Voor onze klanten - Dienstverlening blijft opgeschort t.e.m. 19 april

27 maart, 2020
  • Mag mijn huishoudhulp nog langskomen?

Neen. Voorlopig laten we onze huishoudhulpen schitteren in hun eigen huis.
Om de veiligheid van jou en je gezin, en onze huishoudhulpen te garanderen, schort Het Poetsbureau de dienstverlening op.
De Nationale Veiligheidsraad heeft de lockdown verlengd met 2 weken. Dit betekent dat we onze dienstverlening helaas niet opnieuw opstarten t.e.m. 19 april. 
We kunnen je bijgevolg nog even niet ontzorgen in het huishouden.

  • Hoelang duurt deze situatie?
De overheid bekijkt op 19 april of een verdere verlening van de lockdown nog nodig is.
Hoe lang deze situatie exact zal duren, weten we dus zelf ook niet. Zodra de maatregel wordt beëindigd, brengen we je meteen op de hoogte.
 
  • Wordt de geldigheidsdatum van de dienstencheques verlengd?
Dienstencheques blijven 3 maanden langer geldig.
Dienstencheques die vervallen tijdens de crisismaanden zullen 3 maand langer geldig blijven. Ze zullen dus 15 maanden geldig zijn in plaats van één jaar. 


Dienstencheques kunnen steeds kosteloos omgeruild of terugbetaald worden. 
Als je ze omruilt, dan wordt de geldigheidsduur meteen met 12 maanden verlengd.
Als elektronische dienstenchequegebruiker kan je de omruiling of terugbetaling gemakkelijk doen in de beveiligde zone. Als papieren dienstenchequegebruiker kan je het aanvraagformulier terugvinden op de pagina van Sodexo.

 
  • Blijven jullie bereikbaar?
Uiteraard blijven we beschikbaar voor jouw vragen, maar enkel per mail. Omdat onze kantoren gesloten zijn, kan je fysiek niet meer in het kantoor terecht en ook telefonisch zijn wij even niet bereikbaar.
 
  • Naar wie kan ik dan wel mailen?
Enkel de e-mails die binnenkomen op het kantoor-mailadres zullen/kunnen behandeld worden. Elk kantoor heeft zijn eigen e-mailadres.
Klik hier voor het e-mailadres van jouw kantoor. (Onderaan op deze webpagina op onze website vind je al onze kantoren terug. Klik op jouw kantoor voor het juiste e-mailadres).


Zorg goed voor jezelf en je naasten.
Dank je wel voor je begrip.