U bent hier

Hier zijn we actief!

Kantoren, winkels en toonzalen, openbare instellingen, industriële omgevingen … Het Poetsbureau for business laat élke werkplek schitteren. Net zo vaak als jij dat nodig vindt. Dat doen we omzichtig, discreet en onopvallend in aanwezigheid, maar opvallend in resultaat!

Kantoren

Een nette werkomgeving maakt je medewerkers productiever. Onze schoonmakers gaan dan ook elke keer voor the extra mile. Naast een grondige professionele schoonmaak – tijdens, voor of na de werkuren – gaan we op jouw vraag nog een stapje verder. Zo kun je ook op ons rekenen voor het desinfecteren van contactoppervlakken, reinigen van tapijten of klaarzetten van vergaderzalen. En dankzij het werk van onze professionele ramenwassers maak je buiten al een onberispelijke eerste indruk bij je klanten en leveranciers.

Industrie

Een industriële werkomgeving vraagt een aparte aanpak. Minutieus precisiewerk zelfs. Geen nood. Onze gecertificeerde schoonmakers hebben een jarenlange expertise, zijn perfect op elkaar ingespeeld en werken volgens de regels van de kunst. Met professionele, recente schrobmachines en probiotische schoonmaakmiddelen. Van productieomgeving tot magazijn … We houden alles stof- en vetvrij. Voor, tijdens of na de productie-uren.

Retail

Beleving is key in de retailsector. Vandaag nog meer dan ooit. En daar horen ook glanzende ramen en schone winkelruimtes en toonzalen bij. In functie van jouw kwaliteitseisen kiezen we telkens opnieuw voor de allerbeste stofzuigers en schrobmachines. Duurzaam én energiezuinig. Kies je voor glaswas? Dankzij onze osmosetechnologie ben je altijd verzekerd van een loepzuiver en streeploos eindresultaat. Zodat je etalage altijd aantrekkelijk oogt en nog meer klanten lokt!

Openbaar

Een overheidsgebouw, school, zorginstelling of andere openbare instantie hoort er altijd netjes uit te zien. Onze schoonmakers krijgen een degelijke opleiding, hebben een jarenlange ervaring en kennen de kritieke punten. Ze weten waar ze extra aandacht aan moeten schenken. Bovendien gebruiken ze uitsluitend gezonde, biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Het resultaat? Een fris en kraaknet interieur op elk ogenblik.

Referenties

AXI
Globachem
UZA
Aucxis

Aucxis

We zijn fier op ons bedrijfspand en Het poetsbureau for business zorgt er elke dag opnieuw voor dat we fier kunnen blijven.
Tom De Decker - COO Aucxis

Drukkerij VD

Telkens dezelfde ploeg die er elke dag staat en die zelfstandig mooi onze kantoren reinigt en onderhoudt, is voor ons de keuze waarom we voor Het Poetsbureau for business hebben gekozen en we nog steeds met hen samenwerken.
Marco De Ridder - CEO Drukkerij VD

Leerpunt

Snelle en vlotte dienstverlening, goede communicatie en werken met duurzame middelen: zoals het hoort.
Bob De Decker - Facilitair Coördinator Leerpunt

UZA

We delen als ziekenhuis dezelfde visie als Het Poetsbureau for business. Beide hechten we veel waarde aan een veilige, gestructureerde en hygiënische omgeving voor patiënten, bezoekers en collega’s.
Jeannine Stesmans - Hoofd schoonmaak en afvalbeheer UZA

Op zoek naar een professionele langetermijnrelatie?

Ontdek onze diensten en neem contact op voor een vrijblijvende offerte! We reageren binnen 48 uur!
Vanaf 4 uur per week