Eén schoonmaakbedrijf, zoveel troeven

Zoek je poetspersoneel voor de schoonmaak van je professionele ruimtes, dan klop je best meteen aan bij ons. Wij vinden kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit even belangrijk als jij. Contacteer ons en wij sturen zo snel mogelijk één of meerdere geschikte medewerkers naar je toe. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak, ramen wassen of extra poetsdiensten op maat: wij leveren altijd een schitterende service tegen een correcte prijs.

Vraag een offerte aan Ontdek onze diensten

Uitblinker in professionaliteit en ervaring

Het motto van Het Poetsbureau is al 10 jaar ‘Anders en beter’. Onze stabiele organisatie beschikt in Vlaanderen over meer dan 71 kantoren en blijft gestaag groeien. Onze sterke reputatie als schoonmaakbedrijf staat garant voor ervaring, kwaliteit en een vijfsterrenservice. Je mag dus gerust zijn: de professionele schoonmaak van je werkplek is bij ons in uiterst deskundige handen.

Snel, correct en flexibel voor elk budget

Dien je een aanvraag in voor een van onze schoonmaakdiensten, dan schieten wij meteen in actie. Je bent bij ons geen nummer en kan terecht bij 1 enkele contactpersoon voor een persoonlijke en to-the-point dienstverlening waar en wanneer jij die nodig hebt. We doen wat we zeggen. Zo verlies je zelf geen kostbare tijd met zoeken naar geschikt poetspersoneel. Eenvoudig, snel en handig, toch? Bovendien bepaal jij zelf het budget: wij werken glashelder, zonder bijkomende kosten of onaangename verrassingen. Maakt niet uit of het gaat om een eenmalige opdracht op afroep of om dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak: wij zijn je betrouwbare partner.

Zorgvuldig gescreend personeel

Het Poetsbureau werft uitsluitend professionele schoonmakers en glazenwassers aan die minstens even gedreven en gemotiveerd zijn als wijzelf. We screenen ze grondig op ervaring, bekwaamheid en flexibiliteit, en voorzien een degelijke opleiding in onze opleidingsacademie voordat ze bij jou aan de slag gaan. Zo zijn we zeker dat ze alle gespecialiseerde schoonmaaktechnieken onder de knie hebben. Bovendien controleren we regelmatig de kwaliteit van het afgeleverde werk. En doen we talrijke inspanningen om hen te laten schitteren. Daar worden ze zelf gelukkiger van én tegelijk zijn ze de ster bij onze tevreden klanten. Van een win-win gesproken!

Verantwoord handelen is vanzelfsprekend

Het Poetsbureau wil bewust ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij. Vanuit ons groeiende ecologische bewustzijn gebruiken we als poetsbedrijf uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakproducten die ook de menselijke gezondheid niet schaden. Op vlak van ecologie gaan we zelfs nog een stapje verder door probiotica in te zetten tijdens een schoonmaakbeurt waarbij nuttige bacteriën grondig hun werk doen en alles langer proper houden. Tegelijk zien we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid veel breder en zijn we sociaal betrokken. En ook voor ons personeel investeren we in degelijke materialen en uitrusting. Zo kunnen ze op elk moment veilig, efficiënt, gezond en ergonomisch verantwoord schoonmaken op jouw werkvloer.