureau in Hasselt beoordeling van Lea Pauwels" Vriendelijk onthaal ,duidelijke afspraken en in de mate dat het mogelijk is rekening houden met uw wensen.
 • 7
  Rosetta D'hondt
  Het Poetsbureau in Turnhout Het Poetsbureau in Turnhout 2300
  3 stars - "Het Poetsbureau in Turnhout beoordeling van Rosetta D'hondt" Tot nu ben ik tevreden van service van het poetsbureau . Dit is in het algemeen wat ik vind , de poetshulpen kunnen wel een beetje meer verantwoordelijkheid aan de dag leggen , om het deel of een heel huis dat hen wordt toevertrouwd netjes achter te laten dus alles poetsen .
 • 10
  PATRICK / Christane Hutsebaut / MARTENS
  Het Poetsbureau in Stad Antwerpen Het Poetsbureau in Stad Antwerpen 2000
  5 stars - "Het Poetsbureau in Stad Antwerpen beoordeling van PATRICK / Christane Hutsebaut / MARTENS" Erwin is een topper ; zeer vriendelijk en poetst als de beste. De Superman van het poetsbureau. Rebecca is ook top. Zeer vriendelijk ; poetst perfect. Wens haar het allerbeste met haar zwangerschap.
 • 7
  Els Goossens
  Het Poetsbureau in Bornem Het Poetsbureau in Bornem 2880
  3 stars - "Het Poetsbureau in Bornem beoordeling van Els Goossens" Mijn poetsvrouw doet haar werk heel goed, maar jammer genoeg is ze nog maar 3 keer gekomen de afgelopen 6 maanden. Dt is jammer.

Pagina's