Consulent(e) dienstencheques

Omschrijving: 

Maar eigenlijk ook coach, recruiter én administratief talent. Want bij Het Poetsbureau in Asse vertrouwen we jou heel wat boeiende taken toe. Benieuwd?

Je functie

  • Coach met commerciële flair

De ‘perfect match’ tussen huishoudhulp en klant, daar streef je naar. Je volgt de aanvragen van particuliere klanten die op zoek zijn naar een huishoudhulp via dienstencheques gericht op. Daarbij teken je voor een correcte dienstverlening. Zo analyseer je de vraag van de klant, stel je ‘matching’ huishoudhulpen voor en check je regelmatig de tevredenheid van de klant. Op die manier ben je actief betrokken bij de commerciële uitbouw van je kantoor. 

  • Recruiter met mensenkennis

Concreet sta je in voor het selecteren, rekruteren en begeleiden van onze huishoudhulpen. Dat betekent dat je meedoet aan specifieke wervingsacties (bv. jobbeurzen, flyeren op markten…) en dat je nieuwe huishoudhulpen op weg helpt bij hun tewerkstelling. Eigenlijk ben je een warm en toegankelijk aanspreekpunt voor hen. Niet alleen beantwoord je eventuele vragen over loon- en arbeidsvoorwaarden, je neemt ook functionerings- en evaluatiegesprekken af en regelt de nodige opleidingen.

  • Administratief bediende met precisie

Tot jouw takenpakket behoort ook de planning, administratie en rapportering. Dat gaat van het ingeven van kandidaten- en klantengegevens in onze databank over het registreren van prestaties tot het invullen van verschillende documenten.

 

Je profiel: 
  • Je hebt een diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je koppelt een gezonde dosis inlevingsvermogen aan commerciële feeling.
  • Je bent stressbestendig en kan snel schakelen tussen allerhande taken.
  • Je neemt initiatief en je voelt jezelf verantwoordelijk voor de verwachte resultaten.
  • Je bent een kei in het plannen en organiseren.
  • Je beschikt over zeer goede administratieve vaardigheden en kan vlot overweg met allerhande software-tools.
Ons aanbod: 

Zin om deel uit te maken van een jong, dynamisch bedrijf met een hart voor mensen? Bij ons krijg je de kans om zowel zelfstandig als in team te werken binnen een sterke structuur. We voorzien interne opleidingen en je kan gaandeweg meegroeien met onze organisatie. Verder kan je rekenen op een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en mogelijkheid tot firmawagen.

 

Ben jij onze nieuwe consulent? 

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in, voeg je cv toe en vermeld duidelijk voor welk kantoor je solliciteert. Je kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk en professioneel behandeld. 

Solliciteer nu

Bezorg ons je cv in pdf-, doc- of docx-formaat

Deel deze vacature

Is deze job niets voor jou? Deel deze vacature en maak een familielid, vriend, kennis of collega gelukkig!