Wij laten jou schitteren

Ben jij op zoek naar een leuke job in de schoonmaaksector? Het Poetsbureau heeft verschillende vacatures voor professionele schoonmakers, ramenwassers en bedienden. 

Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke bedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale en menselijke sfeer. Zo kan jij als medewerker op jouw beurt de ster zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren.

Ontdek onze troeven

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Spontaan solliciteren

Alle regio's

Spontane sollicitatie : schoonmaken bij bedrijven

Alle regio's

District Manager Antwerpen en Mechelen

Antwerpen, Mechelen

District Manager Oost- en West-Vlaanderen

Oost- en West-Vlaanderen

Schoonmaak bij bedrijven

Ranst / Broechem

Schoonmaak bij bedrijven

Grobbendonk

District Manager Kempen

Kempen

Studenten professionele schoonmaak

Alle regio's

Schoonmaak bij bedrijven

Sint-Truiden

Schoonmaak bij bedrijven

Sint-Niklaas

Schoonmaak bij bedrijven

Geel

Schoonmaak bij bedrijven

Wijnegem

Schoonmaak bij bedrijven

Mechelen

Schoonmaak bij bedrijven

Mol - Balen - Geel - Retie

Schoonmaak bij bedrijven

Berlaar - Hoogstraten - Putte - Zandhoven

Schoonmaak bij bedrijven

Herentals - Herselt - Grobbendonk - Heist-op-den-berg - Rijkevorsel

Schoonmaak bij bedrijven

Kasterlee - Lille - Beerse - Turnhout - Oud-Turnhout

Schoonmaak bij bedrijven

Dilsen - Neerpelt - Lommel - Bree - Maaseik

Schoonmaak bij bedrijven

Heusden-Zolder - Zonhoven - Peer - Houthalen

Schoonmaak bij bedrijven

Paal - Koersel - Oostham - Leopoldsburg - Tessenderlo

Operations Manager - B2B

Hoofdkantoor Beringen

Eén werkgever, zoveel troeven

We weten dat onze organisatie niet zonder sterren kan. Onze professionele schoonmakers, glazenwassers en bedienden zijn stuk voor stuk gedreven medewerkers die hun werk graag én goed doen. Het Poetsbureau zet als werkgever alles op alles om een omgeving te creëren waarin jij volop kan schitteren. Als jij elke dag glimmend van trots aan het werk gaat, is onze missie geslaagd.

Familiale en menselijke sfeer

Onze organisatie is hartelijk en open in de omgang. We zorgen ervoor dat jij je helemaal thuis kan voelen in een gedreven team dat elkaar steunt door dik en dun. Daarbij krijg je volop de kans om een persoonlijke band op te bouwen met collega’s én klanten.

Bedrijf in volle groei

Momenteel stelt Het Poetsbureau + 8.000 medewerkers tewerk, maar dat aantal willen we graag nog verdubbelen. Ambitieus? Zeer zeker. Bij ons kan je sowieso rekenen op stabiliteit, werkzekerheid en een mooie toekomst.

Beste loonpakket in de sector

Wie hard werkt, moet ook correct betaald worden. En dat betekent voor ons: beter dan bij de concurrentie. Wij bieden je een marktconform salaris aangevuld met een hele resem extralegale voordelen, o.a. maaltijdcheques vanaf de eerste dag, hospitalisatieverzekering en de mogelijkheid tot bedrijfswagen of elektrische fiets! Omdat je het 100% verdient!

Werken dichtbij huis

Met meer dan 71 vestigingen in Vlaanderen vind je Het Poetsbureau altijd wel in je buurt. Zo kan je lekker dichtbij huis aan de slag om je job optimaal te combineren met je privéleven. Voeg daar nog flexibele werkuren aan toe - voltijds of deeltijds - en je weet dat de balans goed zit.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Ruimte en kansen genoeg om te groeien en continu bij te leren bij Het Poetsbureau. Je hoeft ze enkel te grijpen! Wie wil, kan zich volop ontplooien en initiatief nemen in een motiverende sfeer. Zo blijft je job interessant, leerrijk en uitdagend, een hele loopbaan lang.

Waardering en respect

Als werknemer bij Het Poetsbureau ben je zoveel méér voor ons dan een gewone kuisman, kuisvrouw of kantoormedewerker. Wij behandelen je met respect en vinden het belangrijk om jouw werkplezier en voldoening in je job te bezorgen. Vertrouwen en eerlijkheid staan daarbij centraal, net zoals een vlakke organisatie waarin iedereen makkelijk aanspreekbaar is, ook de directie.