U bent hier

Ramen wassen

Een glazenwasser van Het Poetsbureau for business inschakelen? Dat kan op regelmatige basis of eenmalig op afroep. Jij bepaalt zelf hoe vaak onze vakbekwame glazenwassers langskomen: maandelijks of om de 3, 6 of 12 maanden.

Brede waaier glasdiensten

Algemene glaswas

  • Ramen wassen met de hand
  • Schoonmaken van kozijnen, kaders, omlijstingen, vensterbanken en rolluiken
  • Ramen poetsen met osmosewater (tot op 15 meter hoogte)
  • Glaswas op hoogte (met telescopische steel of hoogtewerker)

Speciale diensten

  • Gevelreiniging
  • Reiniging van zonnepanelen
  • Ramen wassen op afroep

Geen raam is ons te hoog

Vensters op moeilijk bereikbare plaatsen? Onze Certified Cleaners gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ze reiken met een telescopische steel, ladder of hoogtewerker tot in de kleinste hoekjes. Uiteraard veilig en verantwoord.

Snel, correct en flexibel

Overtuigd om met ons in zee te gaan voor professionele glaswas? Dan schieten wij meteen in actie. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een persoonlijke en to-the-point service – waar en wanneer jij die nodig hebt. Zo verlies je nooit kostbare tijd met het zoeken naar een oplossing. Nee, bij ons ben je géén nummer.

Op de hoogte van alle technieken

Een schoon en streepvrij resultaat. Dat garanderen we. Ons innovatieteam blijft intussen zoeken naar nóg duurzamere, extra kostenbesparende technieken en materialen. Zodat vuil geen enkele kans krijgt om zich op de ramen te hechten.

Duurzaamheid troef

Ecologie zit in ons DNA. We kiezen onze producten, materialen en machines bewust. En nemen enkel genoegen met leveranciers die even duurzaam denken. Op jouw vraag gebruiken we bijvoorbeeld osmosewater, vrij van zouten en onzuiverheden. Zo wassen we jouw ramen op een milieuvriendelijke manier. Zonder zeep, detergent of chemicaliën. 

Op zoek naar een expert in ramen wassen?

Het Poetsbureau for business is actief in verschillende sectoren in heel Vlaanderen. Van kantoren en industrie tot retail en openbare gebouwen.
Vanaf 4 uur per week