Testimonial: Sofie, een tevreden klant bij Het Poetsbureau en Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen

2 december, 2019

Sofie Elsen is werknemer bij Het Poetsbureau. Maar ook een tevreden klant bij zowel Het Poetsbureau als het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. Sofie deelde haar ervaring met ons.

“Ik ben al 20 jaar klant bij NZVL. En 8 jaar bij Het Poetsbureau. Ik heb destijds voor NZVL gekozen als zelfstandige. Maar ook nu als vaste werknemer geniet ik nog steeds van heel veel voordelen. Ook voor mijn dochter! Leuke activiteiten voor kinderen, terugbetaling van een bril of sportabonnement. En eigenlijk ben ik in al die jaren nog nooit naar een van hun kantoren moeten gaan. Alles regel je makkelijk en snel online.

Omdat ik ook klant ben bij Het Poetsbureau verdien ik € 1 per dienstencheque terug. Dat is toch een heel mooi ‘cadeau’ als je wekelijks een huishoudhulp in huis hebt. Daar kan je op het einde van het jaar al eens goed mee gaan winkelen!

Vanuit Het Poetsbureau heb ik een zeer goede huishoudhulp. Altijd stipt en haar werk is altijd tiptop in orde. Maar ook de service van het kantoor verdient 5 sterren. De communicatie is duidelijk en ze stellen steeds vervanging voor als dat nodig is.

Ja, ik ben zeker een tevreden klant van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen en Het Poetsbureau!”

 

Wil jij ook genieten van € 1 korting op jouw dienstencheques? Alle informatie over onze samenwerking met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen vind je hier.