De strafste huishoudhulp van Vlaanderen

17 juli, 2015

19 juni was het de Dag van de Huishoudhulp. Het Poetsbureau wilde dit jaar naast een cadeautje voor alle huishoudhulpen ook uitpakken met een grote actie. Daarom hebben we op onze Facebook pagina de wedstrijd “Wie wordt de strafste huishoudhulp van Vlaanderen?” gelanceerd.  Alle Vlamingen konden gedurende een week een huishoudhulp nomineren die zij "de strafste" vonden. De huishoudhulpen konden ook zichzelf nomineren, zo had iedereen gelijke kansen. De wedstrijd was open voor alle huishoudhulpen, ook zij die niet bij Het Poetsbureau werken.

De wedstrijd werd een groot succes en het was een moeilijke keuze tussen de vele toffe inzendingen. Een jury heeft na lang beraad op basis van de origineelste redenen of leukste anekdotes 4 winnaars gekozen. Deze winnaars krijgen van ons een bon om eens een lekker weekendje te ontspannen: Vanessa Lebon, Mirshinca Vandaele, Edith Meyers en Geert Verrijt. Proficiat allemaal!

Wil jij ook graag op de hoogte houden worden van onze acties, nieuwtjes of handige tips? Klik dan op “vind ik leuk” op onze Facebook pagina: www.facebook.com/poetsbureau