Onze Olga wordt 75

4 april, 2016

“Het maakt niet uit hoe oud ik ben. Zolang ik niet kreupel ben, wil ik bezig blijven.” zegt Olga Koppen, onze medewerkster uit Hasselt.

Begin april wordt onze huishoudhulp Olga Koppen 75 jaar.  Ze doet haar werk nog steeds met hart en ziel en is nog lang niet van plan om ermee te stoppen. Redenen zat om Olga eens flink in de bloemetjes te zetten.

“Het is altijd leuk, ik amuseer me enorm tijdens het poetsen,”  vertelt Olga in Het Belang van Limburg. Op de dag van haar 75ste verjaardag deelt ze met Radio 2: “En als er iets minder leuk is, probeer ik het toch gezellig te maken. Je moet je werk waarderen, met je hart doen. Dan ga je er van houden. Ik doe dit dolgraag. Ik ga geen dag tegen mijn goesting werken. Ben ik eens een kwartiertje langer bezig, daar geef ik niet om. Ik ben pas tevreden als alles in orde is.”

Wij zijn supertrots om Olga in ons team te hebben bij Het Poetsbureau in Hasselt. Met een glaasje bubbels, een boeketje bloemen en een heerlijke “Het Poetsbureau” taart wensen wij Olga graag een hele dikke proficiat en nog vele, vele jaren.