Het Poetsbureau breidt uit in Tervuren

16 juni, 2017

De groei van Het Poetsbureau uit zich ook in Tervuren. Op 12 juni openden we een nieuw kantoor in de Broekstraat. De unieke aanpak onder het motto "Anders en beter", willen we ook hier verderzetten. Wij leggen de focus op een beleid waarbij klant en werknemer centraal staan. Deze filosofie vormt de basis van het succes van onze organisatie en vertaalt zich ook naar de kwaliteit van onze diensten.

Neem gerust contact op met dit nieuwe kantoor als u hulp nodig hebt bij het huishouden of gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als huishoudhulp in deze regio.

 • Een DIKKE MERCI aan alle huishoudhulpen van Het Poetsbureau!

  20 juni, 2016

  Het is vandaag ‘Dag van de Huishoudhulp’. Een DIKKE MERCI aan alle huishoudhulpen van Het Poetsbureau!

  Jullie krijgen vanaf vandaag gratis jullie eigen exemplaar van De Grote Schoonmaakbijbel! Deze ontvang je door de voucher die je eerder ontvangen hebben in te ruilen voor het boek.
  Ook voorzien we in samenwerking met Essec enkele leuke kortingen op een selectie van elektronica!

 • Handige tips van Liesbeth van Het Poetsbureau vanaf nu gebundeld in De Grote Schoonmaakbijbel

  10 maart, 2016

  De Grote Schoonmaakbijbel

  Als je mensen vraagt naar dingen die hen echt blij maken, staat 'een bed met schone lakens' vaak op de eerste plaats. Een proper huis maakt ons gelukkig. Zowel fysiek als mentaal is het aangenamer om in een opgeruimd, goed verlucht en schoon huis te wonen. Maar hoe pak je dat nu het best aan?

  Alles wat je wil weten over poetsen, wassen en strijken

 • ’Dankzij Het Poetsbureau sta ik elke ochtend met een glimlach op’

  25 mei, 2016

  Petra (51) uit de regio Leuven werd door overmacht tot een carrièreswitch gedwongen. Maar sinds ze de overstap naar Het Poetsbureau heeft gemaakt, voelt ze zich eindelijk gewaardeerd: ‘Onbetaalbaar!’