U bent hier

Medewerkers

Als medewerker van Het Poetsbureau for business ben je zeker van een correcte verloning, flink wat opleidingen, duurzaam en veilig werkmateriaal en op tijd en stond een extraatje. Gelukkige medewerkers zorgen nu eenmaal voor tevreden klanten …

Goed uitgerust

Onze medewerkers krijgen goed gerief: veilige schoonmaakmiddelen en ergonomische machines. De nodige PBM’s zoals veiligheidsschoenen en een hesje? Vanzelfsprekend! Net zoals stijlvolle werkkleding van JBC uit biokatoen.

Psychologische hulp via Faresa

Burn-outs zijn geen modeverschijnsel. We erkennen het belang van professionele hulp. Als medewerker van Het Poetsbureau for business krijg je gratis toegang tot een klinisch psycholoog van Faresa. Zo staan we je ook bij als het mentaal even wat moeilijker gaat.

Planning in functie van gezin

Een goede work-life balans is belangrijk. Daarom zijn we erg flexibel in de planning van onze medewerkers. We houden bijvoorbeeld altijd rekening met jouw gezinstoestand en de afstand tot de werkplek.

Sterrensteunfonds

We zijn er ook op moeilijke momenten. Een chronische ziekte, een zware brand, een dure operatie of een verkeersongeval: ons Sterrensteunfonds biedt financiële hulp aan medewerkers (en hun naaste familie) die plots met pech kampen.

Meer koopkracht

Via een georganiseerd kortingsysteem van Corporate Benefits genieten al onze medewerkers van mooie kortingen op onder andere attractieparken, vakanties, sportabonnementen en hobby’s.

Geschenkjes

Vier keer per jaar ontvangen onze medewerkers een attentie: net voor Pasen, op de Dag van de Schoonmaak, bij Sinterklaas en op het einde van het jaar. Complimentjes? Daar strooien we het hele jaar door mee!

Ben jij onze volgende medewerker?

We hebben altijd openstaande vacatures. Laat jij onze klanten binnenkort ook schitteren?