U bent hier

Onze diensten

Jou ontzorgen op de werkvloer: dat is ons hoofddoel. Met meer dan 500 schoonmakers laat Het Poetsbureau for business heel wat Vlaamse werkplekken schitteren. Zoek jij ook extra hulp voor de schoonmaak van je kantoren, winkel, openbare ruimte of industriehal? Tegen een correcte prijs? Ontdek hieronder meer over onze professionele schoonmaakdiensten.

Professionele schoonmaak

Een aangename, schone werkplek zorgt voor gelukkigere medewerkers. En dat leidt vanzelf tot een fijnere werksfeer. Bovendien krijgen je klanten en bezoekers meteen een goede eerste indruk. Onze medewerkers doen het anders en beter. Veilig, stipt, met probiotische schoonmaakproducten én een glimlach.

Ramen wassen

Je bedrijfsgebouw is je visitekaartje. Propere ramen zorgen niet alleen voor een professionele uitstraling, ze verlengen ook de levensduur van het glas en de raamprofielen. Onze ervaren ramenwassers zorgen voor een glashelder resultaat. Daarbij houden ze veiligheid, efficiëntie en ecologie altijd in het achterhoofd.

Vrijblijvende offerte?
Wij reageren binnen 48 uur.

Snel, betrouwbaar, correct, transparant en op maat. Zo is onze dienstverlening, zo zijn onze prijsvoorstellen.
Vanaf 4 uur per week
AXI
Globachem
UZA
Aucxis

Aucxis

We zijn fier op ons bedrijfspand en Het poetsbureau for business zorgt er elke dag opnieuw voor dat we fier kunnen blijven.
Tom De Decker - COO Aucxis

Drukkerij VD

Telkens dezelfde ploeg die er elke dag staat en die zelfstandig mooi onze kantoren reinigt en onderhoudt, is voor ons de keuze waarom we voor Het Poetsbureau for business hebben gekozen en we nog steeds met hen samenwerken.
Marco De Ridder - CEO Drukkerij VD

Leerpunt

Snelle en vlotte dienstverlening, goede communicatie en werken met duurzame middelen: zoals het hoort.
Bob De Decker - Facilitair Coördinator Leerpunt

UZA

We delen als ziekenhuis dezelfde visie als Het Poetsbureau for business. Beide hechten we veel waarde aan een veilige, gestructureerde en hygiënische omgeving voor patiënten, bezoekers en collega’s.
Jeannine Stesmans - Hoofd schoonmaak en afvalbeheer UZA