Zoveel voordelen als klant

Waarom is Het Poetsbureau de beste keuze?

Zoek je een huishoudhulp, dan klop je best meteen aan bij ons. Toch als je ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid even belangrijk vindt als wij. Contacteer een van onze 72 lokale kantoren en wij gaan op zoek naar een geschikte poetsman of poetsvrouw. Jij bepaalt het tijdstip en wij stemmen onze planning erop af. Bovendien screenen wij onze medewerkers altijd grondig. Uiteraard heb jij wel steeds het laatste woord: wij stellen enkele kandidaten voor en jij bepaalt wie er uiteindelijk bij je thuis over de vloer komt.

VRAAG HUISHOUDHULP AAN ONTDEK ONZE DIENSTEN

Snelle en correcte service

Dien je een aanvraag voor huishoudhulp in, dan schiet Het Poetsbureau meteen in actie. Je bent bij ons geen nummer, maar kan rekenen op persoonlijke en to-the-point dienstverlening waar en wanneer jij het nodig hebt. Zo verlies je zelf geen kostbare tijd met zoeken naar een geschikte kandidaat om je huishouden aan de kant te krijgen. Eenvoudig, snel en handig, toch?

Gemotiveerd en betrouwbaar personeel

Bij Het Poetsbureau leggen we niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers in de watten als echte sterren. We behandelen ze met respect, betalen een hoger loon dan de meeste andere dienstenchequebedrijven en zorgen voor een flexibel uurrooster. Resultaat? We trekken beter en ervaren personeel aan dat het werk graag én goed doet. Dat merk je meteen als ze bij je thuis starten met de schoonmaak.

Betaalbaar en fiscaal voordelig tarief

Het Poetsbureau werkt enkel met dienstencheques. Zo blijft onze uitmuntende service erg betaalbaar en verloopt alles volkomen legaal. Na fiscale aftrek betaal je slechts € 7,20 per uur voor je huishoudhulp en dat zonder verdere kosten. Er komen dus geen beheerskosten, transportvergoedingen of andere verborgen extra’s bij. 100% transparant en voordelig dus!