U bent hier

Professionele schoonmaak

Anders en beter: het is van toepassing in de manier waarop we jou bijstaan. Een secure voorbereiding, een vlekkeloze opstart en heldere afspraken leiden tot tijdswinst en minder zorgen. Dát is onze manier van werken.

Snel, correct en flexibel

Dien je een aanvraag in voor onze professionele schoonmaakdiensten? Wij schieten meteen in actie. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een persoonlijke en to-the-point service – waar en wanneer jij die nodig hebt. Zo verlies je nooit kostbare tijd met het zoeken naar een oplossing.

Professioneel tot in de puntjes (en hoekjes)

Het Poetsbureau for business werkt uitsluitend samen met bekwame medewerkers – opgeleid via Poetsbureau Academy – die perfect weten wat ze doen. Ze stellen hun expertise volledig ter beschikking: op vlak van producten, technieken én de meest efficiënte aanpak. Hun georganiseerde werk leidt tot een optimale tijdsbesteding én een kwaliteitsvol eindresultaat. Een teammanager volgt secuur op en stuurt bij waar nodig.

Brede waaier aan diensten

Algemene schoonmaakdiensten

Reguliere schoonmaak - Tapijtreiniging - Vloeronderhoud

Industriële schoonmaakdiensten

Ontstoffingswerken - Onderhoud van fabrieksvloeren

Speciale diensten

Sanitaire benodigdheden (dispensers/ladybins) - Antivuilmatten - Desinfectie van contactpunten - Eenmalige grote schoonmaak - Specifieke tapijtreiniging in de diepte ...

Altijd een stapje voor

Dankzij ons innovatieteam zijn we altijd een stapje voor. Met onze mobiele app Ariel@, onze PROBIO-producten en de nieuwste technieken en materialen vertolkten we in het verleden een pioniersrol in de sector. Morgen zetten we in op virtual reality en internet of things-toepassingen. Zo gaan we altijd voor efficiëntiewinst en duurzame, kostenbesparende oplossingen.

 

Continuïteit gegarandeerd

Duurzame langetermijnrelaties zijn primair. Daarom doen we er alles aan om in te spelen op jouw noden. Is er een teammanager afwezig? Wij zorgen meteen voor back-up. Kan een schoonmaker door ziekte niet komen? Onze mobiele ploeg is al onderweg!

Duurzaam ondernemen

Ecologie zit in ons DNA. We kiezen onze producten, materialen en machines heel bewust. En nemen enkel genoegen met leveranciers die even duurzaam denken.

Op zoek naar een partner voor professionele schoonmaak?

Het Poetsbureau for business is actief in verschillende sectoren in heel Vlaanderen. Van kantoren en industrie tot retail en openbare gebouwen.
Vanaf 4 uur per week