Het Poetsbureau neemt de dienstencheque-activiteiten over van PWA Kapelle op den Bos

30 juni, 2015

Dienstenchequebedrijf Het Poetsbureau heeft de overeenkomst getekend om de dienstencheque-afdeling van PWA Kapelle op de Bos over te nemen. Er werken 50 werknemers die een handje helpen in de huishoudens van zo’n 250 gezinnen. Ze staan garant voor kwaliteitsvolle en betrouwbare huishoudhulp.

Karin Wyns, voorzitter Raad van Bestuur van PWA Kapelle op den Bos, is pro-actief op zoek gegaan naar kandidaat-overnemers om werkzekerheid te garanderen aan al hun huishoudhulpen. “In het belang van onze werknemers zijn we heel blij dat we in Het Poetsbureau een gekende, betrouwbare en solide overnemer hebben kunnen vinden,” aldus Karin Wyns. “Hierdoor kunnen we ook werkzekerheid op lange termijn aan onze huishoudhulpen bieden en de continuïteit van dienstverleningen garanderen aan onze klanten. Er zal dus geen negatieve impact zijn op de dienstverlening en, ook belangrijk, geen extra kosten voor onze klanten.”

“Kleine en middelgrote dienstenchequebedrijven hebben het samen met vele PWA’s vandaag steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden,” aldus Jo Mellemans, gedelegeerd bestuurder van Het Poetsbureau. “Dankzij de schaalvoordelen van het Poetsbureau, met 40 kantoren en 2.650 werknemers verspreid over Vlaanderen, kunnen we onze klanten en huishoudhulpen de nodige zekerheden en kwalitatieve dienstverlening bieden.”

Het Poetsbureau is een franchiseorganisatie van onafhankelijke dienstenchequebedrijven. Hierdoor worden de voordelen van een grote organisatie gecombineerd met de gepersonaliseerde service van een kleiner bedrijf. Het dienstenbedrijf blijft zowel intern als dankzij geplande overnames groeien en in 2015 verwachten ze de kaap van 3.000 werknemers te overschrijden.