U bent hier

Het Poetsbureau for business

Uitblinken in ontzorgen. We doen het al meer dan 40 jaar in de professionele sector. Omzichtig, discreet, onopvallend in aanwezigheid maar opvallend in resultaat!

Het Poetsbureau for business focust zich op middelgrote en grote bedrijven. Ondernemingen die kiezen voor ontzorging door opgeleide schoonmaakmedewerkers en veel belang hechten aan een secure, operationele opvolging.

Kwalitatief

We werken uitsluitend met de beste werknemers. We respecteren ze, waarderen ze en leiden ze op (via onze eigen Poetsbureau Academy). Hierdoor verschijnen ze enthousiast op de werkvloer. Daar pluk jij de vruchten van.

Duurzaam

Een effectieve integratie van milieuzorg in de organisatie: daar gaan we voor. Hoe? Aan de hand van ecologische producten en een verstandig energie- en watergebruik. Daarnaast matigen we het verpakkingsafval, reduceren we alle afvalstromen en zetten we in op duurzame mobiliteit.

Veilig

Als VCA**-gecertificeerd bedrijf voeren we elke opdracht volgens de opgelegde voorschriften uit. Alle ruitenwassers hebben bovendien een geldig VCA-paspoort. Ook goed om te weten: iedere ruitenwasser staat op onze payroll. We doen geen beroep op onderaannemers.

Innovatief

Sinds jaar en dag vertolken we een pioniersrol in de sector. Onze app Ariel@ is daarvan het schoolvoorbeeld. We blijven vandaag heel bewust inzetten op innovatieve toepassingen en technieken die efficiëntiewinst opleveren. Of veiliger zijn voor onze medewerkers.
AXI
Globachem
UZA
Aucxis

Aucxis

We zijn fier op ons bedrijfspand en Het poetsbureau for business zorgt er elke dag opnieuw voor dat we fier kunnen blijven.
Tom De Decker - COO Aucxis

Drukkerij VD

Telkens dezelfde ploeg die er elke dag staat en die zelfstandig mooi onze kantoren reinigt en onderhoudt, is voor ons de keuze waarom we voor Het Poetsbureau for business hebben gekozen en we nog steeds met hen samenwerken.
Marco De Ridder - CEO Drukkerij VD

Leerpunt

Snelle en vlotte dienstverlening, goede communicatie en werken met duurzame middelen: zoals het hoort.
Bob De Decker - Facilitair Coördinator Leerpunt

UZA

We delen als ziekenhuis dezelfde visie als Het Poetsbureau for business. Beide hechten we veel waarde aan een veilige, gestructureerde en hygiënische omgeving voor patiënten, bezoekers en collega’s.
Jeannine Stesmans - Hoofd schoonmaak en afvalbeheer UZA