Het Poetsbureau viert mee tijdens de Feestmarkt in Bornem

1 augustus, 2017

Kom jij ook langs onze stand van Het Poetsbureau op de Feestmarkt in Bornem? Op 5 augustus vanaf 14u00 tot 20u00 ontvangen onze consulenten Jolien en Leen jullie graag voor een hapje en een drankje ten voordelen van Music For Life. Bovendien kan je via hen De Grote Schoonmaakbijbel aanschaffen of één van onze kwalitatieve schoonmaakproducten kopen!

Uiteraard staan zij ook klaar om al je vragen te beantwoorden in verband met onze diensten. 

Wees dus meer dan welkom aan onze stand ter hoogte van Boomstraat 73! Om 20u00 doen onze consulenten hun dansschoenen aan, want dan starten de optredens van 'Bornem Zingt'. Maak er net zoals hen, een fijne zomerdag en -avond van!

Het Poetsbureau Bornem

Boomstraat 73

2880 Bornem
03/33.40.281
 • Het Poetsbureau breidt verder uit: nieuw kantoor te Waregem

  16 juni, 2016

  Het Poetsbureau breidt verder uit! De unieke aanpak, samengevat onder de slogan "Anders en beter", slaat duidelijk aan bij het grote publiek. Een beleid waarbij klant en werknemer centraal staan vormt de basis van de groei en succes van de Poetsbureau-organisatie. Deze keer is de provincie West-Vlaanderen aan de beurt. Sinds 13 juni is het nieuwe kantoor van Het Poetsbureau in Waregem geopend. Vanaf nu staat Het Poetsbureau ook hier voor u klaar om een handje te helpen bij het huishouden.

 • ‘Als consulente bij Het Poetsbureau streef ik de tevredenheid van de klant én die van de huishoudhulp na’

  31 mei, 2016

  Goia (31) is bij Het Poetsbureau van alle markten thuis. Ze werkt als consulente in het kantoor in Tienen, maar heeft ook ervaring als huishoudhulp op haar palmares staan.

 • Het Poetsbureau opent een nieuw kantoor in Aarschot

  9 juni, 2014

  Het laatste half jaar werden maar liefst vijf nieuwe Poetsbureau-kantoren geopend in Zele, Roeselare, Brasschaat, Ieper en nu ook in Aarschot.

  De unieke aanpak, samengevat onder de slogan "Anders en beter", slaat duidelijk aan bij het grote publiek. Een beleid waarbij klant en werknemer centraal staan vormt de basis van de groei en succes van de Poetsbureau-organisatie.