Zoveel voordelen bij Het Poetsbureau

Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen voor onze medewerkers

Het Poetsbureau helpt haar medewerkers graag. Want onze medewerkers gelukkig maken, gaat bij ons verder dan de werkvloer. Daarom sloten we een partnership met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. En dit levert heel wat voordelen op voor de Poetsbureaukes. Van opvang van zieke kinderen tot baby- en jeugdvoordelen of een tussenkomst voor je bril of tandartskosten.

Waarom kozen wij voor een samenwerking met het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen?

1. De tussenkomsten van het NZVL

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen biedt heel wat terugbetalingen aan. Je vindt ze allemaal terug op de website van het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen.

2. Een ziekenfonds op mensenmaat

Het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen is een ziekenfonds op mensenmaat. Het plaatst de mens centraal. Daarom werken ze met ons samen. Ze zijn er – net als wij – van overtuigd dat huishoudhulp via dienstencheques de life-work balans verhoogt én mensen helpt om langer thuis te blijven wonen.

3. Je krijgt alle mogelijke hulp

Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen staat de klant centraal. Heb je dus een vraag, stel ze gerust via mail of spring langs in één van hun 60 kantoren.

4. Jo en Elly stapten al over

Jo en Elly maakten ook al de overstap naar het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen. En dat wil natuurlijk ook al iets zeggen ;-)

Meer weten?

Ben je medewerker van Het Poetsbureau of Work Wizards?

Ontdek alle voorwaarden, voordelen … in onze FAQ’s!

Ben je medewerker van Het Poetsbureau of Work Wizards en klant bij Het Poetsbureau?

Ontdek alle voorwaarden, voordelen … in onze FAQ’s!