Nieuws

  • 30 januari, 2024

    Glowi is een Great Place to Work! 

    De eindejaarsfeesten zijn nog maar net gaan liggen en bij Glowi hebben we opnieuw een reden om de champagne open te trekken: we mogen onszelf weer een Great Place to Work noemen! Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op.  

     

    Great Place to Work? 

  • 27 december, 2023

    Ben je op zoek naar manieren om je huis snel schoon te maken? Hier zijn enkele handige tips en efficiënte stappen om je woning in een mum van tijd sprankelend schoon te krijgen. Met deze strategieën kun je in korte tijd een frisse en opgeruimde leefruimte creëren, zodat je snel weer kunt genieten van een schone omgeving zonder uren te hoeven besteden aan het schoonmaken.

    Een goede voorbereiding is essentieel. Verzamel alle benodigde spullen - stofzuiger, schoonmaakdoek, een emmer met sop - voordat je begint met schoonmaken.

  • 18 december, 2023

    Boodschappen op maat brengen dankzij innovatie

    Beringen, 18 december 2023 - Het Poetsbureau, een van de grootste spelers in de dienstenchequesector en deel van de Glowi-groep, omarmt Artificiële Intelligentie of kortweg AI, voor de interne communicatie met haar diverse werknemersbestand. “AI inzetten getuigt niet alleen van onze drive om te innoveren, het is ook een cruciale stap in het creëren van een werkomgeving waarin elke stem wordt gehoord”, zegt Jo Mellemans, voorzitter van de Raad van Bestuur van Glowi.

  • 2 november, 2023

    Op 1 november 2023 neemt Hannah Spaepen de dagelijkse leiding van de Glowi-groep op zich. Jo Mellemans en Elly Huysmans, de oorspronkelijke oprichters en voormalige co-CEO’s van Glowi, geven de fakkel door. Vanaf 1 november 2023 zetelen zij als actief lid in de raad van bestuur. Jo Mellemans vervult de rol van voorzitter van de Raad van Bestuur. Als actieve raadsleden zullen Jo en Elly de strategische lijnen bewaken en uittekenen en partnerships verder ontwikkelen.

  • 6 oktober, 2023

    In de dienstenchequesector staat er een grote samenwerking op til. Naast Het Poetsbureau zal Glowi ook Easy Life als zelfstandig bedrijf opnemen in haar groep. Door deze samenwerking zal de Glowi-groep 15.000 medewerkers tewerkstellen. Ze wordt zo de grootste werkgever van Vlaanderen en het grootste dienstenchequebedrijf in België. De partijen wachten enkel nog op groen licht van de Belgische Mededingingsautoriteit.

     

  • 22 juni, 2023

    Een anonieme medewerker aan het woord.


    Enige tijd terug voelde ik me niet meer goed in men vel .
    Op werkgebied waren er problemen en dit leek een enorme impact te hebben op mijn algemeen functioneren. 
    Ik wist niet meer hoe ik moest handelen en was mijn vertrouwen in iedereen kwijt  bovendien zaten we midden in de Coronacrisis wat het er al helemaal niet eenvoudiger op maakte.
    Toen besloot ik contact op te nemen met Faresa.

  • 22 juni, 2023

    Kelly Weytjens – Kantoorverantwoordelijke Het Poetsbureau Bree, aan het woord.
     

  • 20 juni, 2023

    Persbericht 20 juni 2023


    De Dag van de Schoonmaak (20 juni) is voor ons, als een van de grootste werkgevers in de dienstenchequesector, een feestdag. Een dag om alle huishoudhulpen en al hun ondersteuners te bedanken voor het werk dat ze doen. Ze zijn ondertussen met meer dan 10.000, onze Sterren, en ze helpen ruim 65.000 klanten in hun huishouden. De 10.000ste medewerker hebben we ook letterlijk in de bloemetjes gezet.

  • 2 mei, 2023

    Graag laten we weten dat we de afgelopen weken een traject hebben opgestart in samenwerking met Fedasil en VDAB.

    Er zijn kandidaten gescreend door ons en VDAB om deel te nemen aan een 6-weken durende intensieve opleiding voor het poetsen bij mensen thuis. Ondertussen zijn deze mensen afgestudeerd, hebben ze een getuigschrift ontvangen en zijn ze klaar voor de arbeidsmarkt.

    3 van de 4 kandidaten komen volgende week een contract tekenen bij Het Poetsbureau Brasschaat.

    Wij wensen hen alvast heel veel succes!

  • 21 april, 2023
    Bij Het Poetsbureau - part of Glowi staat de veiligheid van onze huishoudhulpen voorop! Een veilige werkplek voor al onze huishoudhulpen, daar gaan we voor!
    Onze kantoren, klanten én huishoudhulpen kunnen er samen voor zorgen dat wij ons naast een Great Place To Work ook een Safe Place To Work mogen noemen.

Pagina's