Het Poetsbureau breidt uit in Tervuren

16 juni, 2017

De groei van Het Poetsbureau uit zich ook in Tervuren. Op 12 juni openden we een nieuw kantoor in de Broekstraat. De unieke aanpak onder het motto "Anders en beter", willen we ook hier verderzetten. Wij leggen de focus op een beleid waarbij klant en werknemer centraal staan. Deze filosofie vormt de basis van het succes van onze organisatie en vertaalt zich ook naar de kwaliteit van onze diensten.

Neem gerust contact op met dit nieuwe kantoor als u hulp nodig hebt bij het huishouden of gemotiveerd bent om aan de slag te gaan als huishoudhulp in deze regio.

 • ‘Als consulente bij Het Poetsbureau streef ik de tevredenheid van de klant én die van de huishoudhulp na’

  31 mei, 2016

  Goia (31) is bij Het Poetsbureau van alle markten thuis. Ze werkt als consulente in het kantoor in Tienen, maar heeft ook ervaring als huishoudhulp op haar palmares staan.

 • ‘Het gevoel gewaardeerd te worden, is onbetaalbaar’

  7 juni, 2016

  Toen Petra (43) uit Eeklo langdurig ziek werd, konden noch zijzelf noch haar klanten rekenen op een goede opvang door haar toenmalige werkgever. De communicatie verliep zo stroef dat Petra en haar klanten collectief een nieuwe start maakten bij Het Poetsbureau.

 • Liesbeth van Het Poetsbureau wordt de huishoudexperte voor Libelle TV

  19 augustus, 2013

  Op 15 augustus is Libelle TV gestart als nieuwe Vlaamse televisiezender. Libelle heeft Het Poetsbureau gecontacteerd om de vaste huishoudexperte te leveren voor het nieuwe programma "The Finishing Touch".

  Elke van Mello presenteert samen met vier expertes in verschillende domeinen dit nieuwe programma. Ze zal elke week een Libelle-lezeres helpen met een bepaald probleem. We zijn heel trots dat onze huishoudhulp Liesbeth Verboven op regelmatige basis mee inhoud aan het programma zal leveren als schoonmaakexperte.