Alweer een tevreden klant:

30 april, 2019

“De werkvloer bij RCA ligt er spic en span bij”

Het Poetsbureau for business staat paraat om bedrijven, kantoren en werkplekken elke dag fris en netjes te maken. Met liefde voor het poetsvak blinken onze medewerkers uit op elke werkvloer. In hun werk én hun houding. Dat wordt volmondig beaamd door Sandra Vandoren van het Hasseltse communicatiebureau RCA. Zij is vol lof over de vijfsterrenservice van poetshulp Annabel en teamleader Anne-Marie. Betere reclame kunnen we onszelf niet indenken, dus laten we haar graag even zelf aan het woord:

“In een bedrijf als het onze is het extra belangrijk dat de werkomgeving er altijd proper bijligt. Wij krijgen heel wat klanten over de vloer en willen op elk moment een professionele indruk maken. Een keurig kantoor maakt deel uit van ons visitekaartje, dus doen wij een beroep op Het Poetsbureau for business voor professionele schoonmaak.

Met Annabel hebben we het écht getroffen: zij is altijd op tijd, ze werkt nauwkeurig, correct en discreet en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Elke ochtend staat ze voor dag en dauw paraat om onze werkvloer spic en span te maken. En dat doet ze steeds met een brede glimlach! Ze voelt zich hier duidelijk goed in haar vel en dat vinden we uiteraard heel fijn om te merken. De goede coaching van teamleader Anne-Marie zit daar ongetwijfeld ook voor veel tussen.

Samen vormen ze een goed geoliede tandem die schitterend werk aflevert. Anne-Marie komt ook regelmatig langs om te checken of alles vlot verloopt en het contact is telkens even hartelijk, vlot als persoonlijk. Kort op de bal spelen is haar basismotto, zoveel is zeker. Toen we een extra stofzuiger nodig hadden, was dat binnen de 2 dagen in orde. En heeft Annabel verlof? Dan hoeven we ons geen zorgen te maken over de opvolging, die is vlekkeloos gegarandeerd (lacht).”