Onze klanten en medewerkers aan het woord

Gemiddelde klantbeoordeling

7.6

Gebaseerd op 1777 reviews.

50% beveelt Het Poetsbureau aan.

Gemiddelde poetshulpbeoordeling

8.6

Gebaseerd op 511 reviews.

57% beveelt Het Poetsbureau aan.

 • 6
  Frauke Van den Broeck
  Het Poetsbureau in Overijse Het Poetsbureau in Overijse 3090
  3 stars - "Het Poetsbureau in Overijse beoordeling van Frauke Van den Broeck" Ik ben niet overtuigd dat het anders en beter is... Ook bij jullie zit ik aan mijn 4e poetsvrouw en heb nog steeds de goeie niet gevonden... ik kijk uit naar 31/7 wanneer er weer iemand nieuw komt!
 • 9
  Sanne Rigo
  Het Poetsbureau in Vilvoorde Het Poetsbureau in Vilvoorde 1800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Vilvoorde beoordeling van Sanne Rigo" Wij zijn zeer tevreden over onze poetsvrouw en de opvolging vanuit het bureau.
 • 9
  Steven De meyer
  Het Poetsbureau in Geel Het Poetsbureau in Geel 2440
  4 stars - "Het Poetsbureau in Geel beoordeling van Steven De meyer" Goed en correct en als er iets is direct geholpen
 • 9
  Petra Creces
  Het Poetsbureau in Diest Het Poetsbureau in Diest 3290
  4 stars - "Het Poetsbureau in Diest beoordeling van Petra Creces" Je wordt steeds goed geholpen bij vragen of problemen.
 • 6
  erika slock
  Het Poetsbureau in Wijnegem Het Poetsbureau in Wijnegem 2110
  3 stars - "Het Poetsbureau in Wijnegem beoordeling van erika slock" er zijn problemen ivm de poetshulp; doet niet alle taken die gevraagd worden, als er tijd over is worden er geen extra taken gedaan
 • 9
  Lydie Eysermans
  Het Poetsbureau in Tessenderlo Het Poetsbureau in Tessenderlo 3980
  4 stars - "Het Poetsbureau in Tessenderlo beoordeling van Lydie Eysermans" Geen ervaring met andere bureau's. Goede informatie, prima regeling voor de vakanties. Mijn poetsvrouw is er eentje uit de duizend!! Zeer stipt, vriendelijk en aangenaam, poetst heel goed en laat alles heel netjes achter. Niks op aan te merken. Zeeeeer tevreden klant!!!!
 • 10
  Laurence Piers de raveschoot
  Het Poetsbureau in Beringen Het Poetsbureau in Beringen 3583
  5 stars - "Het Poetsbureau in Beringen beoordeling van Laurence Piers de raveschoot " Het Poetsbureau geeft veel voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitaal verzekering wat je bij andere niet heb en helpt met elke vraag die je hebt .
 • 9
  mie beullens
  Het Poetsbureau in Mechelen Het Poetsbureau in Mechelen 2800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Mechelen beoordeling van mie beullens" ik heb eigenlijk geen mening over het bureau maar vind Christina een geweldige fijne vrouw die goed haar werk doet , zich aanpast aan wat nodig is en altijd een glimlach bij heeft !
 • 9
  ETIENNE ELSKENS
  Het Poetsbureau in Halle Het Poetsbureau in Halle 1500
  4 stars - "Het Poetsbureau in Halle beoordeling van ETIENNE ELSKENS" GOED EN VRIENDELIJK PERSONEEL ZOWEL OP DE BAAN ALS OP KANTOOR
 • 7
  Stefanie Brouwerd
  Het Poetsbureau in Maasmechelen Het Poetsbureau in Maasmechelen 3630
  3 stars - "Het Poetsbureau in Maasmechelen beoordeling van Stefanie Brouwerd" Ik heb 1 jaar gewerkt als huishoudhulp bij het poetsbureau. Heel professioneel op het gebied van papierwerk, afspraken , .... nooit problemen mee gehad. Enkele maanden geleden een nieuwe plaats gekregen om te gaan poetsen op woensdag. Veel vieze dingen tegengekomen zoals glijmiddel op het nachtkastje, lege blikjes , zakken chips op de grond over heel de slaapkamer. Ik neem mijn job heel serieus en doe mijn werk goed. Nog nooit klachten gehad van klanten. Maar hier ging ik niet mee akkoord. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Kirsten Janssen en de situatie uitgelegd. Na enkele telefoongesprekken en een duidelijke mail zag ze het probleem niet. Je bent een poetsvrouw en dat hoort erbij zei ze ... Als je het niet wilt poetsen moet je de deur van die kamer dichttrekken.... sorry maar waar zijn we dan mee bezig ?? Ze vind dat het de taak is als poetsvrouw om dit tegen de klant te zeggen. Ze weigerde mij een nieuwe plaats te geven of zelf contact oo te nemen met de klant. en deed op het einde van al onze gesprekken heel onbeleefd. Zoals ik al zei neem ik mijn job serieus maar dit was erover. Ik heb dus in mei mijn ontslag genomen en werk nu voor een ander bureau. Jullie zijn een personeelslid kwijt en 4 klanten ! Denk dat jullie toch beter wat tijd steken in het opleiden van jullie kantoor personeel. We zijn 'MAAR' poetsvrouwen maar vind toch dat respect in elke job bovenaan staan. Ze heeft de klant zelf hierover ook nooit zelf aangesproken. Ik heb mijn ervaring al met meerdere mensen gedeeld en van iedereen krijg ik het antwoord dat jullie op de reclame op tv het zo mooi verwoorden. We krijgen maaltijdcheques en regelmatig geschenkjes.... dat is heel leuk. Maar dan liever voor een kantoor werken waar ze dit allemaal niet doen maar wel beleefd , professioneel en menselijk zijn.
 • 10
  John Klaasing
  Het Poetsbureau in Brasschaat Het Poetsbureau in Brasschaat 2930
  5 stars - "Het Poetsbureau in Brasschaat beoordeling van John Klaasing" De werkzaamheden worden goed uitgevoerd, zonder problemen.
 • 10
  Elsa Damoiseaux
  Het Poetsbureau in Halle Het Poetsbureau in Halle 1500
  5 stars - "Het Poetsbureau in Halle beoordeling van Elsa Damoiseaux " Top consulente! Bij elk probleem staat ze klaar met een oplossing. Altijd goed geholpen geweest.
 • 9
  Fr De Vries
  Het Poetsbureau in Lier Het Poetsbureau in Lier 2500
  4 stars - "Het Poetsbureau in Lier beoordeling van Fr De Vries" Onze poetsvrouw Kelly is alleen maar aan te bevelen.
 • 10
  Vik Everaert
  Het Poetsbureau in Leuven Het Poetsbureau in Leuven 3000
  5 stars - "Het Poetsbureau in Leuven beoordeling van Vik Everaert" WIJ ZIJN SUPER TEVREDEN
 • 8
  Ann Pieters
  Het Poetsbureau in Bree Het Poetsbureau in Bree 3960
  4 stars - "Het Poetsbureau in Bree beoordeling van Ann Pieters" Houden zich strikt aan de regels
 • 10
  Hanne Vranken
  Het Poetsbureau in Maasmechelen Het Poetsbureau in Maasmechelen 3630
  5 stars - "Het Poetsbureau in Maasmechelen beoordeling van Hanne Vranken" Ik heb geen ervaring met andere kantoren die poetsdiensten aanbieden, maar van de service van het Poetsburea (Maasmechelen) ben ik heel erg tevreden.
 • 10
  Realina Bracke
  Het Poetsbureau in Sint-Niklaas Het Poetsbureau in Sint-Niklaas 9100
  5 stars - "Het Poetsbureau in Sint-Niklaas beoordeling van Realina Bracke" Zeer correcte service en een heeel goeie hulp !!
 • 8
  Geert Wouters
  Het Poetsbureau in Aarschot Het Poetsbureau in Aarschot 3200
  4 stars - "Het Poetsbureau in Aarschot beoordeling van Geert Wouters" Ik heb geen ervaring met andere huishoudhulp-bureaus. Wat ik apprecieer is het minimum aan administratie en het pro-actief karakter van de poetshulpen. Echter, een nog betere begeleiding van beginnende poetshulpen (onder leiding van ervaren poetshulpen) lijkt me wenselijk.
 • 8
  Kimberly Degryse
  Het Poetsbureau in Roeselare Het Poetsbureau in Roeselare 8800
  4 stars - "Het Poetsbureau in Roeselare beoordeling van Kimberly Degryse" Heel vriendelijk gelijk wanneer en elk tijdstip van de dag.
 • 6
  Ann Bynens
  Het Poetsbureau in Haacht Het Poetsbureau in Haacht 3150
  3 stars - "Het Poetsbureau in Haacht beoordeling van Ann Bynens" Voor mij is het Poetsbureau niet beter. Wel te verstaan: ook niet slechter dan anderen. Er is echter bijzonder veel werk aan de communicatie tussen klant en Poetsbureau. Ook aan de opleiding van de poetsers mag nog flink wat gesleuteld worden.

Pagina's