‘Als consulente bij Het Poetsbureau streef ik de tevredenheid van de klant én die van de huishoudhulp na’

Goia (31) is bij Het Poetsbureau van alle markten thuis. Ze werkt als consulente in het kantoor in Tienen, maar heeft ook ervaring als huishoudhulp op haar palmares staan.

‘Toen ik nog als huishoudhulp werkte en mijn dienstencheques binnenbracht bij de consulenten van Het Poetsbureau, was ik altijd weer gecharmeerd door de gezellige sfeer die daar hing. Ik dacht toen al bij mezelf: ‘Hier wil ik ook deel van uitmaken.’ Maar zonder secundair diploma kwam ik niet in aanmerking. De komst van mijn dochter trok me over de streep om de schoolbanken weer op te zoeken – als mama wil ik het goede voorbeeld geven. Gedurende één zwaar jaar legde ik elke twee weken een examen af, om uiteindelijk drie jaar secundair onderwijs in te halen. En het was het waard: met een diploma commercieel administratief bediende in de hand klopte ik aan bij Het Poetsbureau. Vandaag doe ik de job die ik vijf jaar geleden nog onbereikbaar achtte: ik maak deel uit van het consulententeam van Het Poetsbureau. Gelukkig is het hier nog altijd even gezellig!’ 

Boeiende variatie

‘Als consulente bij Het Poetsbureau streef ik de tevredenheid van de klant én die van de huishoudhulp na. Zo breng ik nieuwe klanten in contact met onze werknemers, treed ik op als tussenpersoon bij problemen, en zorg ik ervoor dat een bestaande klant vervanging krijgt, wanneer dat nodig is. Dat vergt veel denk- en puzzelwerk, maar die variatie boeit me enorm. Uit eigen ervaring weet ik dat het vooral de fysieke energie is van onze huishoudhulpen die wordt aangesproken. In dat opzicht is het voor mij comfortabeler werken als consulent, maar één ding mis ik wel sinds de switch: het persoonlijk contact met de mensen waar ik als huishoudhulp ging werken. Er kwamen zelfs klanten op babybezoek na de geboorte van mijn dochter. Nu er een tweede kindje onderweg is, hoop ik hen binnen een zestal maanden opnieuw met open armen te kunnen ontvangen.

Werken bij Het Poetsbureau als bediende? 

Heb je zin in een nieuwe uitdaging binnen een sterk groeiend bedrijf? Ben je zelf planmatig ingesteld, voel je je comfortabel in een administratieve job en komt je organisatietalent spontaan naar boven?

Uiteraard stellen wij extra ervaring erg op prijs. Ben je momenteel reeds werkzaam als kantoorverantwoordelijke of consulent(e) binnen de dienstencheque- of uitzendsector, maar voel je jezelf er niet langer gelukkig? Ben je geïnteresseerd in onze unieke, anders en betere, bedrijfssfeer? Neem dan contact met ons op via onderstaande sollicitatieknop. Het management van Het Poetsbureau garandeert dat je aanvraag in alle discretie wordt behandeld en misschien start je binnenkort wel in één van onze nieuwe kantoren in jouw regio.

Solliciteer nu